Carrefour Mobile

Carrefour Mobile folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Carrefour Mobile

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Tips voor Carrefour Mobile korting

Aanbod telefonie

Carrefour is in de eerste plaats bekend om haar supermarkten in allerlei grootordes: Hypermarkt Carrefour, Carrefour Market en Carrefour Express. Toch doet de Franse concern meer dan dat. Het beschikt zelfs over een heus aanbod aan mobiele telefonie in de vorm van prepaid kaarten, die in elk Carrefour-filiaal te koop zijn. Misschien klinken prepaid kaarten wat oubollig, ze waren dan ook vooral populair toen de mobiele telefoons pas in opgang kwamen. Het grote voordeel van prepaid kaarten en bundels is natuurlijk dat u steeds een scherpe controle houdt over de uitgaven. Per definitie geeft u nooit meer uit dan de waarde van uw kaart. Door te kiezen voor een prepaid kaart of bundel hangt u niet vast een de maandelijkse kosten van een abonnement.

Gemakkelijk herladen

Gebruik maken van pre-paid kaarten betekent natuurlijk dat het beltegoed op een bepaald moment is opgebruikt. Dat is het sein om uw kaart te herladen met een bedrag naar keuze. Het minimumbedrag om te herladen is € 4. Daarna zijn er een vijftal mogelijke bedragen waarvoor u herlaadcodes koopt. Herladen zelf verloopt via drie mogelijke manieren. Een eerste manier is door de tekst “plus” gevolgd door een spatie en de herlaadcode te sms’en naar het daartoe opgezette nummer van Carrefour (1988). Andere mogelijkheden zijn door te bellen vanop uw gsm of via een vaste lijn, naar hetzelfde Carrefour-nummer. Onverwacht zonder belkrediet zitten, is nooit leuk. Om dit te voorkomen is automatische herladen misschien een goede oplossing. Daarmee bepaalt u vooraf een tijdstip of voorwaarde om direct een automatische herlading te doen, bijvoorbeeld als uw krediet onder een bepaald bedrag zakt. Ga naar “mijn rekening” op de website van Carrefour om het automatisch herladen in te stellen.

Ruim aanbod bundels

Een abonnement is een overeenkomst met een telecom provider die maandelijks of jaarlijks opzegbaar is. Een bundel is gelijkaardig aan abonnementsformules. Al ligt de focus op een aantal vooraf bepaalde belminuten, sms’en of online data, kies gewoon een bundel op maat van uw gebruik bij Carrefour Mobile want er zijn pakketten voor iedereen. Mensen die hun dagen vullen op sociale media, zijn misschien gebaat bij een databundels met snelle 4G. Doorwinterde reizigers opteren best voor Carrefour Mobile International, met goedkope tarieven in tientallen landen. Welke formule u ook verkiest, de bundels van Carrefour Mobile zijn gemakkelijk opzegbaar aan de hand van een sms- berichtje.

Carrefour Bonus Card

De bonuskaart van Carrefour komt met tal van voordelen voor trouwe klanten. Door punten te sparen krijgen klanten namelijk kortingen in de winkel. Het spaarsysteem is genoegzaam bekend. Per aankoopschijf van € 2 ontvangt u één bonuspunt. Vijfhonderd bonuspunten zijn goed voor een korting ter waarde van € 5. Ten minste, dat is hoe het werkt voor reguliere supermarkt-aankopen. Maar wist u dat bonuspunten ook voor beltegoed kunnen omgeruild worden? Om hier van te profiteren, dient u eerst uw Carrefour Bonus Card te linken met uw Carrefour Mobile SIM-kaart. Nadat uw kaart verbonden is, vraagt u de kortingen eenvoudig aan per sms. Vijfhonderd bonuspunten komen overeen met € 5 beltegoed.

Gemakkelijk deactiveren

Eén van de voordelen van prepaid-formules is de flexibiliteit die ermee gepaard gaat. U belt, sms’t en surft aan de tarieven die u vooraf oplaadt en komt nooit voor verrassingen te staan. In ieder Carrefour-filiaal verkoopt men herlaadkaarten, maar herladen gebeurt moeiteloos via sms. Een bundel stopzetten gebeurt even gemakkelijk met een simpel sms-berichtje. Deze gemakkelijke deactivering is een belangrijk verschil met vele abonnementsformules. Een abonnement opzeggen gaat meestal niet louter per sms. Dit alles maakt dat prepaid de meest flexibele oplossing is waar u als gebruiker de touwtjes altijd in handen heeft.

Credit please

Soms zit er een periode tussen het opgebruiken van uw belwaarde en het herladen. Om deze tijdspanne te overbruggen met toch enig beltegoed biedt Carrefour Mobile een voorschot van € 1 op uw volgende herlaadbeurt. U kunt dus voor dat bedrag bellen of sms’en in afwachting van de volgende herlaadbeurt. Een handig dienst van Carrefour Mobile, maar ze komt wel met een kleine kost van € 0,10.

Voordelige tarieven

Carrefour streeft er altijd naar om ze scherp mogelijk prijzen aan te bieden. Dit geldt in de supermarkt, maar ook voor het aanbod telefonie. Inderdaad, Carrefour Mobile kent zeer voordelige bel-, sms- en surf tarieven. De prepaidtarieven liggen vast, ongeacht hoe vaak hoe er gebruik van maakt, zodat u steeds weet wat de rekening zal zijn. De bundels van Carrefour Mobile geven duidelijk aan hoe veel belminuten, sms’en en data u kunt gebruiken voor het bedrag van uw prepaidkaart.

Over Carrefour Mobile

Het doen van boodschappen is door de jaren heen behoorlijk veranderd. Online boodschappen doen is tegenwoordig behoorlijk ‘hip. Daarnaast is het uiteraard ook onwijs populair geworden om online te shoppen. Wil je graag online een SIM kaart bestellen of een (internet)bundel voor je mobiel bestellen? Dat is mogelijk met dank aan Carrefour Mobile.

Carrefour Mobile is één van de vele takken van Carrefour. Deze supermarktketen is in ons land uitgegroeid tot één van de populairste ketens. Dat is niet alleen het geval in ons kleine landje, maar ook in de gehele wereld. Op de ranglijst met grootste supermarktketens neemt Carrefour de tweede plek in; de eerste plek is weggelegd voor Walmart.

Bij Carrefour Mobile kan je dus allerlei zaken voor je telefoon bestellen. Je kunt dit online doen, maar je kunt ook in één van de winkels langsgaan. Via de website van Carrefour kan je achterhalen waar de dichtstbijzijnde Carrefour Mobile gevestigd is. Meestal bevinden deze vestigingen zich in grote supermarkten of hypermarkten van Carrefour.

Als je in de webshop van Carrefour Mobile op ‘Sim bestellen’ klikt, kan je direct de gewenste Sim kaart selecteren. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende bundels met verschillende prijskaartjes. Als je eenmaal de gewenste Sim geselecteerd hebt, kan je deze in enkele stappen gaan bestellen. Deze Sim kaart wordt vervolgens bij je thuis afgeleverd, waarna je deze in een Simlock vrije telefoon kunt gaan gebruiken. Bij het bestellen is het raadzaam om op eventuele bezorgkosten te letten.

Heb je vragen over een bepaalde SIM kaart? Daarvoor kan je het beste een online contactformulier invullen. Als je al klant van Carrefour Mobile bent, kan je ook via jouw Carrefour Mobile Account contact opnemen met de klantenservice.