Elektronica

AUVA folders

Ontvang nu korting bij AUVA met folder aanbiedingen

advertentie

AUVA Folder

Geldig van 18.09.2022 t/m 31.10.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Elektronica folders

Vanden Borre Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 11.08.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

CompuDeals Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Exellent Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 25.08.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Base Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 17.08.2022 t/m 03.10.2022

> Folder bekijken

Proximus Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 29.08.2022 t/m 02.10.2022

> Folder bekijken

Proximus Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Orange Folder

Geldig van 12.09.2022 t/m 09.10.2022

> Folder bekijken

Electro Depot Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Meer Elektronica winkels

Verlopen AUVA folders

Populaire folders

AUVA folders

TitelStartdatumEinddatum
AUVA Folder18.09.202231.10.2022
AUVA Folder01.07.202231.07.2022
AUVA Folder01.05.202231.05.2022
AUVA Folder01.04.202230.04.2022
AUVA Folder01.03.202231.03.2022

Tips voor AUVA korting

Auva Tube

Auva Tube is het videokanaal van Auva waar regelmatig nieuwe video’s op geplaatst worden. Het zijn hapklare infofilmpjes over de diensten en producten van bij Auva. Het Auva personeel legt graag voor u uit hoe gadgets werken, of ze nemen u mee op rondleiding door één van de winkels. De onderwerpen zijn divers. Volg zeker de video-pagina van Auva of abonneer u meteen op hun YouTube-kanaal. Wie weet doet u een nieuwe ontdekking over een bepaald product of dienst.

Webshop

De webshop van Auva biedt u een heel gamma van producten aan: van laptops en pc’s, tot tablets, telefoons, netwerk-producten, printers, multimedia, accessoires, gaming-artikelen, tot drones en zelfs 3D printers. De prijzen van de webshop zijn steeds up-to-date. De producten zijn 24u op 24u en 7 dagen op 7 beschikbaar. Online kunt u op assistentie rekenen van een Auva-contactpersoon. Dit is enkel mogelijk binnen de kantooruren.

Blijf op de hoogte

Geïnteresseerden kunnen op de hoogte blijven van de acties en seminaries van Auva door zich in te schrijven op de nieuwsbrief. Auva is daarnaast ook actief op sociale media waaronder Facebook, Instagram en Twitter. Volg deze kanalen op de voet om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Diensten

Bij de medewerkers van Auva kunt u met elke vraag terecht. Of het nu over reparaties, waterschade, of technische vragen gaat, Auva staat klaar om u te helpen! Daarnaast biedt Auva workshops en diensten voor zelfstandigen en kleine bedrijven aan. KMO’s kunnen beroep doen op de diensten van Auva voor de inrichting van hun (thuis)kantoor. De vakmannen van Auva hebben de juiste expertise en ervaring om een antwoord te bieden op uw noden en wensen. De dienstverlening van Auva stopt uiteraard niet na de aankoop; u kunt steeds bij hen terecht met vragen of eventuele problemen.

Auva B2B

Auva staat ter beschikken voor alle IT-toepassingen op maat van uw bedrijf. Auva zal u dus bijstaan bij de digitale inrichting en beveiliging van uw (thuis)kantoor. Hierbij kunt u rekenen op een eigen telefooncentrale, beveiligd netwerk voor u en uw werknemers, back-up van bedrijfsgegevens, online toegang tot uw thuiskantoor, onderhoudscontracten op maat en zo veel meer. U kunt meer informatie krijgen en in contact treden met de B2B specialisten via 011/93.39.11. Daarnaast is Auva ook Telenet Business Partner. Dit wil zeggen dat Auva uw zakelijke Telenet-vragen omtrent (mobiele) telefonie, internet en digitale TV behandelt.

Safezone verzekering

Auva biedt de optie Safe Zone verzekering aan dewelke een garantieperiode verlengt met extra dekkingen. Ongelukken zijn snel gebeurd; uw smartphone in het zwembad of uit de jaszak laten vallen; het kan iedereen overkomen. De verlengde garantieduur treedt dus vanaf 2 jaar in werking en is slechts een kleine extra kost. Voor de voorwaarden kunt u terecht bij een Auva winkel in uw buurt.

