De Prijzenklopper

www.deprijzenklopper.be

Wonen

De Prijzenklopper folders

Ontvang nu korting bij De Prijzenklopper met folder aanbiedingen

advertentie

De Prijzenklopper Folder

Geldig van 01.07.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Wonen folders

Jysk Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 01.08.2022 t/m 14.08.2022

> Folder bekijken

Yess Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 01.08.2022 t/m 15.08.2022

> Folder bekijken

Dema Folder (FR)

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 01.08.2022 t/m 14.08.2022

> Folder bekijken

Trafic Folder (FR)

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 10.08.2022 t/m 15.08.2022

> Folder bekijken

Seats And Sofas Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 31.07.2022 t/m 14.08.2022

> Folder bekijken

Trafic Folder

Geldig van 17.08.2022 t/m 22.08.2022

> Folder bekijken

Brico Folder

Geldig van 10.08.2022 t/m 22.08.2022

> Folder bekijken

Jysk Folder

Geldig van 08.08.2022 t/m 21.08.2022

> Folder bekijken

Meer Wonen winkels

Verlopen De Prijzenklopper folders

Populaire folders

De Prijzenklopper folders

TitelStartdatumEinddatum
De Prijzenklopper Folder01.07.202231.08.2022
De Prijzenklopper Folder01.07.202231.07.2022
De Prijzenklopper Folder24.03.202208.05.2022
De Prijzenklopper Folder01.01.202228.02.2022
De Prijzenklopper Folder01.01.202231.01.2022

Openingstijden van De Prijzenklopper winkels bij jou in de buurt

Tips voor De Prijzenklopper korting

Goedkope meubelen

De Prijzenklopper bewijst dat mooi wonen niet duur hoeft te zijn. Deze winkel zweert namelijk bij meubelen voor elk budget. Zij weten als geen ander dat het aankopen van meubelen vaak een stevige investering vergt, die toch een flinke hap uit het budget betekent. Net om ze voor iedereen betaalbaar te houden, ijvert De Prijzenklopper voor democratische prijzen. Om de aankoop van meubelen te faciliteren, biedt het bedrijf de mogelijkheid om de gekochte artikelen op maandbasis af te betalen. Zo hoeven de klanten niet in één keer het hele budget neer te tellen en kunnen ze toch al van hun nieuwe aankoop genieten. Zeker in het geval van een verhuis zou het zonde zijn om aankopen te moeten uitstellen en daarom in een kale ruimte te moeten vertoeven.

Klopper van de maand

Iedere maand presenteert De Prijzenklopper een artikel of set van artikelen die er écht uitspringt. Deze klepper noemt men de “Klopper van de maand”. Niet alleen springt het erboven uit omwille van de kwaliteit van het product. Het is vooral ook de korting die opvalt. De “Klopper van de maand” is een hoogwaardig product dat te koop is tegen een hoger korting dan gewoonlijk. Bekijk ieder maand opnieuw welk item in de kijker staat en wie weet gaat u met deze onklopbare promotie naar huis!

Folder

De folder van De Prijzenklopper biedt een handig overzicht van het assortiment. Ontdek de zitmeubelen, eetkamers en slaapkamers en laat u inspireren. Bovendien is de folder doorspekt met kortingen en aanbiedingen uit de collectie. Check de folder op deze pagina of op de website van De Prijzenklopper en profiteer van de vele promoties!

Grote toonzalen

Een slaapkamer of eetkamer kopen, gebeurt niet van de ene dag op de andere. Voorbereidend opzoekwerk biedt zeker een meerwaarde, net als een bezoekje in de winkel. Het loont meer dan de moeite om uw potentieel nieuwe kamer met eigen ogen te gaan bezichtigen alvorens tot aankoop over te gaan. Voor zitmeubelen is het niet anders. Vooraleer een zetel of stoel te kopen, voelt u best zelf eens aan of het meubel wel comfortabel zit. Gelukkig beschikt De Prijzenklopper over twee grote winkels waar u de collectie kunt komen bewonderen.

Gratis koffie

De medewerkers van De Prijzenklopper verwelkomen u met open armen in de winkels in Heers en Hechtel. Elke bezoeker wordt zelfs getrakteerd op een gratis kop koffie. Aarzel dus niet om binnen te springen en wandel rustig door de collectie. Langsgaan kan ook in het weekend want de winkels zijn ook op zon- en feestdagen geopend. Over het vervoer moet u zich weinig zorgen maken dankzij de gratis parking naast de winkel.

