Boekenvoordeel

www.boekenvoordeel.be

Boeken

Boekenvoordeel folder

Ontvang nu korting bij Boekenvoordeel met folder aanbiedingen

Boekenvoordeel folders

advertentie

Boekenvoordeel Folder Week 09

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 26.02.2021 t/m 06.03.2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer Boeken winkels

Verlopen Boekenvoordeel folders

Populaire folders

Boekenvoordeel folders

TitelStartdatumEinddatum
Boekenvoordeel Folder Week 0926.02.202106.03.2021
Boekenvoordeel Folder Week 0819.02.202127.02.2021
Boekenvoordeel Folder Week 0712.02.202120.02.2021
Boekenvoordeel Folder Week 0605.02.202113.02.2021
Boekenvoordeel Folder Week 0529.01.202106.02.2021

Tips voor Boekenvoordeel korting

Voordeelboeken

Boekenvoordeel is de grootste winkelketen in de lage landen op het gebied van voordeelboeken, met ondertussen meer dan 110 winkels in België en Nederland. De ambitie is er om te blijven groeien, zowel met meer winkls als online. Door op het internet een sterkere aanwezigheid uit te bouwen, hoopt Boekenvoordeel verder uit te groeien tot een heuse e-commerce speler. Het gaat hiermee de concurrentie aan met enkele andere gekende internetreuzen, maar dat is natuurlijk geen reden om terug te deinzen. Boekenvoordeel heeft een streepje voor want hun passie voor het boek is groter dan elders!

Gratis verzending vanaf € 20

Tegenwoordig hoeft u de deur niet uit om de nieuwste literatuur te bestellen. Ook Boekenvoordeel levert uw favoriete lectuur gewoon tot bij u thuis. eMeer zelfs, vanf een bedrag van € 20 is levering helemaal gratis. Eens u een pakket hebt besteld, kunt u het op de voet volgen aan de hand van de traceerlink. Zo weet u steeds waar uw bestelling zich bevindt. Kunt u niet wachten op het volgende boek van uw favoriete auteur? Bestel het dan online bij Boekenvoordeel en ontvang in het pakketjes in een mum van tijd.

Online shop

Hoewel Boekenvoordeel een ruim netwerk aan filialen heeft in België en Nederland, zowel in grote als kleine steden, biedt het ook online een ruim assortiment van boeken aan. Online shoppen bij Boekenvoordeel is dan ook doodeenvoudig. Selecteer gewoon het gewenste boek, voeg het toe aan uw winkelwagen en reken af. Boekenvoordeel aanvaardt betalingen op verschillende gekende manieren, zoals: Bancontact/Mister Cash, kredietkaart (American Express Mastercard, Visa), PayPal, KBC/CBC en Belfius. Keuze te over, dus betaal gewoon via uw vertrouwde methode en slaap op uw twee oren.

Nieuwsbrief

Boekenvoordeel verstuurt wekelijks een nieuwsbrief die meer dan de moeite waard is. U ontvangt er de nieuwste aanbiedingen en ontdekt er als eerste de nieuwe artikelen, acties en folders. Bent u een echte boekenworm en kunt u niet wachten op het volgende boek van uw favoriete auteur? Dankzij de nieuwsbrief bent u gegarandeerd mee. Bovendien ontvangen abonnees van de nieuwsbrief af en toe een exclusieve nieuwsbrief-korting.

Sociale media

Als populaire winkel bij jong en oud, is Boekenvoordeel ook erg actief op sociale media. Aarzel niet om hun accounts te volgen op Twitter, Instagram of Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Bovendien verschijnt de wekelijkse folder ook telkens op sociale media zodat u geen aanbieding hoeft te missen. Like en deel voortaan de beste promoties. Met wat geluk valt er af en toe zelfs iets te winnen! Ten minste, als u de prijsvraag weet te beantwoorden want dat kan al eens de voorwaarde zijn om kans te maken op de prijs.

