Bouwmarkt

Belsack folders

Belsack folders

Ontvang nu korting bij Belsack met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Bouwmarkt folders

GAMMA Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 02.01.2023 t/m 07.02.2023

> Folder bekijken

GAMMA Folder

Geldig van 01.02.2023 t/m 14.02.2023

> Folder bekijken

Zelfbouwmarkt Folder

Geldig van 25.12.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Bouwmat Folder

Geldig van 09.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Zelfbouwmarkt Folder

Geldig van 24.01.2023 t/m 27.02.2023

> Folder bekijken

Diffusion Menuiserie Folder

Geldig van 09.01.2023 t/m 13.02.2023

> Folder bekijken

Bouwmat Folder

Geldig van 09.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Gedimat Folder

Geldig van 01.02.2023 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Bouwmarkt winkels

Verlopen Belsack folders

Populaire folders

Tips voor Belsack korting

Virtueel bezoek

Past het niet om een fysiek bezoek te brengen in de Belsack winkel? Of woont u niet meteen in de buurt? Dankzij een virtueel bezoek krijgt u alvast een voorsmaakje van hoe de winkel er uitziet én wat er te vinden is. Meer nog, zoek gewoon van thuis uit waar het product dat u zoekt staat, zodat u in de winkel tijd bespaart. Ontdek het ruime aanbod van Belsack van achter uw computer aan de hand van deze handige tool! De navigatie werkt net als bij Google streetview.

Zaagatelier

Belsack is meer dan louter een doe-het-zelf of houtwinkel. Het is namelijk ook een plek waar u van verschillende handige diensten profiteert. U kunt er bijvoorbeeld hout- of plaatmateriaal laten bewerken. Het personeel van Belsack zaagt, schaaft, freest of drenkt het materiaal op maat van uw noden. Dankzij gespecialiseerde machines en de expertise van haar werknemers, zorgt Belsack ervoor dat alles nauwkeurig gezaagd wordt. Voor een nog vlottere service, is het zelfs mogelijk om online alvast een zaagplan in te vullen waardoor het personeel meteen aan de slag kan. Al deze diensten dragen ertoe bij dat u het meeste haalt uit uw aankoop en dat uw producten bovendien lang meegaan. Bijvoorbeeld: door hout te laten drenken, voorkomt u dat het wordt aangetast door schimmels, insecten of houtrot.

Thuislevering mogelijk

Thuislevering is mogelijk voor de meeste producten uit het Belsack-assortiment. Levering gaat uiteraard gepaard met een kleine kost. Voor grotere producten – denk aan houtplanken of platen – gelden er iets andere regels. Deze artikelen zijn onderhevig aan verzendingsrestricties. U herkent ze aan het vrachtwagenicoontje. Voor deze grotere artikelen is levering enkel mogelijk vanaf een bepaald minimumbedrag. In de meeste regio’s gaat het om minimum € 500. Grote goederen die boven deze limiet zitten, worden door de vaste transportfirma van Belsack geleverd.

Online shop

Belsack is een houthandel en doe-het-zelf zaak. Klusjesmannen (of vrouwen) en handige harry’s zijn er kind aan huis. Ongetwijfeld vinden ze er wat ze zoeken want het assortiment bij Belsack is enorm groot. Meer dan 35 000 producten zijn in de winkel te koop. Niet alle producten uit de winkel zijn beschikbaar in de webshop. Online zijn er zo’n 10 000 producten te bestellen. Bovendien behaalde de webshop het Unizo e-commerce label dat de betrouwbaarheid en kwaliteit ervan garandeert. Op de webshop van Belsack betaalt u altijd veilig via Bancontact+Mister Cash of kredietkaart.

