CompuDeals

CompuDeals folders

CompuDeals Folder

Geldig van 10.11 t/m 30.11

Profiteer nog 2 dagen van deze CompuDeals Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste CompuDeals aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

CompuDeals promoties

Acer K243y 23.8'' Fhd Zero Frame Ips

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Acer K243y 23.8'' Fhd Zero Frame Ips

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Msi Summit E14 Evo

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Msi Summit E14 Evo

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Lenovo Neo 30a All-in-one

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Lenovo Neo 30a All-in-one

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Hp Omen Desktop

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Hp Omen Desktop

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

High Model Pointer Nuc 11th Gen 500gb Ssd

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

High Model Pointer Nuc 11th Gen 500gb Ssd

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Msi Crosshair 17

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Msi Crosshair 17

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Lenovo Legion Pro 7 16irx8

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Lenovo Legion Pro 7 16irx8

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Google Nest Audio Chalk

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Google Nest Audio Chalk

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Lenovo Thinkbook 15 G4

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Lenovo Thinkbook 15 G4

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Msi Stealth 15 A13ve-010be

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Msi Stealth 15 A13ve-010be

Geldig t/m 31.10.2023 Verlopen

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Tips voor CompuDeals korting

Laptop-kiezer

Laptops komen in alle maten en soorten waardoor de juiste keuze maken niet altijd gemakkelijk is. Welke laptop het beste bij u past, hangt dan ook af van waarvoor u deze vooral zal verbruiken. Een fervente gamer heeft bijvoorbeeld heel andere benodigdheden dan iemand die zijn laptop vooral zakelijk gebruikt voor e-mail en tekstverwerking. De “laptop-kiezer” van CompuDeals begeleidt u door het kiezen van een laptop aan de hand van elkaar opvolgende vragen. Selecteer waarvoor u het toestel zal gebruiken, welke grootte u verkiest en duid eventueel een voorkeurmerk aan. De laptop-kiezer maakt dan de som en schotelt u een aantal laptops voor op maat van uw noden!

Verkooppunten

Online verkoop maakt een belangrijk deel uit van de activiteiten van CompuDeals, maar deze computerspecialist doet meer dan dat. Naast de online shop beschikt het ook over meer dan 400 fysieke verkooppunten. Gebruik de zoekfunctie op de website van CompuDeals om een verkooppunt in uw buurt te vinden. Het grote voordeel van een fysieke winkel is natuurlijk dat u zich ter plekke kunt laten adviseren. Het personeel in de verkooppunten is erg beslagen in IT en weet u ongetwijfeld verder te helpen.

Sociale media

Volg CompuDeals op Facebook, waar het bedrijf al te graag op vertoeft. Promoties, tips en nieuwtjes passeren er steevast de revue. Geregeld zet men een product in de kijker. Computernerds, gamers en liefhebbers doen er ongetwijfeld inspiratie op. Maar ook leken of mensen die minder vertrouwd zijn met IT vinden er vast hun gading. Aarzel niet en blijf verbonden met CompuDeal, ook via sociale media.

Niet goed? Geld terug

Uiteraard kan het iedereen overkomen dat een bestelling niet helemaal aan de wensen voldoet. Bij IT-materiaal is dat niet anders, zeker bij online aankopen. Gelukkig hoeft dit bij CompuDeals geen enkel probleem te zijn. Zij garanderen namelijk “niet goed, geld terug”, tot 14 dagen na uw bestelling. Geen gedoe of paparassen, zelfs een reden opgeven is niet nodig. De kosten voor terugzending vallen helaas wel op de rug van de klant. Neem contact op met CompuDeals om uw product terug te sturen of gebruik het standaard Europees herroepingsformulier.

Folder

De CompuDeals folder verzamelt elke maand de beste promoties in computerland. Laptops, desktops, tablets, smartphones, noem maar op. Voor al uw IT-benodigdheden aan messcherpe prijzen, moet u bij CompuDeals zijn. De folder is eenvoudig online te bekijken en is beschikbaar in pdf-formaat. Ook op deze pagina wordt de folder gepubliceerd, dus volg ons op de voet! De folder categoriseert artikelen per type en merk. Handig bij het doorbladeren want u weet meteen uw favoriete item te vinden. Promoties zijn vaak slechts geldig zo lang de voorraad strekt. In dat geval is snel zijn de boodschap. De beste promoties herkent u dan weer aan het label “topdeal”. Neem snel een kijkje in de CompuDeals folder en haal er uw voordeel uit!

