ASOS folder

Ontvang nu korting bij ASOS met folder aanbiedingen

ASOS folders

advertentie

ASOS Folder

Geldig van 10.02.2021 t/m 10.04.2021

> Folder bekijken

ASOS Folder

Geldig van 09.02.2021 t/m 10.04.2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer Mode folders

Damart Folder

Geldig van 11.01.2021 t/m 15.06.2021

> Folder bekijken

E5 Mode Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 30.01.2021 t/m 07.03.2021

> Folder bekijken

Damart Folder

Geldig van 05.02.2021 t/m 31.03.2021

> Folder bekijken

Torfs Folder

Geldig van 03.12.2020 t/m 25.03.2021

> Folder bekijken

Berca Shoes Folder

Geldig van 05.02.2021 t/m 31.03.2021

> Folder bekijken

ZEB Folder

Geldig van 11.01.2021 t/m 23.03.2021

> Folder bekijken

Meer Mode winkels

Verlopen ASOS folders

Populaire folders

ASOS folders

TitelStartdatumEinddatum
ASOS Folder10.02.202110.04.2021
ASOS Folder09.02.202110.04.2021
ASOS Folder09.12.202009.02.2021
Asos Folder08.10.202008.12.2020
ASOS Folder20.08.202006.10.2020

Tips voor ASOS korting

Blitse Britten

ASOS is een Brits bedrijf dat online kleding en cosmetische producten verkoopt. Het bedrijf is opgericht in 2000 in Londen. Vanuit deze trendy hoofdstad legde het zich vooral toe op jongeren en hippe kleding. De hoofdzetel ligt overigens nog steeds in Camden Town, de populaire buurt onder toeristen en lokale jongeren.

TV-mode

Oorspronkelijk was ASOS een acroniem voor As Seen On Screen. Het verkocht indertijd namelijk enkel (imitaties van) kleding die op tv was verschenen. Zo maakten ze legendarische stukken na die elders onbetaalbaar waren of simpelweg niet te vinden. Toch heeft dit zakenmodel de tand des tijds niet overleefd. Al snel schakelde het bedrijf over naar andere kleding. Vandaag verkopen ze ruim 850 kledingmerken en ontwikkelen ze ook hun eigen kledinglijn.

Marktplaats

De ASOS marktplaats is dé plek om unieke kledingstukken te vinden. Deze online marktplaats is opgericht in 2010 met als doel een thuisbasis te zijn voor start-ups in de modewereld. Jonge bedrijven vinden via deze weg een afzetkanaal om hun producten aan de man de brengen. Het werd een succes. Vandaag vertoeven meer dan 900 start-ups, uit ruim 50 landen, in de marktplaats. Zij kunnen hun producten via deze weg verkopen. Ook als consument is dit een meerwaarde. Hier vindt u namelijk kleding die elders waarschijnlijk niet te vinden is. Neem zeker een kijkje en ga op ontdekkingstocht tussen de vele startende kledingmerken!

Filosofie

ASOS is een voorvechter van persoonlijke expressie. Iedereen moet vrij zijn te dragen wat men leuk vindt. Ongeacht hoe u eruit ziet of waar u vandaan komt. Kleding is net een middel om meer vertrouwen te krijgen. Vanuit deze optiek zorgt ASOS ervoor dat er kleding in het aanbod zit op ieders maat. Zo bieden de ASOS-merken kleren aan in meer dan 30 maten, telkens tegen dezelfde prijs! Bovendien vertaalt de filosofie zich ook naar de reclame en beelden die de winkel uitdraagt. ASOS werkt met meer dan 200 modellen die echt representatief zijn voor het publiek dat komt winkelen, wars van stereotypen en ongezonde schoonheidsidealen. Ook digitale fotobewerking heeft bij ASOS geen plaats. Lichaamspositiviteit (body positivity) zit in het hart van de filosofie van ASOS. Een ander aspect is inclusiviteit. Daarom bezit ASOS met trots een genderneutrale collectie en is het een officiële partner van de Britste Paralympische Vereniging en maakt het kleren op maat van de atleten.

