Wonen

Dema folders

Ontvang nu korting bij Dema met folder aanbiedingen

Dema folders

advertentie

Dema Folder (FR)

Geldig van 08.11.2021 t/m 21.11.2021

> Folder bekijken

Dema Folder (FR)

Geldig van 18.10.2021 t/m 07.11.2021

> Folder bekijken

Dema Catalogus

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 01.04.2021 t/m 31.10.2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer Wonen folders

Paradisio Catalogus

Geldig van 24.05.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

Ixina Folder

Geldig van 01.07.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

Heytens Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 02.09.2021 t/m 31.10.2021

> Folder bekijken

Casa Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 13.09.2021 t/m 31.10.2021

> Folder bekijken

AVA Folder

Geldig van 18.06.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

Meubelen Jonckheere Catalogus

Geldig van 01.04.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

Meubelen Jonckheere Folder

Geldig van 01.09.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

DSM Keukens Folder

Geldig van 05.08.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

Meer Wonen winkels

Verlopen Dema folders

Populaire folders

Dema folders

TitelStartdatumEinddatum
Dema Folder (FR)08.11.202121.11.2021
Dema Folder (FR)18.10.202107.11.2021
Dema Catalogus01.04.202131.10.2021
Dema Folder (FR)04.10.202117.10.2021
Dema Folder20.09.202103.10.2021

Tips voor Dema korting

DEMA kaart

DEMA beloont haar trouwe klanten aan de hand van de DEMA klantenkaart. Voor € 50 per jaar ontvangt u 10% korting op al uw aankopen bij DEMA. Dit geldt overigens voor alle filialen én voor de webshop. Let wel, de korting is niet geldig op afgeprijsde producten en promoties. Misschien klinkt de aankoopprijs van deze klantenkaart hoog, maar in de realiteit is dit bedrag snel terug verdiend. Zeker wanneer u een grote aankoop doet, worden de voordelen al snel heel tastbaar. Om de klantenkaart online te gebruiken, dient u wel een DEMA account aan te maken. Eens dit gebeurd is, profiteert u meteen van de korting.

Waalse knowhow

Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan lokaal kopen. Bij DEMA bent u daarvoor aan het juiste adres. Het bedrijf is op-en-top Belgisch. ’t Is te zeggen: op en top Waals. Inderdaad, alle DEMA winkels liggen uitsluitend in Wallonië. Het aanbod is ook afgestemd op die regio. Uiteraard wilt dit niet zeggen dat niet iedereen er terecht kan. Bent u verliefd op de Waalse stijl en steunt u graag de Belgische economie? Ga dan eens de taalgrens over en kies voor DEMA.

Aantrekkelijke prijzen

Decoratie, doe-het-zelf en tuingerief aan lage prijzen; dat is wat waar DEMA voor staat. Zelfs gekende merken als Weber, Bosch of Black & Decker staan er aan zo scherp mogelijke prijzen. Het bedrijf slaagt erin prijzen laag te houden door te kiezen voor efficiëntie en besparingen. Naast bekende merken biedt het ook gelijkwaardige producten aan nog aantrekkelijkere prijzen. Kortom: DEMA heeft kwalitatieve producten in huis voor ieders budget.

Inspiratie in de winkel

Inspiratie voor een huis dat prettig is om in te wonen, zowel binnen als in de tuin, daarvoor moet u bij DEMA zijn. Zij verstaan als geen ander dat uw huis een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en dat de inrichting weloverwogen moet gebeuren. Vanuit deze wetenschap zijn ook de winkels zelf ingericht. De structuur, helderheid en enscenering zijn zodanig ontworpen dat het aangename plaatsen zijn om in rond te wandelen en geïnspireerd te geraken. Naast het volledige aanbod aan doe-het-zelf, tuin en decoratie besteedt DEMA ook bijzondere aandacht aan bepaalde categorieën van producten die van uw huis een unieke leefruimte maken. Laat u inspireren door de modellen in de winkel van DEMA.

Tuincatalogus

De tuincatalogus van DEMA geeft een volledige inkijk in het tuinassortiment van de winkel. Zwembaden, barbecues, schommels, noem maar op. Alles wat uw tuin kan opwaarderen is er te vinden. Het grote aanbod aan tuinhuizen spring misschien nog het meeste in het oog. Doorblader de catalogus gratis via de website van DEMA. Wie weet vindt u er wat u zoekt om in uw tuin volledig te ontspannen. Uiteraard verschijnen ook op deze pagina de beste folders van DEMA, dus volg ons op de voet.

