Elektronica

EuroSys folders

EuroSys folders

Ontvang nu korting bij EuroSys met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Elektronica folders

Apple Store Folder

Geldig van 17.10.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Vanden Borre Folder

Geldig van 03.01.2023 t/m 13.02.2023

> Folder bekijken

Kamera Express Folder

Geldig van 25.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Electro Depot Folder

Geldig van 27.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

ElectroStock Folder

Nog 4 dagen geldig

Geldig van 01.02.2023 t/m 08.02.2023

> Folder bekijken

Conrad Folder

Geldig van 14.01.2023 t/m 13.02.2023

> Folder bekijken

Electro Depot Folder

Geldig van 01.02.2023 t/m 14.02.2023

> Folder bekijken

Base Folder

Geldig van 01.02.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Elektronica winkels

Verlopen EuroSys folders

Populaire folders

Tips voor EuroSys korting

Innovatief bedrijf

Technologie is het domein bij uitstek dat aan voortdurende verandering onderhevig is. Als ICT-partner is het niet alleen zaak om bij te blijven, maar om ook vooruit te denken. Dat is precies wat EuroSys doet, getuige ook hun slogan“ EuroSys inspireert, innoveert, realiseert”. Het is een vooruitstrevend bedrijf dat al jaren vooruit loop op de digitale transformatie. Enkel zo kan het uw bedrijf van de beste service en support blijven voorzien.

Oplossingen op maat

ICT-specialist EuroSys luister naar haar klanten en denkt graag mee over de beste oplossing, op maat van het bedrijf of de overheidsdienst in kwestie. Iedere organisatie heeft zijn eigen IT-omgeving met een eigen historische achtergrond. Door de jaren worden vaak verschillende systemen naast elkaar gebruikt, waardoor het digitaliseringsvraagstuk overal verschillende kan zijn. Door een klantgerichte en flexibele aanpak weet EuroSys de geschikte oplossing te bekomen. Zij begeleiden uw bedrijf, school of overheidsdienst doorheen heel het proces, van advies, implementatie tot opleiding en support.

Kennis delen

Het opzetten van een goed draaiende ICT-omgeving is een groot deel van het werk, maar daarmee is de kous lang niet af. Het is namelijk de bedoeling dat de medewerkers van uw bedrijf, school of overheidsdienst zelfstandig met de nieuwe tools aan de slag kunnen. Om ervoor te zorgen dat de gebruikers goed op de hoogte zijn, geeft EuroSys geregeld webinars, trainingen of seminaries. Deze trainingen kunnen ook breder gaan, bijvoorbeeld over nieuwe trend in de wereld van IT.

Oog voor mens en maatschappij

EuroSys onderneemt met oog voor mens, milieu en maatschappij. Op het vlak van duurzaamheid levert deze IT-specialist vruchtbare inspanningen, onder meer met dank aan de duurzaamheidscoach die er werkt. Zo is het gebouw en wagenpark CO2-neutraal en kiest men in de regel voor videoconferencing in plaats van te plekke bij de klant langs te gaan. Hiermee worden soms overbodige verplaatsingen vermeden. Duurzaamheid uit zich ook in het aanbod van EuroSys. Het bedrijf is een officiële verdeler van laptops die hergebruikt of opgelapt zijn, via Circular Computing België. Door laptops of onderdelen ervan zo veel mogelijk te hergebruiken in plaats van volledig nieuwe toestellen te maken, wordt flink bespaard op materialen. EuroSys is ook op maatschappelijk vlak erg betrokken en ondersteunt tal van goede doelen, zoals bijvoorbeeld Kom op tegen Kanker.

Gratis security scan

Malafide hackers kunnen het gemunt hebben op gevoelige gegevens van uw organisatie. Een goed bescherming van uw IT-diensten en het afblokken van mogelijke ingangen tot fraude, zijn hierbij essentieel. Hackers gaan namelijk op zoek naar de zwakke plekken in het systeem om er vervolgens misbruik van te maken. Om uw organisatie beter te beschermen tegen dit soort aanvallen, biedt EuroSys een gratis security scan aan. Hun experten gaan dan proberen om zo veel mogelijk kwetsbaarheden bloot te leggen, met het oog om zo daarna op te lossen. Vraag een gratis online scan aan én het bedrijf stuurt een uitgebreid rapport met de kwetsbaarheden. Voorkomen is beter dan genezen!