Diensten op maat

Dankzij de diensten van Belsack, stelt u producten samen op maat van uw wensen. U kunt er bijvoorbeeld gordijnen op maat laten snijden, in de kleur, maat en het model dat u wilt. Uiteraard is het ook mogelijk om kasten of andere planken op maat te laten snijden, zodat het perfect past waar u het nodig hebt. Complexe vormen frezen is mogelijk dankzij de computergestuurde freesmachine. Daarnaast stelt Belsack dankzij de Colormix verfmachine haast iedere denkbare kleur samen. In de winkel wordt voor uw ogen de verf gemaakt in de kleur die u verkiest, volledig naar uw smaak. Kortom: ga langs bij Belsack en geniet van de diensten op maat.

Belsack account

Om een bestelling te kunnen plaatsen via de Belsack webshop, moet u eerst een account aanmaken. Registreren is heel eenvoudig aan de hand van uw e-mailadres. Om nog meer deel uit de maken van de Belsack-gemeenschap kunt u zich inschrijven voor de nieuwbrief. Zo blijft u op de hoogte van nieuwe artikelen, aanbiedingen en wedstrijden. Volg Belsack ook op Facebook zodat u niets hoeft te missen!

Expertise

Oorspronkelijk was Belsack een pure houthandel. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een breder concept dat veel meer doe-het-zelf benodigdheden aanbiedt. De passie voor hout is wel gebleven. Daarom hebben de medewerkers van Belsack bijna uitsluitend een houtopleiding genoten. Zo zijn ze in staat om kwalitatief materiaal af te leveren en creatief mee te denken aan de beste oplossing voor u.

Promoties

Bij Belsack zijn er altijd wel acties of promoties te vinden. Ga gewoon naar de ‘promotie’ sectie op de website en ontdek de laatste aanbiedingen. Ook op Facebook worden steevast alle promoties gedeeld. Haal er uw voordeel uit en misschien geniet u wel een stevige korting bij uw volgende aankoop bij Belsack!

Over Belsack

Het familiebedrijf Belsack NV werd in 1954 opgericht door Maurits en Helene Belsack. Zij begonnen met een houthandel en boekten al snel grote successen. In 1989 werd het stokje uiteindelijk overgedragen aan de tweede generatie van het familiebedrijf. Deze generatie wist de houthandel uit te bouwen tot een complete houthandel én doe-het-zelver zaak; de liefde voor hout is daarbij ongewijzigd.

Belsack is tegenwoordig een behoorlijk grote firma. Het bedrijf heeft een uitgebreide webshop en een gigantische winkel in Halle. In de winkel zijn meer dan 35.000 producten te vinden. In de webshop zijn ook meer dan 10.000 producten te vinden. Deze producten zijn onder verdeeld in de volgende categorieën: Hout, Plaatmateriaal, Gyproc, Verf en houtbescherming, Behangpapier, Lijmen/Siliconen/Schuimen, Vloeren, Wand en plafondbekleding, Deuren en schuifdeuren, Verlichting en elektriciteit, Dakvensters en horren, IJzerwaren, Gereedschap, Sanitair, Bouwmaterialen en isolatie en Huishoud.

Eigenlijk alles wat je voor het klussen in en rondom huis nodig hebt, vind je terug in het assortiment van Belsack. Heb je online de gewenste spullen gevonden? Dan kan je deze direct bestellen en thuis laten bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelde spullen gratis af te halen in de winkel. Als je voor het bezorgen van de artikelen kiest, moet je rekening houden met verzendkosten á 5,95 euro. Alleen als je hele grote artikelen gaat bestellen, moet je rekening houden met hogere verzendkosten. Deze verzendkosten worden in het winkelmandje getoond.

Na ontvangst van de artikelen heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je kunt deze in de winkel retourneren, maar je kunt deze ook via de post terugsturen. De kosten en het risico daarvoor komen wel voor eigen rekening.

Heb je vragen of wil je van advies voorzien? De klantenservice van Belsack staat graag voor je klaar. Je kunt daarvoor bellen naar 02 361 01 00 of mailen naar [email protected] Daarnaast is het ook mogelijk om je vraag te stellen aan één van de medewerkers in de winkel van Belsack.