Laagste-prijsgarantie

Een mooi en gezellig interieur aan voordelige prijzen; dat is wat De Prijzenklopper belooft. Lage prijzen zijn uiteraard niet louter een belofte. Deze meubelwinkel garandeert dat het de laagste prijzen aanbiedt voor de producten uit haar assortiment. In principe geldt dus: komt u elders een identiek product tegen aan een lager tarief, dan betaalt De Prijzenklopper het verschil integraal terug.

Levering en montage aan huis

Uw nieuwe meubilair of kamer is gekozen? Dat is goed nieuws want het belangrijkste is achter de rug. Nu rest wel nog de levering en montage. Gelukkig kan De Prijzenklopper daarbij helpen. U kunt namelijk vragen om de meubelen bij u thuis te laten leveren én monteren. Weet dan wel dat dit gepaard gaat met respectievelijk leverings- en montagekosten. Bespaart u liever op deze diensten of bent u gewoon zelf handig genoeg? Kies er dan voor om de meubels zelf te monteren en eventueel zelfs om ze zelf op te halen in de winkel. De Prijzenklopper biedt u de mogelijkheid om gratis een beroep te doen op de aanhangwagen van het bedrijf. Zorg wel dat u deze op tijd reserveert zodat ze niet bezet is.

Blijf op de hoogte

Laat u inspireren door deze budgetvriendelijke meubelzaak en volg hen op sociale media. De Prijzenklopper is actief op Instagram, Facebook en Pinterest. Naast inspirerende beelden over gezellig wonen, valt overigens geregeld iets te winnen. Liken, delen of taggen volstaat soms om een fraaie cadeaubon in de wacht te slepen. Ook ander deals en acties worden met stip via deze kanalen gedeeld. Volg De Prijzenklopper op sociale media en haal er uw voordeel uit. Wilt u echt geen enkele aanbiedingen missen? Dan is er ook nog de nieuwsbrief. Dit is de beste manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen. Aarzel niet om u in te schrijven en ontvang het beste van De Prijzenklopper rechtstreeks in uw mailbox!

Over De Prijzenklopper

Bij De Prijzenklopper ben je aan het juiste adres voor het kopen van zitmeubelen, salons, eetkamers, slaapkamers, boxsprings en overige meubelen voor in huis. Zoals de naam van deze Belgische firma al doet vermoeden, worden de prijzen van alle producten zo laag mogelijk gehouden. Het is daardoor écht een feestje om producten aan te schaffen bij De Prijzenklopper.

Voor het aanschaffen van deze producten kan je terecht bij één van de winkels van het bedrijf. Deze winkels bevinden zich in Hechtel en in Heers. Op de website van De Prijzenklopper is alle informatie met betrekking tot adresgegevens en openingstijden te vinden.

Het is ook mogelijk om de producten via de website te bekijken. Je kunt het gehele assortiment kijken, maar het is helaas niet mogelijk om de producten online te bestellen. Op de website kan je echter wel kiezen tussen ‘zitmeubelen’, ‘eetkamers’ en ‘slaapkamers’, waarna je het uitgebreide assortiment te zien krijgt. Voor het aanschaffen van de meubelen dien je dus wel echt naar één van de winkels van De Prijzenklopper te gaan.

Op de website kan je ook voor het menu-item ‘Klopper van de maand’ kiezen. Hier vind je maandelijks een product met een flinke korting. Overigens is het bedrijf sowieso wel happig op het geven van interessante kortingen. Bij alle producten staat de prijs immers centraal, waarbij je overigens niet over de kwaliteit hoeft te twijfelen. De Prijzenklopper levert alleen meubelen van de hoogte kwaliteit.

Heb je vragen of wil je van advies voorzien worden? Je kunt contact opnemen met de klantenservice van één van de twee winkels van De Prijzenklopper. Voor de vestiging in Hechtel kan je bellen naar +32 (0) 11 730 180 of mailen naar [email protected] Voor de vestiging in Heers kan je bellen naar +32 (0) 11 480 190 of mailen naar [email protected]