Sport

Basic-Fit folders

Ontvang nu korting bij Basic-Fit met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Sport folders

Sport Thieme Folder

Geldig van 01.01.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

AS Adventure Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 15.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Nike Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 21.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Sports Direct Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 27.08.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

AGU Folder

Geldig van 13.06.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Adidas Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 10.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Adidas Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 10.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Decathlon Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Meer Sport winkels

Populaire folders

Tips voor Basic-Fit korting

Deel een abonnement

Het zou niet de eerste keer zijn dat iemand een fitnessabonnement aanschaft, vol met goede bedoelingen, maar dat de fitnessbezoeken per maand op één hand te tellen zijn. In dat geval haalt u niet het meeste uit uw abonnement en dat is zonde van de investering. Misschien heeft u gewoon nood aan een duwtje in de rug, voor dat tikkeltje extra motivatie. Of misschien kijkt u ertegenop om alleen naar de fitness te gaan? Een vriend of vriendin meenemen kan de oplossing zijn! Bij Basic Fit is het mogelijk om één abonnement te delen met uw huisgenoot. Zo betaalt u minder, terwijl u beiden profiteert van een volwaardig abonnement. De vrijheid en flexibiliteit blijft bovendien behouden. U kunt samen met uw huisgenoot komen, maar dat hoeft niet. Ga gerust eens alleen sporten of neem een andere vriend(in) mee.

Trainen waar je wil

Spierbundels, krachtpatsers en gewone stervelingen die graag aan hun conditie werken, kunnen overal in het land bij Basic Fit terecht. Met meer dan 170 clubs in België is het de grootste fitnessketen van het land. De fitness is elke dag van de week open en dit aan een voordelig tarief. In de fitness zelf zijn er zeven aparte trainingszones, waar u naar hartenlust kunt trainen op de manier die u verkiest (cardio, strength, free weight, functional, stress, groepslessen en virtual cycling) . Lukt het niet om naar de fitness te komen? Maak gebruik van de oefeningen in de Basic Fit-app en doe uw training gewoon van thuis uit. Fit blijven was nog nooit zo gemakkelijk.

Virtual coach

In iedere Basic Fit staat een virtuele coach voor u klaar. Aan de hand van dit toestel stelt u het perfecte schema samen, afgestemd op het soort training dat u wilt. Op het grote scherm met touchscreen houdt u makkelijk het overzicht op uw schema en oefeningen. Bovendien meet de virtuele coach uw vetpercentage en spiermassa zodat u nauwgezet uw vooruitgang kunt zien. Deze digitale weegschaal is volledig gratis voor leden.

Gratis virtuele groepslessen

In groep sporten is vaak leuker dan alleen. Het is ook de perfecte motivatie. Ga met vrienden of vriendinnen naar een van de virtuele of live groepslessen. Laat u begeleiden door ervaren instructeurs die perfect weten hoe diep u kunt gaan. Groepslessen zijn er in alle maten en gewichten. De meest gekende zijn ongetwijfeld Les Mills, Booty, Xcore, Zumba en Freedom lessen. Kijk eerst welke live groepslessen uw plaatselijke Basic Fit club aanbiedt want het is niet in elk filiaal mogelijk. Virtuele groepslessen zijn wel in alle Basic Fit clubs beschikbaar. Dit zijn virtuele lessen onder leiding van een bekend sport- of televisiegezicht. Deze zijn te volgen op het grote scherm in de groepszaal van iedere Basic Fit club.

Basic-Fit app

De Basic Fit app is uw ideale metgezel tijdens het fitnessen. Dankzij handige functies helpt de app u om uw training en prestaties op de voet te volgen. Zo draagt het bij tot uw gezondheid- en fitnessdoelen. De app staat vol met oefeningen voor thuis en in de fitness, op maat van het soort training dat u verkiest. Stel een programma samen of volg één van de schema’s in de app om uw doelen te behalen. Een goede conditie betekent ook gezond eten. Via de app ontvangt u een gepersonaliseerd voedingsschema met voor u afgemeten calorie-inname. Tip: scan de QR-code op het fitnessetoestel aan de hand van de app. Zo krijgt u instructies om de oefening correct uit te voeren en voegt u de oefening makkelijk toe aan uw persoonlijk trainingsschema.

