Bart Smit

Bart Smit folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bart Smit

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

De Kinderplaneet
ShopForGeek
De Rakker
Lobbes
De Speelvogel
Playmobil
The Bradford Exchange
Pipoos
Tuf Tuf
Multi-Land
Eurotoys
LEGO
Internet-Toys
Vertbaudet
Top1Toys
Bobbejaanland
Toys & Toys
MovieMAX

Populaire folders

Over Bart Smit

Op 1 juni 1967 werd het Nederlandse speelgoedbedrijf Bart Smit opgericht. Het bedrijf verkocht behalve speelgoed ook huishoudelijke artikelen, zoals servies. In een later stadium ging het bedrijf zich volledig op speelgoed richten. Dat was een verstandige keuze, aangezien het bedrijf onwijs groeide. Het Nederlandse bedrijf opende ook vestigingen in ons land.

Op het hoogtepunt had Bart Smit ruim 50 vestigingen in ons land. Langzaam maar zeker kwam de klad in het bedrijf. Het bedrijf had te maken met flinke concurrentie via het internet en kon niet meer de behaalde doelen behalen. Rond 2017 werd bekend gemaakt dat de filialen in ons land overgenomen zouden worden door Intertoys. Eind juni van dat jaar werd echter bekend gemaakt dat die overname toch niet doorging. Uiteindelijk zijn de vestigingen van Bart Smit in ons land in 2019 overgenomen door Maxi Toys. Dit bedrijf is onderdeel van Green Swan en besloot direct om alle winkels een naamswijziging door te voeren.

De naam Bart Smit is zodoende niet meer te vinden in het Belgische straatbeeld. In plaats daarvan kan je shoppen in de winkels van Maxi Toys. Deze winkels zijn op verschillende plekken in ons land te vinden. Voer op de website van Maxi Toys je postcode in en de tool geeft direct aan waar de dichtstbijzijnde winkel te vinden is.

Het is ook mogelijk om de producten via de webshop van Maxi Toys te bestellen. Daarbij dien je verzendkosten te betalen die afhankelijk zijn van het aantal artikelen en het gewicht van de artikelen. het retourneren van producten is mogelijk door via de website van Maxi Toys een retouretiket af te drukken. Je betaalt daardoor zelf niks voor de retournering van de producten.

Meer informatie nodig? De klantenservice is via een online contactformulier te bereiken. Let wel op: via de klantenservice van Maxi Toys. Bart Smit is helaas definitief verleden tijd.