Eten & Drinken

Bidfood folders

Ontvang nu korting bij Bidfood met folder aanbiedingen

advertentie

Bidfood Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 01.07.2022 t/m 14.08.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Eten & Drinken folders

Makro Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 27.07.2022 t/m 09.08.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 27.07.2022 t/m 09.08.2022

> Folder bekijken

Renmans Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 05.08.2022 t/m 14.08.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 10.08.2022 t/m 23.08.2022

> Folder bekijken

Renmans Folder (FR)

Geldig van 12.08.2022 t/m 18.08.2022

> Folder bekijken

Vleesmeester Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 03.08.2022 t/m 09.08.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 10.08.2022 t/m 23.08.2022

> Folder bekijken

Budgetslager Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 03.08.2022 t/m 09.08.2022

> Folder bekijken

Meer Eten & Drinken winkels

Verlopen Bidfood folders

Populaire folders

Bidfood folders

TitelStartdatumEinddatum
Bidfood Folder01.07.202214.08.2022
Bidfood Folder16.05.202230.06.2022
Bidfood Folder01.04.202215.05.2022
Bidfood Folder01.04.202215.05.2022
Bidfood Folder14.02.202231.03.2022

Tips voor Bidfood korting

Bidfood Deals

Bidfood Deals, zo heet het loyaliteitsprogramma van Bidfood waarmee het trouwe klanten beloont. Het programma laat klanten toe om punten te verzamelen bij aankopen via (de webshop) Mybidfood. Die punten zijn op hun beurt geld waard want ze kunnen omgeruild worden voor voordelen op uw toekomstige aankopen. Meld u aan op het Mybidfood account om van de Bidfood Deals te profiteren. Eens dat gebeurd is, plaatst u gewoon online bestellingen zoals vanouds en de punten worden automatisch toegevoegd. Één punt komt overeen met € 0,1. Ruil na iedere drie maanden uw gespaarde punten om voor kortingen of hou ze bij om te blijven sparen tot de volgende periode waarin u ze kunt omruilen.

Bidfood Mag

Bidfoof Mag is het magazine dat iedere zes weken op papier wordt uitgegeven. Blader door het magazine om het rijke aanbod te ontdekken. Het water zal u in de mond lopen. Niet alleen geraakt u verlekkerd door de topgerechten uit het assortiment. Ook de laatste promoties en aanbiedingen zijn hier te vinden, voor allerlei producten. Duik in het magazine en geniet van de vele voordelen. Uiteraard raapt u het magazine op in ieder Bidfoof filiaal, maar ook op het e-commerceplatform (Mybidfood) vindt u steeds de laatste editie.

Internationale expertise

Bidfood bouwt verder op jaren aan internationale ervaring en profiteert zo van expertise van over heel de wereld. Dankzij tentakels in verschillende landen, zelfs verschillende continenten, speelt Bidfood moeiteloos in op nieuwe trends en technologische ontwikkelingen. De horeca groothandel profiteert dus ruimschoots van haar internationale netwerk. Toch wordt er ook streng over de lokale eigenheid gewaakt. Het bedrijf wil inspelen op de noden en wensen van de lokale klanten, ook in België. Daarom mikt het op een persoonlijke aanpak, afgestemd op de lokale vestigingen.

Persoonlijke aanpak

De experten van Bidfood leveren deskundig advies voor particulieren, maar zeker ook voor professionelen. Zo gidsen de Bidfood experten u graag doorheen de wettelijke vereisten rond voedselveiligheid en hygiëne. Grootkeukens in bijvoorbeeld scholen of rusthuizen bestellen voortdurend grote hoeveelheden aan voedsel. De medewerks van Bidfood helpen deze professionele klanten om de planning en het budget gemakkelijk op te volgen aan de hand van gepersonaliseerde statistieken. Door ook inzichten te verschaffen in de voedselvoorraad bij Bidfood zelf, weten haar klanten dat ze nooit iets tekort hoeven te komen, mits enige planning. Meld u zeker aan voor My Bidfood om optimaal van de diensten op maat te profiteren.

Bidfood Fresh

Bidfood beschikt in ieder distributiecentrum over opslagplaatsen voor kersverse producten, van zuivel tot vleeswaren. De voorkeur gaat ook uit naar lokale leveranciers en in de mate van het mogelijke ook naar seizoensproducten. Bidfood Fresh is de tweewekelijkse promotie op een selectie van deze ultraverse producten. Profiteer van verse seizoensgroenten, fruit, vlees of vis aan sterk verlaagde prijzen.

