Alice Délice

www.alicedelice.com

Supermarkt

Alice Délice folders

Ontvang nu korting bij Alice Délice met folder aanbiedingen

Alice Délice folders

advertentie
advertentie

Meer Supermarkt folders

Delhaize Folder Week 14

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 08.04.2021 t/m 14.04.2021

> Folder bekijken

Jumbo Folder Week 14

Nog 1 dag geldig
Geldig van 07.04.2021 t/m 13.04.2021

> Folder bekijken

Lidl Folder Week 15

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 12.04.2021 t/m 17.04.2021

> Folder bekijken

ALDI Folder Week 15

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 11.04.2021 t/m 17.04.2021

> Folder bekijken

Jumbo Folder Week 15

Geldig van 14.04.2021 t/m 20.04.2021

> Folder bekijken

Colruyt Folder

Geldig van 07.04.2021 t/m 20.04.2021

> Folder bekijken

Carrefour Folder Week 14

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 07.04.2021 t/m 12.04.2021

> Folder bekijken

Carrefour Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 31.03.2021 t/m 12.04.2021

> Folder bekijken

Meer Supermarkt winkels

Populaire folders

Tips voor Alice Délice korting

Club Gourmand

Bij Alice Délice staan er extra voordelen op u te wachten als u lid wordt van de Club Gourmand. Aan de hand van deze clubkaart levert iedere euro één punt op. Honderd punten zijn goed voor een kortingsbon van € 4. U krijgt punten voor aankopen online en in de boetiek. Een bijkomend voordeel voor leden van de Club Gourmand is dat ze verschillende keren per jaar uitgenodigd worden op VIP-workshops samen met andere leden. Tijdens deze workshops krijgen zij de kans om hun kooktechnieken bij te schaven. Een van de hoogtepunten is misschien wel de VIP-avond die op het einde van het jaar georganiseerd wordt. Naast de VIP-avonden geniet u tal van voordelen zoals een jaar extra garantie op alle Alice Délice producten. Het hele jaar door zijn er verrassingsaanbiedingen te vinden voor leden van de Club Gourmand.

De Alice Délice-gemeenschap

Alice Délice kent een levendige gemeenschap en trouwe aanhang. Zij hebben allen één ding gemeen: de passie om te koken. Volg Alice Délice op Facebook of Instagram en deel uw culinaire ervaringen. Sinds haar oprichting heeft Alice Délice het koken bovenal als een plezier beschouwd. Zij delen met u een keuken die zowel eenvoudig als verfijnd is, maar altijd gastronomisch. Dat uit zich in de selectie van kruiden, geparfumeerde oliën en andere kwaliteitsingrediënten. Deel uitmaken van deze gemeenschap maakt dat u het koken nooit moe zal worden. Door middel van advies, workshops en conversaties binnen de (online) gemeenschap worden tips & tricks doorgegeven, om zo geleidelijk aan te leren om alles thuis te koken.

Huisgemaakte bereidingen

Alice Délice is voorvechter van huisgemaakte bereidingen. Thuis koken is de beste manier om bij te dragen aan het welzijn van de mensen en de planeet, zo klinkt het devies. Vanuit dit besef, hebben ze dan ook een paar principes waar ze niet van afwijken, zijnde: respect voor het ritme van de seizoenen, lokaal eten, geen eten verspillen, geen industrieel afval produceren en matigen in wat je eet (suiker, zou, vetten, conserveringsmiddelen, additieven …). Bij Alice Délice draagt iedereen zijn steentje bij aan deze principes. Dat blijkt ook uit de slogan: “Samen koken voor een betere wereld”.

Ecologisch

De ecologische impact tot het minimum beperken, dat is waar Alice Délice naar streeft. Ze staan garant voor duurzame producten met een minimale ecologische voetafdruk. Producten hergebruiken en herstellen wanneer ze kapot zijn, is duurzamer dan ze gewoon weg te gooien bij het afval. Daarom biedt Alice Délice levenslange garantie op haar producten. Ook transport moet in de mate van het mogelijke beperkt worden. De producten bij Alice Délice worden vervaardigd op minder dan 2 000 km van uw huis. Ze gaan dus niet de halve wereld over alvorens ze in uw keuken belanden. Tot slot kan ook met verpakking het verschil gemaakt worden. De gebruikte verpakkingen zijn ontworpen vanuit het oogpunt van duurzaamheid (eco-design). In sommige gevallen wordt de verpakking zelfs helemaal achterwegen gelaten – al laten niet alle producten dit toe.

