Desigual

Desigual folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Desigual

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Desigual korting

Kleurrijke kledij

Desigual is een Spaans kledingmerk dat gekenmerkt wordt door kleurrijke designs en vrolijke patronen gaande van prins, graffiti en asymmetrische designs. De kledinglijn huisvest kledij voor iedereen: vrouwen-, mannen-, en kinderkledij, alsook accessoires en vrouwenschoenen.

Sociale media

Gefascineerd door Desigual? Check dan zeker de sociale kanalen. Op Instagram en Facebook kunt u terecht voor massa’s inspiratie. Het YouTube kanaal geeft dan weer alle collecties en campagnes weer. Ook worden samenwerkingen met influencers er regelmatig uit gelicht. Op Twitter kunt u met de klantendienst van Desigual tweeten.

Made with love

De filosofie van Desigual stelt positiviteit, tolerantie, toewijding en fun centraal. Deze concepten zijn uiteraard ook terug te vinden in de designs. Desigual claimt alles te maken met veel liefde. Ze vestigen de aandacht op producten, milieu, omgeving en leveranciers. Zo werken ze enkel met transparante leveranciers, focussen ze op het gebruik van duurzame producten en hanteren ze er en ethische code. Al hun acties en resultaten worden opgenomen in een jaarlijks rapport over duurzaamheid.

Desigual Stories

Bent u geïnteresseerd in de verhalen achter de collecties? Wel, op de website van Desigual kunt u de “stories” sectie raadplegen. Hier kunt u terecht voor inspirerende verhalen achter de verschillende collecties. Zo gaat één van deze collecties over een samenwerking me Christian Lacroix – waarmee Desigual dus in zee is gegaan. U vindt er informatie over de specifieke samenwerking, alsook de verhalen erachter. Eén van de onderdelen binnen stories zoomt ook in op (mentale) gezondheid. Zo promoot Desigual meditatiesessies, yoga en personal training. Hieruit blijkt nogmaals dat Desigual meer dan louter een merk is. Het is een merk met een verhaal, wat alleen maar inspirerend kan zijn.

Bestellen in een handomdraai

Online artikelen bestellen bij Desigual is heel eenvoudig. U selecteert de artikelen die u wenst te kopen, voegt ze toe aan uw winkelmandje en betaalt. Betalen kan via Bancontact, VISA, Mastercard, American Express, PayPal Sofort en Ideal. Het bedrag dat u moet betalen, wordt meteen verrekend bij bevestiging van aankoop. U kunt ten allen tijde de status van uw bestelling volgen via uw persoonlijk account. Desigual werkt met leveringspartner UPS om uw producten te leveren. De koerierdienst UPS hanteert een levertermijn van 3 tot 7 werkdagen. Als uw bestelling het magazijn verlaat, ontvangt u dus een mail met verwachte leverdatum. Spijtig genoeg kunt u uw bestelling niet annuleren. Als u laat leveren naar Desigual winkels, of als u een bestelling plaatst voor meer dan € 55, dan is de bestelling gratis. Afhankelijk van beschikbaarheid worden uw artikelen afzonderlijk of in verschillende pakketten verstuurd (kan ook op verschillende dagen).

Retourneren is gratis bij Disigual

Zijn de artikels die u besteld had niet volledig naar wens? Of toch liever een maatje kleiner? Geen zorgen. Retourneren kan snel en eenvoudig. Geef op de ontvangen pakbon aan welke artikelen u wenst te retourneren. Steek vervolgens de producten en de pakbon in het originele pakket. Plak op dat pakket het meegegeven retourticket op de buitenkant. Retourneren kan in uw dichtstbijzijnde winkel, via een UPS afgifte punt, of door het te laten ophalen door UPS zelf. Eens uw geretourneerde pakket wordt ontvangen door Desigual, wordt het gecontroleerd. Dan wordt uw oorspronkelijke aankoopbedrag binnen de 10 tot 14 dagen na ontvangst terugbetaald.

Desigual Magic

Lid worden van het getrouwheidsprogramma Desigual Magic gaat gepaard met een pak voordelen. Het meest in het oog springend is een korting van 10% op uw eerste online aankoop na het aanmaken van uw account. Weet wel dat de korting enkel geldig is op items uit de nieuwe collectie. Online is er geen minimum aankoopbedrag vereist om van de korting te profiteren. Voor aankopen in de winkels geldt wel een minimumbedrag van € 100. Toch is deze korting niet het enige voordeel van een persoonlijk Desigual Magic lidmaatschap. Er wacht namelijk ook een verjaardagscadeau in de vorm van een exclusieve korting van 25%. Bovendien krijgt u als eerste toegang tot tal van acties en evenementen. Last but not least: aan de hand van uw account spaart u bij iedere aankoop punten. Deze punten ruilt u op hun beurt in voor nog meer kortingen!

Winkels in uw buurt

Naast de webshop beschikt Desigual uiteraard over tal van vestigingen verspreid over heel het land. Ter plaatse winkelen betekent toch nog altijd dat u de kleren zelf kunt passen en voelen alvorens tot aankoop over te gaan. Gebruik de zoekfunctie op de website van Desigual om een winkel in uw buurt te vinden. De meeste filialen bevinden zich in grootsteden, vaak ook in een winkelcentrum. Aarzel niet om eens binnen te springen en geniet van de modieuze collectie.

Over Desigual

Op het Spaanse eiland Ibiza zag het modemerk Desigual voor het eerst in 1984 het levenslicht. De broers Christian en Thomas, afkomstig uit Zwitserland, hadden het idee om een uniek kledingmerk op te richten. Bij dit kledingmerk moesten onder meer opvallende prints, felle kleuren en asymmetrische vormen de hoofdmoot voeren. Dit idee heeft uiteindelijk bijzonder goed aangepakt; het merk Desigual groeide wereldwijd uit tot één van de meest bekende kledingmerken.

Het merk is in tientallen landen actief en heeft ook meerdere winkels in ons land. In onder meer Wijnegem, Antwerpen en Sint-Niklaas zijn winkels van dit merk te vinden. Via de website van het merk kan je overigens een compleet overzicht vinden van alle winkels in ons land.

Het is bij Desigual ook mogelijk om via de webshop alle kleding, schoenen en accessoires aan te schaffen. Allereerst kan je een keuze maken tussen ‘Dames’, ‘Heren’ en ‘Kids’. Als je daarbij voor Dames kiest, heb je de keus tussen de volgende productcategorieën: Nieuwigheden, Kleding, Tassen & Rugzakken, Schoenen, Accessoires en Sport. Per categorie vind je een divers aanbod van hoogwaardige producten, waarbij je allerlei opvallende kleuren en opvallende prints tegenkomt. Ook de categorieën Heren en Kids zijn behoorlijk uitgebreid te noemen en bevatten veel prachtige artikelen.

Heb je online prachtige producten gevonden? Dan kan je deze geheel gratis laten verzenden! Ook het retourneren is volledig gratis, mits je de retourinstructies opvolgt. Zo stelt Desigual het onder meer verplicht om de retournering binnen 30 dagen na ontvangst de producten te retourneren. Alle retourinstructies en –voorwaarden zijn op de website van het merk te vinden.

Kan je hulp gebruiken of heb je specifieke vragen over bijvoorbeeld je bestelling of bepaalde artikelen? De klantenservice van Desigual staat op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur voor je klaar. Je kunt hiervoor een live chat via de website starten of een online contactformulier invullen.