Online bestellen

Een online bestelling plaatsen bij CompuDeals verloopt net iets anders dan gewoonlijk. De reden is dat bestellingen via de verkooppunten van CompuDeals gaan. Een artikel kiezen, gebeurt wel via de webshop van CompuDeals. Voeg het vervolgens toe aan uw winkelpunt en duid het verkooppunt aan waarlangs u de bestelling wilt plaatsen. Geen nood, met honderden verkooppunten in België is er altijd wel een filiaal in uw buurt te vinden. Vul uw gegevens aan, selecteer of het om een zakelijke of particuliere bestelling gaat en vul vervolgens het bezorgadres in. Vanaf hier neemt het verkooppunt de rest van het bestelproces over. Zij zorgen ervoor dat uw product zo snel mogelijk bij u belandt. Voor vragen neemt u dan ook best contact op met het verkooppunt dat u gekozen hebt. Ook de betaalmogelijkheden en leveringsvoorwaarden kunnen verschillen tussen verkooppunten. De specifieke voorwaarden leest u op het moment dat u de bestelling plaatst of op de website van het verkooppunt in kwestie.

Groot aanbod

Computers maken het grootste deel van het assortiment uit bij CompuDeals. Toch beschikt het bedrijf ook over tal van andere items, zoals computeronderdelen, randapparaten, software, netwerkapparatuur en accessoires. Zelfs dit lijstje doet nog geen recht aan het volledige assortiment. Voor al uw IT-benodigdheden is CompuDeals de uitgelezen verkoper. Ongeacht of u particulier, professioneel, hobbyist of computerfreak bent; CompuDeals is waar u moet zijn.

Vereniging van handelaars

CompuDeals verenigt het aanbod van honderden handelaars handig op één website. Door krachten te bundelen, bereikt deze IT-zaak een groter publiek, waar ook de handelaars wel bij varen. Ook de folder is een optelsom van het aanbod en de aanbiedingen verspreid over een waaier aan winkels. Vereende krachten, dat is de troef van CompuDeals. En de klanten profiteren mee.

Over CompuDeals

Voor goedkope computers en computerartikelen ben je bij CompuDeals aan het juiste adres. Deze Belgische firma heeft meerdere winkels in ons land, heeft een uitgebreid assortiment en biedt interessante aanbiedingen aan. Het bedrijf omschrijft zichzelf als de aanbieder van ‘de beste promo’s in computerland’.

Wil je graag de producten van CompuDeals bestellen? Dan kan dit via de uitgebreide webshop van de firma. In deze webshop vind je de volgende categorieën terug: Computers, Onderdelen, Randapparaten, Software en Netwerk. Onder de categorie Computers vallen bijvoorbeeld Desktops, Notebooks, Smartphones en Tablets. Onder de categorie Randapparaten vallen bijvoorbeeld toetsenborden, muizen, monitoren, televisies en allerlei soorten printers. Het aanbod van CompuDeals is dus echt héél uitgebreid te noemen.

Bij het bestellen moet je vervolgens één van de CompuDeals verkooppunten selecteren. Het advies is om hierbij voor het dichtstbijzijnde verkooppunt te kiezen, aangezien daarmee hoogstwaarschijnlijk de verzendkosten zo laag mogelijk gehouden kunnen worden. Let in ieder geval altijd goed op de verzendkosten die door het verkooppunt gerekend worden.

De verkooppunten van CompuDeals bevinden zich eigenlijk door het gehele land. Op het moment van schrijven heeft deze Belgische firma meer dan 300 verkooppunten in ons gehele land. Door in de webshop op ‘Vind een verkooppunt’ te klikken, kan je direct de dichtstbijzijnde winkel vinden. De kans is heel groot dat er in ieder geval een winkel vlakbij jouw woonplaats gevestigd zit.

Heb je online de producten besteld? Dan heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren, indien je niet tevreden met de ontvangen producten bent. De kosten hiervoor komen wel voor eigen rekening. Indien je een retour in gang wilt zetten, dien je contact op te nemen met de klantenservice van CompuDeals. Daarvoor kan je een online contactformulier invullen of bellen naar 03 780 20 20.