Training op maat

Naast de vele manieren om virtuele begeleiding te krijgen, is er uiteraard ook levensechte ondersteuning van personal trainers, kinesisten of fysiotherapeuten. Trainers zijn er voor sporters van alle niveaus, ongeacht wat hun doelen of beweegredenen zijn. Een personal trainer is de ideale motivator om uw doelen te helpen bereiken. Een kinesist of fysiotherapeut is dan weer eerder geschikt om u van pijn af te helpen of om u bij te staan na een blessure. Voor beginnende sporters die niet goed weten welk traject ze best afleggen, is er een specifiek introductieprogramma: Personal Training Intro. In een sessie van 60 minuten helpt deze gecertificeerde coach u op weg om uw doelen te bereiken.

Sport 8 weken gratis

Nieuwe leden krijgen meteen een knaller van een welkomstgeschenk. Of u nu een comfort of een premium lidmaatschap kiest, u krijgt sowieso 8 weken gratis toegang tot Basic Fit. Kersverse abonnees krijgen daarnaast ook nog een sportzak cadeau. Los van het welkomstgeschenk staat Basic Fit gewoon voor scherpe prijzen. Het is niet voor niets de fitness voor iedereen, overal.

Onbeperkt fitnessen

Als lid van Basic Fit, gaat u gewoon sporten zoveel u maar wilt, elke dag van de week. Profiteer zeker ook van de gunstige openingsuren. Voor of na uw werk? Dat kan. Gedurende de dag? Zeker. Bij Basic Fit kunt u op alle momenten van de dag gaan sporten. Op zaterdag en zondag sluiten de meeste filialen wel al in de late namiddag. Toch zijn er enkele clubs die altijd open zijn. Dit zijn de zogenaamde 24/7 clubs. Raadpleeg de Basic Fit website om een vierentwintiguren club in uw buurt te vinden.

Over Basic-Fit

In 2004 werd in Nederland het bedrijf Basic Fit opgericht. Deze sportschoolketen was het gevolg van de fusie van meerdere bedrijven van René Moos en Eric Wilborts. Deze heren hadden meerdere tennis- en fitnesscentra. Zij dachten dat ze door de fusie beter konden concurreren met andere sportschoolketens, zoals FitnessFirst. Bij Basic Fit lag vanaf het allereerste moment de focus op eenvoudige fitness zonder al te veel extra faciliteiten. Volgens de oprichters kon daardoor het abonnementsgeld laag gehouden worden, waardoor de keten al snel populair wist te worden.

Hedendaags is het bedrijf nóg groter dan het voorheen was. Met vestigingen in België, Frankrijk, Luxemburg, Spanje en Nederland is het absoluut een grote sportschoolketen geworden. De focus ligt daarbij nog steeds op het aanbieden van eenvoudige fitness zonder al te veel faciliteiten.

In ons land zijn meer dan 170 vestigingen van Basic Fit te vinden. Wil je weten waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou zit? Dan kan je de website van Basic Fit raadplegen. Vul je postcode in en de tool toont direct waar je de dichtstbijzijnde vestiging vindt.

Op de website van Basic Fit is nog meer nuttige informatie te vinden. Je vindt informatie over de keten zelf, over de groepslessen die gegeven worden, over de fitnessapparaten die in de vestigingen te vinden zijn en over de abonnementsprijzen. Via de website is het ook direct mogelijk om een abonnement af te sluiten. Als je dat gedaan hebt, kan je direct naar één van de vestigingen om heerlijk te sporten. Met dank aan bijvoorbeeld de Basic Fit app is het mogelijk om je eigen progressie te meten.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? De klantenservice van Basic Fit is in ons land op meerdere manieren te bereiken. Je kunt via de website een live chat starten of je kunt een online contactformulier invullen. Voor het invullen van het online contactformulier heb je wel een Mijn Basic Fit account nodig!