Online aanwezigheid

Als pure webshop, heeft ASOS een sterke reputatie opgebouwd omtrent digitale marketing. Het bedrijf beweegt zich als een vis in het water in de online wereld. Sociale media kennen nog weinig geheimen want ook op dat vlak speelde het bedrijf een pioniersrol. ASOS is vandaag actief op nagenoeg alle belangrijke sociale media: Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, Google+ en tumblr.

10% studentenkorting

Jongeren zijn steeds de eerste doelgroep geweest voor ASOS, al van bij de oprichting van het bedrijf. Dat zijn ze tot op vandaag nog altijd. Studenten krijgen daarom 10% korting. De korting vervalt wel op het moment dat ze afstuderen. Een mooie geste naar studenten toe, aangezien zij het in veel gevallen (en logischerwijs) minder breed hebben. Claim uw korting aan de hand van het invulformulier op de ASOS website.

ASOS app

Dankzij de mobiele app van ASOS wordt online shoppen nog gemakkelijker. De app is beschikbaar voor iOS en Android en dit voor uw smartphone, wearable of tablet. In de app houdt u zonder problemen een verlanglijstje bij van uw favoriete producten. Bovendien is er een handig overzicht van al uw aankopen in het verleden. Uiteraard biedt een app u de kans om te shoppen terwijl u onderweg bent. Meer dan 900 topmerken hebt u gewoon altijd binnen handbereik. De informatie in de app synchroniseert automatisch tussen al uw apparaten waarop u ze hebt geïnstalleerd. Het grootste voordeel is misschien wel de mogelijkheid om notificaties te ontvangen voor promoties. Zo bent u zeker dat u geen enkele aanbieding hoeft te missen!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Zorg dragen voor haar mensen en de planeet, dat is waar ASOS voor staat. Met meer dan 700 fabrieken over de hele wereld, waakt het bedrijf erover dat iedereen in de toeleveringsketen veilig werkt en een eerlijk loon verdient. Ethische handel is niets minder dan een prioriteit. Net als de planeet overigens. ASOS streeft altijd naar zo weinig mogelijk impact van haar activiteiten op het milieu. Dit geldt zowel voor de producten als de logistiek en werking van het bedrijf zelf. Ze zien er ook streng op toe dat dieren niet hoeven te lijden voor kleren, getuige de strenge richtlijnen voor diervriendelijke producten.

Over ASOS

De Engelse detailhandelaar ASOS werd in 2000 opgericht in Londen. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie met name op jongvolwassenen. Door de jaren heen heeft het bedrijf het assortiment verder uit weten te breiden. Daarbij heeft het bedrijf ook een flinke expansie door weten te maken. Het bedrijf is momenteel in onwijs veel landen actief, waaronder in België.

In de Belgische webshop van ASOS kan je tussen enkele categorieën kiezen. Kies allereerst voor Women of Men en kiest vervolgens voor één van de volgende productcategorieën: Clothing, Shoes, Accessoires, Activewear, Face + Body en Outlet. In het assortiment vind je onwijs veel verschillende merken terug. ASOS biedt niet alleen producten van het eigen merk aan, maar dus ook van verscheidene andere merken. Door dit uitgebreide aanbod heb je in ieder geval voldoende mogelijkheden om de gewenste kleding en cosmeticaproducten bij ASOS te vinden.

Om zich ten opzichte van de concurrentie te kunnen onderscheiden, biedt ASOS voordelige verzending aan. Bestel je voor minder dan 42 euro? Dan betaal je slechts 4,00 euro aan verzendkosten. Bestel je voor meer dan 42 euro? Dan geniet je van gratis verzending. Via bpost en Mondial Relay is het mogelijk om de ontvangen producten te retourneren. Je kunt hiervoor het meegestuurde retourformulier gebruiken. Als je dit formulier kwijtgeraakt bent, kan je deze via de webshop van ASOS downloaden.

Heb je vragen over bijvoorbeeld je bestelling of retournering? In de webshop van ASOS is een sectie met veelgestelde vragen te vinden. Hier vind je mogelijkerwijs al het antwoord op jouw vraag. Is dat niet het geval? Dan kan je een online contactformulier invullen, een Tweet sturen naar ASOS of via Facebook Messenger contact met de klantenservice opnemen. Het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Belgische klantenservice van het merk.