Volledige catalogus

Hoewel DEMA geregeld specifieke catalogi uitgeeft, zoals bijvoorbeeld de tuincatalogus, heeft het ook een overkoepelende versie die heel het assortiment beslaat. Deze catalogus bundelt de beste promoties voor doe-het-zelf, decoratie en tuinen. Aarzel dus niet om online een kijkje te nemen want deze folder is integraal online te vinden. Hou ook deze pagina goed in de gaten om geen enkele folder te missen.

Promoties

Op de website van DEMA is een aparte sectie volledig gewijd aan promoties. Pagina’s aan afgeprijsde artikelen staan er te kijk. Niet te missen voor de koopjesjagers of gewoon slimme klanten die van deals houden. Producten uit alle categorieën uit het assortiment van DEMA staan er in de aanbiedingen. Ga naar de website van DEMA en klik door naar de promotie-sectie om van de aanbiedingen te profiteren.

Nieuwsbrief en facebook

Dé manier om nooit een aanbieding te missen, is door zich in te schrijven voor de DEMA nieuwsbrief. Een paar kliks en u ontvangt nieuwtjes en acties rechtstreeks in uw mailbox. Mocht u nadien van gedachten veranderen, of kampt u met een te volle mailbox, dan is uitschrijven uiteraard steeds mogelijk. Bovenop de nieuwsbrief is er ook het Facebook-kanaal van DEMA. Hier verschijnen voortdurend acties en inspirerende beelden voor uw woning, tuin of doe-het-zelf-project.

Webshop

Hoewel alle DEMA winkels uitsluitend in Wallonië liggen, kunt u er op ieder moment shoppen, van waar u maar wilt, via de webshop. Het aanbod van DEMA is sowieso erg gevarieerd waardoor iedereen er zijn gading ongetwijfeld vindt. Doorblader gewoon het online aanbod en voeg de artikelen die u wilt kopen toe aan uw winkelmandje. Betalen doet u eenvoudig via Bancontact of kredietkaart, op het moment dat u de bestelling plaatst.

Over Dema

Ben je actief in de land- en tuinbouw, als installateur, in de industriebranche, als aannemer of als hovenier? Dan ben je bij Dema aan het juiste adres. Deze firma richt zich specifiek op de hierboven genoemde branches en beroepen en doet dat met behoorlijk veel succes.

Door de jaren heen heeft het bedrijf een flinke groei door weten te maken. dat is ook duidelijk terug te zien in het assortiment van Dema. Het huidige assortiment is namelijk vele malen uitgebreider dan het assortiment van pakweg 10 jaar geleden. Dema geeft aan dat ze dit bewust hebben gedaan, zodat alle ondernemingen in staat zijn om de beste kwaliteit aan te bieden aan alle klanten. Dema levert de producten aan onderneming uit de bovengenoemde branches en heeft de focus volledig gelegd op de hoge kwaliteit. Alle ondernemingen zijn hierdoor in staat om hun eigen klanten tevreden te stellen/houden.

Op de website van Dema kan je meer informatie vinden over de producten van Dema. Je kunt op de website kiezen tussen de volgende productcategorieën: Beregening, Waterpompen, Veiligheid & PBM’s, Slijtdelen, Industriële slangen, Slangkoppelingen & afdichtingen, Afsluiters & Appendages, Metalen Leidingsystemen, Aandrijftechniek, Kunststof leidingsystemen, Gereedschappen, Machines, Bevestigingsmaterialen, Hygiëne & Reiniging & Onderhoud en Tuinonderhoud. Het assortiment kan dus met recht als zeer uitgebreid bestempeld worden.

Het is via de website ook mogelijk om per sector op zoek te gaan naar de beste producten. Zo kan je kiezen voor onder meer Landbouw, Industrie, Bouw, Transport, Installateurs en Tuinaannemers. Wil je uiteindelijk de producten aan gaan schaffen? Dan ben je van harte welkom in de shop in Roeselare.

Als je vragen hebt, kan je ook per mail of per telefoon in contact komen met Dema. Je kunt hiervoor mailen naar [email protected] of bellen naar 051 20 51 41. De klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 18.00 uur bereikbaar.

×