Wonen

AVA folders

Ontvang nu korting bij AVA met folder aanbiedingen

advertentie

AVA Folder

Geldig van 01.08.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

AVA Folder

Geldig van 14.07.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

AVA Folder

Geldig van 03.01.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Wonen folders

Jysk Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 01.08.2022 t/m 14.08.2022

> Folder bekijken

Yess Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 01.08.2022 t/m 15.08.2022

> Folder bekijken

Dema Folder (FR)

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 01.08.2022 t/m 14.08.2022

> Folder bekijken

Trafic Folder (FR)

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 10.08.2022 t/m 15.08.2022

> Folder bekijken

Seats And Sofas Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 31.07.2022 t/m 14.08.2022

> Folder bekijken

Trafic Folder

Geldig van 17.08.2022 t/m 22.08.2022

> Folder bekijken

Brico Folder

Geldig van 10.08.2022 t/m 22.08.2022

> Folder bekijken

Jysk Folder

Geldig van 08.08.2022 t/m 21.08.2022

> Folder bekijken

Meer Wonen winkels

Verlopen AVA folders

Populaire folders

AVA folders

TitelStartdatumEinddatum
AVA Folder14.07.202230.09.2022
AVA Folder03.01.202231.08.2022
AVA Folder01.08.202231.08.2022
AVA Baby Folder28.06.202231.07.2022
AVA Folder (FR)26.05.202231.07.2022

Tips voor AVA korting

Wedstrijden

AVA organiseert af en toe wedstrijden op sociale media. Zo daagt het bijvoorbeeld haar volgers uit om met creatief met hun producten om te gaan en dit vervolgens te delen op Facebook of Instagram. Hierbij kan het account @AVAmoment getagd worden. De hashtag die voro dit soort acties gebruikt kan worden is #AVAmoment. De winkel heeft een jury die dan het meest originele concept uitkiest. De winnaar wordt via dezelfde sociale media kanalen op de hoogte gebracht. Meestal wordt de winnaar beland met een tegoedbon.

Online bestellen

AVA gebruikt een webshop waar je online bestellingen kan doen en uit hun uitgebreide assortiment kan kiezen. Na het plaatsen van een bestelling, kan je veilig betalen met Visa, Maestro, Mastercard, KBC Online, ING Homepay, Bancontact, Belfius, Ingenico en American Express. Je kan daarnaast een cadeaukaart gebruiken om een aankoop te betalen. Ogone is de security-betalingspartner die online betalingen garandeert veilig afgehandeld te worden. Kortingscodes kunnen worden toegepast voor de betaling, na het vullen van een winkelmandje. Hiervoor is een apart vakje voorzien. Een factuur kan worden aangevraagd door deze optie aan te vinken tijdens het bestelproces.

Levertijd en verzendkosten

Als een bestelling online wordt geplaatst op werkdagen en dit voor 18u, dan iwordt de bestelling de dag erna geleverd. Dit is ook van toepassing op zaterdag: als je vrijdag voor 18u bestelt, wordt de bestelling op zaterdag geleverd. Als je echter op vrijdag, na 18u, bestelt, heb je alles in huis op dinsdag. Voor feestdagen is deze levertermijn langer. Dit geldt ook voor grote bestellingen waar je toch maximaal drie werkdagen moet rekenen eer je bestelling geleverd wordt.Als je buiten België bestelt, duurt het tot drie werkdagen eer je bestelling geleverd wordt. Verzendingen binnen België zijn gratis vanaf EUR 30. Voor bestellingen onder dat bedrag, worden extra verzendingskosten aangerekend van EUR 4.95.

Fouten tijdens levering

Als je een fout leveringsadres hebt opgegeven tijdens een bestelling, kan je de klantendienst van AVA contacteren. De klantendienst kan echter niet garanderen dat het adres gewijzigd kan worden. Indien je een beschadigd artikel ontvangt, kan je de klantendienst contacteren. Je moet de klantendienst dan voorzien van enkele foto’s van het beschadigde product of pakket. Zij helpen je dan verder. Ook als je een foutief een artikel hebt ontvangen, kan je ook de klantendienst contacteren via online chat, telefoon of e-mail.

