Baby & Kind

Dreambaby folders

Dreambaby folders

Ontvang nu korting bij Dreambaby met folder aanbiedingen

advertentie

Dreambaby Folder

Geldig van 22.01.2023 t/m 31.01.2024

> Folder bekijken

advertentie

Meer Baby & kind folders

Baby-Dump Folder

Alleen vandaag nog geldig

Geldig van 02.01.2023 t/m 04.02.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Baby & kind winkels

Verlopen Dreambaby folders

Populaire folders

Tips voor Dreambaby korting

Laagsteprijsgarantie

Als onderdeel van de Colruyt Group deelt Dreambaby hetzelfde streven naar laagste prijzen. Het krijgen van een baby is natuurlijk fantastisch, maar het komt wel met een prijskaartje. Bij Dreambaby weet u dat u nooit te veel betaalt voor uw aankopen. Zij zorgen er altijd voor dat de prijzen zo scherp mogelijk zijn. Komt u elders toch een identiek product tegen aan een lagere prijs? Laat het dan als de kippen weten aan Dreambaby, want zij betalen het prijsverschil integraal terug. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website van Dreambaby.

100% veilig speelgoed

Een baby krijgen is ongetwijfeld één van de mooiste momenten uit het leven. Uiteraard wilt u ook dat uw telg niets overkomt en in alle veiligheid kan opgroeien. Dreambaby zorgt er dan ook voor dat al haar producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Dit geldt zowel voor aangekochte merken als voor het eigen huismerk “Dreambee”. Al het babyspeelgoed wordt zorgvuldig gecontroleerd in het labo zodat alle mogelijke risico’s geweerd worden. Loszittende stukjes of lange koortjes kunnen potentieel gevaarlijk zijn voor baby’s. Door grondige controles sluit men dit risico uit.

Altijd dichtbij

Bij de geboorte van een baby komt sowieso al heel veel praktische organisatie kijken. Ook de vrije tijd wordt schaarser. Als u in dat geval niet te ver hoeft te rijden om uw babyspullen te kopen, is dat meer dan mooi meegenomen! Gelukkig beschikt Dreambaby over tientallen filialen en meer dan 350 afhaalpunten in heel België. Zo is er altijd wel een adres in uw buurt en bent u niet te veel tijd kwijt wanneer u plots nieuwe pampers of ander materiaal nodig heeft.

Geboortelijst

In blijde verwachting van een nieuw gezinslid? Proficiat! Het is een heel spannend moment en u hebt natuurlijk een heleboel spullen nodig zodat uw baby de beste zorg krijgt. Vrienden en familie geven dan ook graag een duwtje in de rug in de vorm van geschenken of een financiële bijdrage. Een geboortelijst is daarvoor ideaal. Zo stelt u zelf volledig uw wensenpakket samen en weet u dat de cadeaus die u krijgt écht van pas komen. Een geboortelijst aanmaken bij Dreambaby kan heel eenvoudig via de website. Uiteraard kunt u ook steeds advies vragen aan de medewerkers van Dreambaby in de winkel of via Whatsapp. Zij begeleiden u graag bij het opstellen van uw lijst. De artikelen die overblijven op de lijst, hoeft u nadien niet aan te kopen. Tip: de geboortelijst bij Dreambaby komt met tal van voordelen waaronder ook aan “baby bonus”. Meer dan € 150 aan extra’s een voordelen wachten op u!

Xtra voordelen

Ook bij Dreambaby geniet u van alle voordelen van het Xtra-programma. Dit is het voordelen programma van Colruyt Group waar ook Dreambaby deel van uitmaakt. Dankzij de Xtra app hebt u altijd uw klantenkaart bij de hand om van kortingen te profiteren. Het opvolgen, plannen en betalen van boodschappen wordt ook eenvoudiger dan ooit dankzij Xtra! Maak een profiel aan en download de app om van alle voordelen te genieten, ook bij Dreambaby.

Dreambaby-magazine

Autostoelen, buggy’s, speelgoed … Alles waar u als nieuwbakken ouders naar op zoek bent, vindt u bij Dreambaby. Zowel gekende merken als het eigen merk “Dreambee” behoren tot de collectie. Voor meer informatie en een blik op de laatste trends, is het Dreambaby-magazine een echte aanrader! Dit is een vat vol inspiratie voor baby-artikelen, advies en meer. Het Dreambaby-magazine is gratis aan te vragen voor klanten met een Xtra-profiel (aan te vragen op de website). Voor nog meer tips en advies is er ook nog de babyblog van Dreambaby. Deze staat bol van interessante artikels over alles wat komt kijken bij het krijgen van een baby.

Workshops

Dreambaby is dé babyspecialist van Colruyt Group. Samen organiseren zij heel het jaar door tal van workshops op maat van jonge ouders. De ideale manier om ervaringen te delen met andere ouders terwijl u luistert naar het advies van experten. Van zwangerschapsyoga tot babymassage of technieken om uw baby te dragen; het aanbod aan verschillende workshops is ruim en gevarieerd. Ontdek het volledige aanbod en meer informatie via de website van Colruyt Group Academy.

Promoties

Heel het jaar door zijn er bij Dreambaby tal van fraaie acties, promoties en kortingen te rapen. Ideaal om uw slag te slaan en naar huis te gaan met kwaliteitsartikelen aan spotprijzen. Regelmatig valt er ook iets te winnen, dus waag zeker uw kans! Bovendien is er ook een heuse outlet-sectie bij Dreambaby. Daar vindt u koopjes en eindreeks-artikelen die tegen lagere prijzen de deur uit mogen.

Over Dreambaby

De Belgische firma Dreambaby stelt baby’s en (toekomstige) ouders op plek één. Bij deze firma heb je de keus uit een uitgebreid aanbod, waarmee je het leven van jouw baby en van jezelf een stuk makkelijker kunt maken. In het uitgebreide assortiment vind je allerlei soorten producten, terwijl het bedrijf op haar website ook nog allerlei handige tips geeft.

Voor het aanschaffen van de spullen van Dreambaby kan je in de webshop terecht, maar ook in één van de vele winkels. In ons land telt Dreambaby bijna 30 winkels; deze zijn onder meer in Lier, Brugge, Doornik en Namen te vinden. Voor een compleet overzicht van alle Dreambaby winkels kan je het beste de website raadplegen.

In de webshop kan je ook naar hartenlust shoppen. Kies voor één van de volgende categorieën en vergaap je aan het uitgebreide assortiment: Slapen, In de auto, Op stap, Eten en drinken, Relaxen, Spelen, Verzorging, Veiligheid, Voor mama, Kleertjes, Cadeau & Deco & Opbergen, Boeken, Meerlingen, Dreambee en Outlet. De categorie Dreambee bevat alle producten van het eigen huismerk van Dreambaby.

Bij het verzenden wordt onderscheid gemaakt tussen kleine en grote artikelen. Voor grote artikelen betaal je 30 euro verzendkosten, maar die verzendkosten vervallen als je voor meer dan 250 euro een bestelling plaatst. Bij de kleine artikelen betaal je 3,99 euro voor de verzending, maar deze kosten vervallen als je voor meer dan 60 euro een bestelling plaatst. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelde artikelen op te halen bij één van de Dreambaby winkels of één van de Colruyt/Okay afhaalpunten.

Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Je hebt 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Om van de retournering gebruik te kunnen maken, dien je contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt hiervoor bellen naar +32 236 35665 of een online contactformulier invullen.