Folder

Goede tradities hoeven niet te veranderen. Daarom houdt ook Boekenvoordeel stevig vast aan haar wekelijkse folder. Wist u trouwens dat Boekenvoordeel zich niet beperkt tot enkel literatuur en boeken? Ook voor tal van hobbymateriaal kunt u bij hen terecht. Zo koopt u er bijvoorbeeld teken- en schetsboeken, materiaal om te haken en breien, en nog veel meer. Naast hobbymateriaal is er ook een ruim aanbod aan films en series. Uit het hele assortiment verschijnen de kortingen in de wekelijkse folder. Volg zeker deze pagina op de voet, want ook hier verschijnt de folder iedere week.

Retourneren

Hebt u een bestelling gedaan die toch niet aan uw verwachtingen bleek te voldoen? Dat kan gebeuren. Daarom is er ook bij Boekenvoordeel het recht om uw producten zonder reden terug te sturen binnen 14 dagen na levering. Gebruik daarvoor het herroepingsformulier dat te vinden is op de website van Boekenvoordeel. U ontvangt dan het volledige bedrag terug dat u ervoor hebt betaald, via hetzelfde betaalmiddel dat u had gebruikt. Bij schade aan het product wordt uiteraard niet het integrale bedrag terug betaald.

Klantendienst

Contact opnemen met de klantendienst van Boekenvoordeel is heel eenvoudig aan de hand van het contactformulier op de website. Vul gewoon uw gegevens in en stel uw vraag in het daartoe voorziene vak. Ook klachten kunnen via deze weg behandeld worden. Normaal gezien ontvangt u binnen 2 werkdagen een antwoord. Als uw klacht over een specifieke bestelling gaat, voeg dan zo concreet mogelijke informatie toe zoals bijvoorbeeld het ordernummer. Hoe meer informatie, hoe gemakkelijker de klantendienst uw probleem kan behandelen. Uiteraard bent u ook meer dan welkom in een Boekenvoordeel vestiging. De medewerkers staan u graag bij met advies en beantwoorden met plezier al uw vragen.

Over Boekenvoordeel

Lees jij graag een boek? Of ben je het liefst op een creatieve manier aan de slag? Heb je bijvoorbeeld een creatieve hobby? Voor het aanschaffen van boeken en spullen voor creatieve hobby’s ben je bij Boekenvoordeel aan het juiste adres. Deze firma werd in 1983 in Nederland opgericht; destijds verkocht het bedrijf alleen maar boeken en wenskaarten. Door de jaren heen heeft het bedrijf ook de overstap naar ons land gemaakt en is het assortiment behoorlijk uitgebreid.

Voor het aanschaffen van de artikelen kan je in ons land bij meerdere winkels terecht. Via de winkel locator op de website van Boekenvoordeel kan je snel de dichtstbijzijnde winkel vinden. Eigenlijk door het gehele land verspreid zitten er winkels van deze interessante firma.

Het is ook mogelijk om de artikelen via de webshop te bestellen. In deze webshop heb je de keus tussen de volgende productcategorieën: Boeken, Creatieve Hobby, Kinder, Films, Series en Muziek en Meer. Onder de categorie ‘Meer’ vind je onder andere agenda’s, elektronica, kalenders, legpuzzels en bordspellen. Ook het aanbod van boeken, films en tekenboeken is onwijs uitgebreid te noemen. Je kunt altijd wel slagen in de webshop of winkel van Boekenvoordeel.

Bestel je voor meer dan 20 euro? Dan hoef je geen verzenkosten te betalen. Bestel je voor minder dan 20 euro? Dan betaal je slechts 3,99 euro aan verzendkosten. Het retourneren van de ontvangend artikelen is mogelijk binnen 14 dagen. Als je deze retournering in gang wilt zetten, kan je contact opnemen met de klantenservice van Boekenvoordeel.

Om in contact met de klantenservice te komen, kan je een online contactformulier invullen. Het is ook mogelijk om te mailen naar klantenservice@boekenvoordeel.nl of op telefoonnummer +31 36 53 50 530. Deze klantenservice is in Nederland gevestigd en is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.