EP Electronics

www.ep-electronics.be

Elektronica

EP Electronics folders

EP Electronics folders

Ontvang nu korting bij EP Electronics met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Elektronica folders

Apple Store Folder

Geldig van 17.10.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Vanden Borre Folder

Geldig van 03.01.2023 t/m 13.02.2023

> Folder bekijken

Kamera Express Folder

Geldig van 25.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Electro Depot Folder

Geldig van 27.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

ElectroStock Folder

Nog 4 dagen geldig

Geldig van 01.02.2023 t/m 08.02.2023

> Folder bekijken

Conrad Folder

Geldig van 14.01.2023 t/m 13.02.2023

> Folder bekijken

Electro Depot Folder

Geldig van 01.02.2023 t/m 14.02.2023

> Folder bekijken

Base Folder

Geldig van 01.02.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Elektronica winkels

Populaire folders

Tips voor EP Electronics korting

Professioneel advies op maat

De experten van EP Electronics hebben jarenlange ervaring waardoor ze het gamma en de producten als geen ander kennen. Dankzij de opgebouwde expertise leveren zij betrouwbaar, deskundig en objectief advies. Zij helpen u graag bij het kiezen van het juiste toestel of bij specifieke vragen over een bepaald product. Het advies is niet alleen deskundig, maar ook persoonlijk. De experten leveren namelijk advies op maat van uw noden en wensen. Aarzel niet om langs te gaan in één van de winkels van EP Electronics en vraag raad aan de expert van dienst. Als u geen tijd heeft om naar de winkel te gaan, raadpleeg dan de website van EP Electronics. Daar vindt u tips en aanbevelingen van de experten, bijvoorbeeld in de maandelijkse aanbeveling “Keuze van je expert”.

Hart voor het milieu

EP Electronics zet zelf graag in de verf dat het milieubewust is, en dat is meer dan terecht. Deze elektronicaspecialist geeft concreet gevolg aan de goede intenties, op allerlei manieren. Bijvoorbeeld door resoluut te kiezen voor zuinige toestellen die weinig energie en water verbruiken. De meeste duurzame producten zijn ook te betalen via ecocheques. Materialen zo veel mogelijk recycleren en hergebruiken is een andere concrete doelstelling. EP Electronics ontvangt met plezier oude kleine elektro toestellen om ze vervolgens te recycleren. Ook bij levering ziet het personeel er nauw op toe dat het alle verpakkingsmateriaal terug meeneemt voor recyclage.

Hersteldienst

Deze hersteldienst sluit aan bij de visie van EP Electronics op duurzaamheid. Door elektrische toestellen goed te onderhouden en herstellen indien nodig, krijgen ze een langere levensduur. Dat is beter voor het milieu én voor de portemonnee van de klant. Die laatste hoeft dan niet meteen een nieuw toestel te kopen en kan het defecte toestel laten herstellen door een expert. Meer zelfs, de expert van EP Electronics komt zelfs ter plaatse bij u thuis. Zo hoeft u nooit met zware toestellen te sleuren zoals een koelkast, wasmachine of vaatwasser. Mocht het toch nodig zijn om uw toestel mee te nemen voor grondig onderhoud, dan biedt EP Electronics vervangtoestellen om de periode dat u zonder zit te overbruggen. De kosten van de herstelling hangen af van de aard van het probleem.

Folder

De beste aanbiedingen allemaal in één handig overzicht? Dat is exact wat de folder van EP Electronics doet. Van huishoudtoestellen tot multimedia of groot elektro: alle productcategorieën komen in de folder aan bod. Bekijk de folder online of op deze pagina en ontdek de beste aanbiedingen. Wie weet gaat u binnenkort wel met een elektro toestel aan de haal tegen een spotprijs.

