Elektronica

Conrad folders

Ontvang nu korting bij Conrad met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Elektronica folders

Vanden Borre Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 11.08.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

CompuDeals Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Exellent Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 25.08.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Base Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 17.08.2022 t/m 03.10.2022

> Folder bekijken

Proximus Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 29.08.2022 t/m 02.10.2022

> Folder bekijken

Proximus Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Orange Folder

Geldig van 12.09.2022 t/m 09.10.2022

> Folder bekijken

Electro Depot Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Meer Elektronica winkels

Verlopen Conrad folders

Populaire folders

Conrad folders

TitelStartdatumEinddatum
Conrad Folder11.05.202230.06.2022
Conrad Folder10.01.202213.02.2022
Conrad Folder04.11.202119.12.2021
Conrad Folder02.10.202102.11.2021
Conrad Folder07.09.202110.10.2021

Tips voor Conrad korting

Gevarieerd aanbod

Conrad is expert in technologie, in de brede zin van het woord. De wereld verandert voortdurend, waardoor het niet voor alle bedrijven gemakkelijk is om bij te benen met al deze veranderingen. De betrachting van Conrad is precies om technische ondersteuning te bieden aan bedrijven, op alle mogelijk manieren. Zowel producten, diensten als oplossingen op maat behoren tot het takenpakket van Conrad. Zij helpen u met plezier verder om de geschikte oplossingen te vinden in de complexe wereld van vandaag.

Business Plus

Zakelijke klanten doen er goed aan zich aan te melden voor het Business Plus voordeelpakket, zeker als ze geregeld inkopen doen bij Conrad. De voordelen liegen er niet om. Zo genieten u gratis levering bij elke bestelling, ongeacht de aard of grootte van de bestelling. Via exclusief contact met Conrad-medewerkers ontvangt u persoonlijke en snellere dienstverlening. Profiteer van 10% korting op de eigen merken en van gratis retour van foute bestellingen. Tot slot geniet u van het gratis inkoopsysteem waarmee u gemakkelijk en snel inkopen doet. Geïnteresseerd? Meld u aan met uw bedrijf en profiteer een jaar lang van de vele voordelen.

Kennis delen

Conrad heeft enorm veel expertise in huis en laat niet na om deze kennis te delen met haar klanten. Regelmatig publiceert het bedrijf whitepapers en magazines die dieper ingaan op technologische ontwikkelingen en innovaties. De unieke knowhow van Conrad komt er gratis bij. Sommige brochures zijn gericht op het bedrijfsleven, terwijl andere een ruimer publiek aanspreken aan de hand van relevante nieuwsberichten uit de branche. Het mooiste voorbeeld is echter het engagement inzake onderwijs. Conrad streeft ernaar de kennis en liefde voor technologie over te brengen naar de jeugd, zowel in het basis- als middelbaar onderwijs. Zo helpt het bedrijf om de digitale geletterdheid op te schroeven en jongeren klaar te stomen voor de toekomst. Conrad voorziet technische lespakketten en materiaal, maar denkt ook lustig mee met de scholen over hoe kennis het best wordt aangeleerd. Met dit engagement hoopt men de kloof tussen onderwijs en de bedrijfswereld te dichten.

Solden

De solden bij Conrad zijn erg aantrekkelijk. Ga naar de website van Conrad en bekijk er de wekelijkse kortingen, oftwel Weeklydiscounts. Deze technologische artikelen koopt u aan sterk verlaagde prijzen. Twijfel niet te lang, want het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Naast de wekelijkse solden pakt Conrad geregeld uit met andere promotie en gratis-acties. Bijvoorbeeld door gratis producten weg te geven bij aankopen vanaf een bepaald bedrag.