Culinaire inspiratie

Als voedingsexpert is Bidfood uitstekend geplaatst om klanten van tips voor in de keuken te voorzien. Dankzij deze tips schotelt u moeiteloos heerlijke gerechten op tafel. Ontdek bijvoorbeeld de beste ingrediënten om een seizoensgerecht te bereiden. De getipte recepten bij Bidfood zijn namelijk altijd afgestemd op het juiste seizoen. Doorblader gerust ook het archief om recepten van de voorbije seizoenen te ontdekken. Naast recepten staan de blog en Facebookpagina ook bol van handige tips. Leer er bijvoorbeeld restaurantwaardige borden presenteren of ontdek nieuwe smaakmakers voor de kruiding van uw gerechten.

Nieuwsbrief naar keuze

Blijf op de hoogte van al het laatste Bidfood nieuws dankzij één van de nieuwsbrieven. Deze horeca groothandel verspreidt verschillende nieuwsbrieven die elk een eigen publiek aanspreken. De Bidfood corporate versie behelst het algemene nieuws en de laatste Bidfood promoties. De Bidfood Fresh nieuwsbrief is samengesteld op maat van liefhebbers van verse producten. Tot slot is er de Bidfood Deals nieuwsbrief die zich toespitst op de beste deals, het hele jaar door. Schrijf u in op de nieuwsbrief die bij u past en geniet van de vele voordelen.

My Bidfood

Alle online bestelling verlopen via het platform MyBidfood. Dit is het bestelplatform voor alle klanten en is gemakkelijk en intuïtief in gebruik. Maar Mybidfood is meer dan louter een bestelplatform. De slimme tool laat een doorgedreven personalisering toe, zodat u online komt shoppen in een omgeving die afgestemd is op uw eigen voorkeuren. De facturatie verloopt ook binnnen het Mybidfood platform. In een enkele klik houdt u gemakkelijk het overzicht van al uw bestellingen, facturen en statistieken. Ook alle promoties en aanbiedingen zijn toegankelijk via het platform. Net als het Bidfood deals getrouwheidsprogramma waarmee u punten spaart in ruil voor korting. Kortom: Mybidfood is hét platform voor al uw online interacties met Bidfood.

Over Bidfood

De Nederlandse horeca groothandel Bidfood werd oorspronkelijk onder de naam Deli XL opgericht. Het bedrijf groeide echter al snel, waarna het bedrijf in 2007 onderdeel werd van het internationale foodservicebedrijf Bidfood. Het voormalige Deli XL bedrijf ging daarom ook verder onder deze naam. Door de jaren heen heeft het bedrijf een flinke groei door weten te maken. In Nederland heeft het bedrijf behoorlijk veel vestigingen, terwijl het bedrijf ook in ons land momenteel meer dan vijf vestigingen heeft. Deze vestigingen zijn te vinden in onder andere Kruibeke en in Thuin.

Bidfood Belgium omschrijft zichzelf als de expert op het gebied van foodservice en horeca. Alle horecagelegenheden kunnen bij Bidfood bestellingen plaatsen voor zowel food als non-food. Via de website van Bidfood is het gehele assortiment inzichtelijk. Als je voor bijvoorbeeld food kiest, heb je de keus uit de volgende productcategorieën: Vers & ultravers, diepvries en droge voeding. Onder de categorie vers & ultravers vallen onder meer fruit en groente.

Sinds enige tijd heeft het bedrijf ook een eigen webshop opgericht. Via deze webshop is het voor geregistreerde klanten mogelijk om alle bestellingen digitaal te plaatsen. De lijntjes blijven hierdoor kort en je kunt zeer gemakkelijk alle benodigde voedingsmiddelen bestellen. Je hebt hierdoor nooit te kort in bijvoorbeeld je restaurant, hotel of café. Als je ingelogd bent, krijg je ook meer inzicht in de mogelijkheden met betrekking tot verzendkosten en dergelijke. Via de website kan je tevens de nieuwste promoties in de gaten houden.

Heb je vragen/suggesties/opmerkingen? Daarvoor kan je een mailtje naar [email protected] sturen. Het is ook mogelijk om bij één van de winkels langs te gaan. Via de website van Bidfood kan je de contact- en adresgegevens van de verschillende filialen vinden. Voor de vestiging in Thuin kan je bijvoorbeeld bellen naar 071 25 68 11 en voor de vestiging in Kruibeken aar 03 250 62 00.