Levering aan huis

De soms zware of logge elektro toestellen van EP Electronics laten zich niet altijd gemakkelijk verplaatsen. Voor mensen die niet over een auto beschikken is het meenemen van deze producten al helemaal onoverkomelijk. Gelukkig hoeft dat allemaal geen probleem te zijn, want EP Electronics levert producten tot aan uw voordeur, ongeacht of u online of in de winkel shopt. Voor grotere toestellen kan het nodig zijn om een exact tijdstip af te spreken waarop de levering kan doorgaan. Levering aan huis is gratis bij bestellingen vanaf € 100. Bovendien hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. In principe geldt: besteld voor 22u, de volgende in huis.

Blog

Gek van elektronica of bent u op zoek naar inspiratie? Dan is de blog van EP Electronics gesneden koek voor u. De blog-pagina op de website van deze elektronicaspecialist is doorspekt met tips en advies over allerlei producten uit het gamma. Het is de ideale manier om bij te leren over de technologie achter bepaalde producten of over de functionaliteiten waarover het beschikt. Niet alleen de techies vinden hier hun gading. De artikels zijn namelijk breed genoeg geschreven dat ook leken er naar hartenlust inspiratie kunnen opdoen.

Altijd in uw buurt

Met 50 winkels in België, is er altijd wel een EP Electronics expert in uw buurt te vinden. Ga gerust om advies vragen in één van de winkels. De medewerkers helpen u met plezier bij het kiezen van het juiste toestel. Het is niet altijd gemakkelijk om wegwijs te geraken in het grote aanbod aan elektronica. Goede raad is dan ook meer dan welkom.

Webshop

Hoewel EP Electronics over tal van fysieke vestigingen beschikt, is het ook een volleerde webshop. Navigeren en winkelen op de webshop is heel eenvoudig en ongetwijfeld de makkelijkste manier om uw favoriete elektronica te bestellen. U hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Neem een kijkje naar het rijke assortiment en maak gebruik van de filters om te vinden wat u zoekt. Twijfels over een product? Vraag raad aan de expert of lees er meer over op de blog.

Over EP Electronics

Mocht je op zoek naar huishoudelijke apparaten zijn, kan je mogelijk de perfecte
apparaten bij EP vinden. Deze firma beidt een uitgebreid aanbod van interessante producten aan. Bovendien stunt deze firma regelmatig met fikse promoties, waardoor je voor relatief voordelige prijzen bijvoorbeeld een laptop, een stofzuiger of een televisie kunt kopen.

Door de jaren heen heeft deze firma een flinke groei door weten te maken. Dat blijkt niet alleen uit het uitgebreide assortiment, maar ook uit de hoeveelheid winkels die in ons land te vinden zijn. EP heeft momenteel meer dan 45 winkels in ons land, waardoor er altijd wel een winkel bij jou in de buurt zit. Via de website van EP kan je een overzicht van alle winkels in ons land vinden.

In de webshop van EP kan je ook naar hartenlust shoppen. Om het uitgebreide assortiment overzichtelijk te houden, heeft de firma voor de volgende productcategorieën gekozen: TV, Audio, Computer & Multimedia, Telefonie & Tablet & GPS, Foto & Video, Smart devices, Huishouden, Keuken & Inbouw, Koken & Tafelen en Verzorging & E-health. Al met al is het aanbod dus behoorlijk divers te noemen.

Bestel je online voor meer dan 100 euro? Dan hoef je géén verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders betaal je 5,99 aan transportkosten. Mocht je niet tevreden met de ontvangen artikelen zijn, kan je de artikelen binnen 14 dagen retourneren.

Hoe je deze artikelen exact moet retourneren? Daarvoor dien je de retour eerst aan te melden bij EP. Je kunt daarvoor contact opnemen met de klantenservice van EP. Je kunt daarvoor een online contactformulier invullen of bellen naar 013 673 191. De medewerker van de klantenservice van EP helpt je vervolgens graag verder met het retourneren van de artikelen. Het belangrijkste is dat je de retour in ieder geval binnen 14 dagen na het in ontvangst nemen van de producten aanvraagt.