Retourneren

Indien je niet helemaal tevreden bent met een bestelling, kan je jouw bestelling terugbrengen binnen 14 kalenderdagen. Dit begint vanaf de dag van de besteldatum. Je kan de bestelling oftewel zelf terugbrengen, of ze retourneren per post. Het eerste is volledig gratis. AVA betaalt dan de geretourneerde artikelen terug. De retour hoeft in dit geval niet op voorhand te worden aangemeld. Bij een retour in een AVA winkel, wordt het bedrag omgezet in een tegoedbon. Indien de bestelling per post geretourneerd wordt, zijn de verzendkosten voor eigen rekenen. Enkel de geretourneerde artikelen worden terugbetaald. In beide gevallen moeten de artikels onbeschadigd zijn en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking zitten. De terugbetalingstermijn bedraagt in dit geval een maand.Let wel; producten die voor de klant specifiek werden gemaakt, Bongobonnen en postzegels, kunnen niet geretourneerd worden.

Professionele klanten

KMO’s, vrije beroepen, zelfstandigen,… elke professionele klant kan bij AVA terecht. AVA heeft online een speciale webshop voor professionele klanten. Zowel in de webshop als in de winkel kan je een factuur aanvragen. Let op ; indein je foutieve gegvens online doorgeeft via de webshop, moet je zo snel mogelijk de klantendienst contacteren via e-mail, online chat of per telefoon. De klantendienst past dan jouw gegevens aan en zal zo snel mogelijk een nieuwe factuur met correcte gegevens naar jou sturen.

Horeca

Naast een sectie voor professionele klanten, heeft AVA zowel online via de webshop als in de winkel een breed gamma aan prodcuten specifiek voor de horeca. Het gamma varieert van tafel- en eventartikelen, tot disposables, verpakken administratie en hygiëne. Daarnaast heeft AVA een speciaal seizoensgebonden gamma én een reeks artikele die ecologisch zijn. Het seizoensgebonden gamma werkt met thema’s zoals halloween, lente, zomer, herfst en winter. Daarenboven kan men bij AVA (online en in de winkel) ook voor communies en lentefeesten en huwelijken terecht.

Promo’s en laatste kans

AVA houdt geregeld promo’s die zowel online als in de winkel van toepassing zijn. Deze promo’s zijn vaak seizoensgebonden. Zo staan bijvoorbeeld, aan het einde van de zomer, barbecues, terug-naar-school-, professionele- en kantoorartikelen in promotie. Kortingen op zo een artikelen variëren vaak van 20 to zelfs 50%. Naast algemene promo’s heeft AVA ook, zowel online, als in de winkel zogenaamde laatste-kans-artikelen. Deze artikelen zijn quasi in uitverkoop en zijn aan spotprijzen verkrijgbaar. Hier variëren kortingen tussen de 50 en 75%.

Over AVA

Bij AVA vind je alles voor bureau, school, geboorte, feest, hobby, tafeldecoratie en papierwaren. Al deze producten maken onderdeel uit van het uitgebreide assortiment van het bedrijf. Deze keten richt zich hiermee op zowel particulieren als op horeca en andere bedrijven.

Als je de producten van AVA aan wilt schaffen, heb je twee mogelijkheden. Je kunt de producten in de online webshop aanschaffen of je kunt de producten in één van de winkels aanschaffen. Via de website van AVA kan je inzichtelijk krijgen waar deze winkels zich bevinden. De winkels zitten in ieder geval door het gehele land verspreid; maak gebruik van de website om de dichtstbijzijnde AVA winkel te vinden.

Ben je meer een liefhebber van online shoppen? Dan kan je terecht in de uitgebreide webshop van AVA. Het bedrijf heeft alle producten onderverdeeld in de volgende categorieën: BIO, School & bureau, Feest, Aan tafel, Baby, Hobby, Verhuizen en Huishouden. Per categorie vind je een uitgebreid aanbod van diverse producten terug.

Wil je graag producten gaan bestellen? Bestel voor meer dan 30 euro en geniet van gratis verzendkosten. Bij kleinere orders betaal je 4,95 euro aan verzendkosten. Als je niet tevreden met de ontvangen artikelen bent, heb je 14 dagen de tijd om deze per post retour te sturen of af te geven in één van de AVA winkels. De verzendkosten voor het retourneren van de artikelen zijn wel voor eigen rekening. Voor meer informatie over de retourvoorwaarden kan je de website van het bedrijf raadplegen.

Als je vragen hebt, kan je op meerdere manieren contact opnemen met de klantenservice van AVA. Op werkdagen kan je tussen 08.30 en 20.00 uur bellen naar 0800 177 99. Ook op zaterdag is deze telefonische lijn tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar. Het is ook mogelijk om een livechat te starten of om te mailen naar [email protected]! Via Facebook, YouTube, Pinterest en Instagram blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en producten.