Hulp op afstand

ICT netwerken gaan nu eenmaal vaak geplaagd door storingen of andere problemen. Voor ondernemingen kan het enorm vervelend zijn als het systeem stil ligt of niet naar behoren werkt. Daarom zorgt EuroSys ervoor dat het altijd klaar staat om te helpen. “Redding is altijd nabij”, staat te lezen op de website. De helpdesk is altijd bereikbaar, op ieder moment van de dag, ook in het weekend. Voor de meest complexe of dringende problemen, komen de medewerkers graag langs om ter plaatse het probleem te verhelpen. Bovendien houdt EuroSys de prestaties van uw systeem in de gaten aan de hand van een monitoring- en automatisatietools. De observatietool is zo opgezet dat het op een veilige en eenvoudige manier de bewaking van het netwerk kan monitoren.

Tevreden klanten

EuroSys streeft onomwonden naar 100% tevreden klanten. Het bedrijf is dan ook erg benieuwd naar uw ongezouten mening over haar producten en diensten. Dankzij de eerlijke feedback van klanten kan deze IT-specialist blijven verbeteren. Bent u klant bij EuroSys? Geef dan uw mening aan de hand van het invulformulier op de website. Tevreden klanten staan centraal bij deze ICT-specialist. Daarom zet het ook verschillende succesverhalen van klanten op haar website. Deze verhalen geven een goed weer hoe deze klanten terugkijken op hun samenwerking met EuroSys.

Bedrijven, overheden en scholen

Zowel overheidsinstanties, scholen als bedrijven kunnen bij EuroSys terecht voor complete IT-ondersteuning. Van printers tot cloudservices, telecom en infrastructuur. De ICT-specialist bouwt verder op gedegen vakkennis en heeft meer dan 30 jaar ervaring op zak. Ervaring in combinatie met de drang tot vernieuwing en innovatie maakt van het bedrijf een vaste waarde in de sector.

Over EuroSys

De Belgische firma EuroSys werd ruim 30 jaar geleden in ons land opgericht. Vanaf het allereerste moment lag de focus op het aanbieden van een complete IT-ondersteuning. Bedrijven en overheidsinstanties behoren tot de doelgroep van EuroSys en kunnen rekenen op het vakmanschap en de ervaring van de medewerkers.

Bij EuroSys ben je voor veel verschillende soorten IT-oplossingen aan het juiste adres. Dat blijkt ook direct als je een kijkje op de website van het bedrijf neemt. Op deze website kan je kiezen tussen de volgende categorieën: Cloud collaboration, Cloud infrastructure, It infrastructure, Security en Services. Ook is het mogelijk om rechtsboven op ‘Scholen’ te klikken, waarna je passende IT-oplossingen voor scholen voorgeschoteld krijgt.

EuroSys biedt allerlei oplossingen voor bovenstaande onderwerpen aan, maar deelt ook graag de opgedane kennis. Dit doet het bedrijf onder meer door webinars, trainingen en seminars te houden. Op de website van deze firma is daar ook meer informatie over te vinden.

Wil je graag meer weten over de diensten en producten van EuroSys? Op de website valt een hoop informatie te vinden, maar je kunt ook direct in contact komen met de klantenservice van het bedrijf. Dat doe je door te bellen naar + 32 11 60 90 10 of door een online contactformulier in te vullen.

Sinds enige tijd heeft EuroSys ook een eigen webshop. In deze webshop verkoopt het bedrijf onder meer computers, printers, randapparatuur en smartphones. Deze webshop is echter alleen beschikbaar voor business klanten van EuroSys. Mocht je specifieke vragen over de webshop hebben, kan je via de webshop een live chat starten, mailen naar [email protected] of bellen naar +32 11 60 90 10.

Voor particulieren is het helaas niet mogelijk om te shoppen via de webshop van EuroSys. Deze Belgische firma verwijst je echter door naar de webshop ‘Auva.be’. Daar kan je als particulier zijnde wel naar hartenlust shoppen.