Conrad Connect

Maak een smart home van uw woning, dankzij de tips van Conrad. Zij gidsen u door het aanbod aan slimme producten om uw huis slimmer en comfortabeler te maken. Op het vlak van entertainment, verlichting, beveiliging en zelfs temperatuur zijn er tal van mogelijkheden. Laat u inspireren op de website van Conrad of vraag advies aan de medewerkers. Dankzij Conrad Connect combineert u al uw slimme apparaten in één overzichtelijk dashboard. Door al deze toestellen te verbinden stemt u de systemen nog beter op elkaar af.

Innovatief bedrijf

De wereld staat nooit stil. Voortdurend zorgen nieuwe technologische ontwikkelingen voor toepassingen die het leven aangenamer en comfortabeler maken. Conrad staat op de eerste rij als het aankomt op innovaties. Het pakt dan ook graag uit met vernieuwende producten en diensten, zoals bijvoorbeeld de 3D Prinservice. Inderdaad, Conrad print uw 3D ontwerp uit in een materiaal naar keuze. Toekomstmuziek? Toch niet, vandaag is het al realiteit bij Conrad.

Nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte blijven van nieuwe blogartikelen, aanbiedingen en andere nieuwtjes? Dan is inschrijven op de Conrad nieuwsbrief de boodschap! Meer zelfs, door u in te schrijven op de nieuwbrief ontvangt u een korting van €5 op uw volgende bestelling. Naast de nieuwsbrief is er ook nog de gewone blog. Deze sectie op de website van Conrad is ondertussen uitgegroeid tot een rijk archief met leerrijke en inspirerende artikels over technologie en innovatie. Snuister door deze razend interessante artikels en laat u inspireren! Om de paar dagen volgt ongetwijfeld een nieuw stuk.

Levering

Vooralsnog is Conrad uitsluitend een webshop want in België beschikt het niet over een fysieke winkel. Daarom is het evident dat bestellingen enkel worden verstuurd en niet kunnen worden afgehaald. In principe wordt er altijd een kleine kost gerekend om uw pakket te leveren. Bij bestellingen boven € 41,32 is levering gratis. In ieder geval is de levering snel en betrouwbaar. Op aanvraag is ook extra snelle levering mogelijk, waarbij het product de volgende werkdag bij u toekomt. Deze dienst heeft wel een hoger prijskaartje dan standaard levering.

Over Conrad

In 1923 werd in Berlijn door de heer Max Conrad het gelijknamige bedrijf opgericht. Door de jaren heen wist het bedrijf een flinke groei te maken, waarna het in 1946 de overstap naar een groter hoofdkantoor maakte. Ook begon vanaf dat moment de globalisatie; Conrad werd onder meer in ons land en in Nederland actief.

Bij Conrad ben je eigenlijk voor onwijs veel verschillende producten aan het juiste adres. Dat zie je ook direct terug aan de webshop. Als je een kijkje in deze webshop neemt, zie je de volgende productcategorieën naar voren komen: Actieve Componenten, Automatisering, Computer & Kantoor, Development-kits & lespakketten, Elektromechanica, Gereedschap & Werkplaats, Installatietechniek & Verlichting, Kabels & Connectoren, Meettechniek & Energie, Multimedia en Passieve componenten. Per categorie vind je een divers aanbod van allerlei soorten producten terug. Deze producten zijn van gerenommeerde merken en zijn derhalve van een hoge kwaliteit. In totaal telt het assortiment van Conrad meer dan 750.000 producten.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan kan je deze direct naar het gewenste adres laten versturen. De hoogte van de verzendkosten zijn afhankelijk van de betalingsmethode en de orderwaarde. Als je bijvoorbeeld via Klarna of een creditcard de bestelling gaat betalen, hoef je géén verzendkosten te betalen. Bij andere betaalmethodes liggen de verzendkosten rond de 5,74 euro.

Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan heb je 30 dagen de tijd om deze artikelen te retourneren. Je kunt hier het meegestuurde label voor gebruiken; in dat geval is de retournering volledig gratis.

Voor vragen kan je contact opnemen met de klantenservice van Conrad. De klantenservice is op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 078 482 329. Ook kan je een online contactformulier invullen of via Twitter/Facebook een bericht sturen.