Betalen of afbetaling

Auva biedt u aan om uw droom meteen te realiseren. Auva staat toe om meteen van uw artikel(en) te genieten en volgens uw eigen ritme, in kleine maandbedragen uw investering af te betalen tegen 0% interest. Voor de voorwaarden kunt u terecht bij een Auva winkel in uw buurt. Uw dossier zal daar dan worden opgemaakt en afgehandeld bij aankoop in de winkel.

Auva Service Desk en klanttevredenheid

Auva heeft een klantendienst die via een online formulier gecontacteerd kan worden. Daarnaast kunnen alle Auva winkels ook individueel telefonisch worden gecontacteerd. De service desk van Auva herstelt al uw multimedia-apparaten; dit kan zowel in de winkel, thuis of op uw kantoor. Daarenboven is het mogelijk Auva feedback te geven om zo de producten en diensten te verbeteren. Opmerkingen of vragen kunnen via een online-formulier worden ingediend.

Auva bij u thuis

De experten van Auva staan altijd klaar om te helpen. De aankoop en installatie van een nieuw elektronisch toestel gaat niet altijd van een leien dakje. Toch niet voor leken die er niet mee vertrouwd zijn. Daarom staat Auva erop altijd een goede ondersteuning te bieden voor alle technische vragen. Of het nu gaat om de configuratie van een nieuwe telefoon, een nieuwe laptop of het opzetten van een wifi-netwerk, de Auva-deskundigen weten raad. Zij staan u telefonisch bij van op afstand of komen graag ter plaatse wanneer nodig. Herstellingen worden bij voorkeur bij u thuis uitgevoerd.

Uw mening telt

Tevreden klanten zijn een prioriteit bij Auva. Daarom ijvert men steeds naar de best mogelijke dienstverlening. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Als u suggesties, commentaren of andere feedback hebt, hoort Auva het graag! Geef uw mening aan de hand van het daartoe voorziene webformulier. Uw mening is erg waardevol en spoort Auva alleen maar aan om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn.

Over AUVA

Voor particulieren en kleine zelfstandigen biedt AUVA een totaalservice op het vlak van ICT. De medewerkers van AUVA geven graag gespecialiseerd advies op basis van jouw situatie. De focus ligt hierbij onder meer op de laptops/computers, op de televisie, op een draadloos thuisnetwerk en op de mobiele telefoons. De dienstverlening van AUVA vindt zowel digitaal als face-to-face plaats. De medewerkers van AUVA komen graag bij je langs thuis om bijvoorbeeld het netwerk, de laptop, de televisie en/of de smartphone op de juiste manier in te stellen. Voor al je vragen omtrent digitale producten is AUVA ‘uw digitale hoogvlieger’, zoals mooi verwoord staat op de website van het bedrijf.

Op de website van het bedrijf kan je direct meer indruk krijgen van het bedrijf. Je kunt daarbij kiezen uit enkele menu-items: Telenet, Winkels, Business, Diensten, Workshops, AUVA Tube en Webshop. Onder het item Winkels kan je de dichtstbijzijnde winkel vinden, terwijl je onder het item Diensten meer informatie over het dienstenpakket van AUVA kunt vinden. De winkels van dit bedrijf bevinden zich in Leopoldsburg, Houthalen, Tongeren, Diest, Genk, Zonhoven, Heusden en Hasselt.

Via de webshop van AUVA is het mogelijk om uiteenlopende producten aan te schaffen. Daarbij heb je de keus uit de volgende productcategorieën: Laptop – Pc, Telefoon – Tablet, Netwerk, Printer – Supplies, Multimedia, Accessoires, Gaming, Drones en 3d printer. Als je de producten thuis wilt laten bezorgen, betaal je in de meeste gevallen geen verzendkosten. Raadpleeg voor de zekerheid je winkelmandje om na te gaan wat de verzendkosten bedragen.

Niet tevreden met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice. De klantenservice van AUVA is bereikbaar via [email protected] en op telefoonnummer +32 11 933 933. Je kunt er ook voor kiezen om een online contactformulier in te vullen of om direct live te chatten met één van de medewerkers. De medewerkers van de klantenservice kunnen je helpen met het retourneren, maar ook helpen met het inplannen van een face-to-face afspraak.