Cadeaukaart

De Alice Délice cadeaukaart is een ideaal geschenk voor de foodies in uw familie- of vriendenkring. Het bedrag dat erop staat kunt u zelf kiezen, maar € 10 is het minimum. De Alice Délice cadeaukaart is geldig in de webshop en in de boetieks. Bovendien hoeft het bedrag niet in één keer uitgegeven te worden. Door een boodschap op de cadeaukaart te zetten, wordt het geschenk nog persoonlijker. De cadeaukaart is geldig voor één jaar.

Persoonlijk account

Door een persoonlijk account aan te maken, wordt winkelen bij Alice Délice aangenamer en gemakkelijker. Zo houdt u steeds het overzicht op uw bestellingen en spaarpunten. Online bestellen gaat sneller en u kunt verschillende leveringsadressen opslaan. Club Gourmand leden kunnen zelfs persoonlijk advies verschaffen aan Alice Délice. Ideeën, opmerkingen en recepten kunnen altijd doorgegeven worden aan het personeel in de winkel of online via e-mail.

Levering aan huis

Uw favoriete potten, pannen en alle andere keukengerei aan huis geleverd? Dat kan bij Alice Délice. Bij aankopen vanaf € 49,90 is levering zelfs gratis. Het afleveradres kan afwijken van het factuuradres, bijvoorbeeld in het geval van een cadeaubestelling. Pakketjes komen doorgaans binnen 3 tot 4 dagen toe.

Retourneren

U kunt uw artikel(en) binnen 30 dagen na aankoop retourneren. Bewaar hiervoor steeds goed uw aankoopbewijs. Er zijn een paar opties om artikelen terug te geven. Vooreerst is het steeds mogelijk om ze gewoon terug te brengen naar de winkel. Daar krijgt u uw geld meteen terug gestort. Een andere mogelijkheid is om uw pakket af te zetten aan een Mondial Relay afhaalpunt. Breng het pakketje naar het afhaalpunt in uw buurt, voorzien van de nodige informatie. Nadat het pakketje goed is aangekomen, krijgt u ook uw geld terug. Tot slot kunt u steeds uw pakket zelf terug opsturen per post, steeds vergezeld van uw aankoopbewijs.

Over Alice Délice

Vind je het heerlijk om de koken, te frituren, te decoreren en te delen? Dan ben je bij Alice Délice aan het juiste adres. Bij dit merk vind je namelijk allerlei producten die het koken nóg leuker maken. Het bedrijf is opgericht in 2002 en heeft sindsdien een flinke groei door weten te maken. Het bedrijf heeft momenteel 26 verkooppunten in Frankrijk. Twee van deze verkooppunten zitten vlak bij de grens met België, waardoor het voor ons ook interessant is om de producten van Alice Délice te bestellen. In Valenciennes en Lille zijn de winkels van Alice Délice te vinden.

Het is daarnaast ook mogelijk om producten in de webshop van Alice Délice te bestellen. Deze producten zijn allemaal onderverdeeld in de volgende productcategorieën: Gebak, Kruidenier, Koken, Snij, Gebruiksvoorwerpen, Uitrusting, Drank, Conservering en Kind. Per categorie vind je uiteenlopende producten terug. Variërend van bestek tot aan pepermolens en van dienbladen tot bakvormen. Eigenlijk alles wat je in de keuken nodig hebt, kan je bij Alice Délice vinden.

Bestel je online voor meer dan 29 euro? Dan profiteer je ook nog eens van gratis verzending. Indien je een order van minder dan 29 euro plaatst, betaal je 6,90 euro aan verzendkosten. Je kunt de bestelling binnen 3 tot 4 werkdagen op het gewenste adres verwachten. Ben je niet tevreden met de bestelde artikelen? Je hebt 30 dagen de tijd om deze te retourneren; je kunt de retourinstructies hiervoor op de website van Alice Délice te vinden. Als je de artikelen op de juiste manier retourneert, geniet je van gratis retournering.

Voor alle vragen kan je contact opnemen met de klantenservice van Alice Délice. Daarvoor kan je mailen naar service.client@alicedelice.com of een online contactformulier invullen. Uiteraard kan je ook naar één van de winkels van dit merk gaan, waarbij de winkels in Lille en Valenciennes het dichtstbij gelegen zijn voor ons.