Elektronica

Expert folders

Expert folders

Ontvang nu korting bij Expert met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Elektronica folders

Apple Store Folder

Geldig van 17.10.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Vanden Borre Folder

Geldig van 03.01.2023 t/m 13.02.2023

> Folder bekijken

Kamera Express Folder

Geldig van 25.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Electro Depot Folder

Geldig van 27.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

ElectroStock Folder

Nog 4 dagen geldig

Geldig van 01.02.2023 t/m 08.02.2023

> Folder bekijken

Conrad Folder

Geldig van 14.01.2023 t/m 13.02.2023

> Folder bekijken

Electro Depot Folder

Geldig van 01.02.2023 t/m 14.02.2023

> Folder bekijken

Base Folder

Geldig van 01.02.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Elektronica winkels

Verlopen Expert folders

Populaire folders

Tips voor Expert korting

Persoonlijk advies

Expert is een verzameling van onafhankelijke elektrowinkels, verspreid over heel België. Een gemeenschappelijk kenmerk van alle filialen is ongetwijfeld de focus op dienstverlening, expertise en persoonlijk advies. De deskundige medewerkers van Expert zijn gepokt en gemazeld in de wereld van elektronica. Dankzij regelmatige trainingen en workshops kennen zij de nieuwste producten en technologieën vanbinnen en vanbuiten. Aarzel niet om een beroep te doen op deze vakkennis in de winkel of online. De medewerkers staan u graag bij met persoonlijk advies.

Keuze van de expert

Op zoek naar aanbevelingen of inspiratie? De blog van Expert staat vol met tips en advies over de producten uit het assortiment van deze elektro-specialist; van het vinden van het juiste wasmachine, tot het beste scheerapparaat voor een gladde huid. Lees de artikels op de blog en laat u inspireren. De experten van Expert lijsten iedere maand ook hun aanbevelingen op. Die is een selectie van zorgvuldig uitgekozen artikelen die uitblinken in kwaliteit en/of prijs. Bovendien gaan deze aanbevelingen vaak gepaard met kortingen, cadeaus of cashbacks.

Smart devices

Het aanbod van deze elektrospecialist is enorm gevarieerd en gaat van huishoudtoestellen tot laptops, telefonie en multimedia. Bovendien heeft Expert een voorliefde voor zogenoemde “smart devices”. Deze slimme toestellen maken het leven gemakkelijker en comfortabeler. Slimme lampen verbinden met een slimme tv? Vraag raad aan de experten; zij helpen u graag verder. Ook levering en installatie van de producten kunnen zij voor hun rekening nemen.

Folder

Raadpleeg de folder van Expert om de nieuwste collectie te ontdekken. Deze winkel geeft geregeld verschillende folders uit die afgestemd zijn op een bepaalde periode zoals Kerst. De folder is integraal online te bekijken via de website van Expert. Al wordt het ook op deze website gedeeld, dus volg ons op de voet. Krijgt u niet genoeg van Expert? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief en ontvang de laatste acties en nieuwtjes rechtstreeks in uw mailbox. Voor nog meer updates uit de wereld van Expert, kunt u hen volgen via de sociale media kanalen, zijnde Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Vertrouwd dichtbij

Met meer dan 50 winkels verspreid over België, is er altijd wel een Expert in uw buurt te vinden. Een vakman in uw buurt vinden, is heel eenvoudig via de website van Expert. Geef gewoon uw gemeente in en de straal waarbinnen u wilt zoeken. Vervolgens schotel Expert de dichtstbijzijnde winkels voor. Als u een vraag heeft voor Expert of één van haar winkels, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen met de vestiging in kwestie. Aangezien de vestigingen zelfstandig en onafhankelijk uitgebaat worden, weten zij u veelal het beste te helpen.

Levering aan huis

De producten van Expert kunnen tot bij u thuis geleverd worden. Gelukkig maar, want het kan gaan om grote en soms logge toestellen zoals een koelkast of wasmachine. Voor deze grotere toestellen, neem de Expert contact met u op na de bestelling om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken. In ieder geval verloopt de levering bij Expert snel en gemakkelijk. Als u voor 22u bestelt, kunt het pakket de volgende dag al bij u thuis verwachten, zelfs op zaterdag. Het is uiteraard ook steeds mogelijk om uw bestelling zelf af te halen in de Expert winkel in uw buurt. Levering is gratis bij aankopen vanaf € 100.

Installatie en montage

Niet iedereen is beslagen in het opzetten en installeren van elektronische apparatuur. Daarom staan de ervaren techniekers van Expert klaar om haar u te helpen waar nodig. Dankzij hun expertise wordt uw nieuwe aankoop haarfijn en professioneel geïnstalleerd. Vraag advies in de winkel als u meer informatie wenst over de installatie en montage. Bij online bestellingen kunt u gewoon aanduiden dat u installatie en montage wenst, waarna de expert contact met u opneemt om een afspraak te maken.

Recyclage van oude toestellen

Een van de principes van Expert is om bij te dragen tot duurzaamheid waar mogelijk. Als de techniekers van Expert een toestel komen installeren en monteren bij u thuis, nemen zij dan ook graag het verpakkingsmateriaal en het oude toestel mee om het te laten recycleren. Zo krijgen de gebruikte materialen een tweede leven, wat goed is voor het milieu. Bovendien hoeft u zelf geen verplaatsing naar het containerpark te gaan. Expert werkt samen met Recupel voor de recyclage van toestellen. De winkels aanvaarden dan ook oude kleine elektrotoestellen, die ze dan doorspelen voor recyclage. Het assortiment van Expert zelf, bestaat ook zo veel mogelijk uit energiezuinige toestellen, die in de meeste winkels met eco-cheques kunnen worden aangekocht.

Over Expert

Met meer dan 300 winkels in heel Europa is Expert met recht te omschrijven als een gigantisch bedrijf. Ook in ons land is dit bedrijf behoorlijk goed vertegenwoordig; Expert heeft bijvoorbeeld ook 50 winkels in ons land. Wil je graag weten waar de dichtstbijzijnde Expert winkel voor jou te vinden is? Daarvoor kan je het beste op de website op ‘Vind een vakman bij jou in de buurt’ klikken. Je ziet dan direct waar de dichtstbijzijnde Expert vakman voor jou te vinden is!

In het assortiment van Expert zijn alleen maar producten van gerenommeerde merken terug te vinden. Als je op de website op de button ‘Onze merken’ klikt, krijg je een complete waslijst met allerlei A-merken te zien. Alle producten van deze merken zijn door Experts onderverdeeld in enkele productcategorieën: TV, Audio, Computer & Multimedia, Telefonie & Tablet & Gps, Foto & Video, Smart Devices, Huishouden, Keuken & Inbouw, Koken & Tafelen en Verzorging & E-Health.

Voor allerlei elektronische apparaten kan je dus naar hartenlust shoppen bij Expert. Dit kan in één van de winkels, maar je kunt er ook voor kiezen om via de webshop van Expert gaan shoppen. Bij het bestellen kan je vervolgens voor een thuislevering kiezen óf voor het afhalen van de beste producten bij een Expert winkel bij jou in de buurt. De laatstgenoemde mogelijkheid is altijd gratis, terwijl je voor het thuis laten bezorgen van de producten wel een (klein) bedrag moet betalen. Check altijd de verzendkosten voordat je jouw digitale winkelmandje af gaat rekenen.

Niet tevreden met de ontvangen producten? Je hebt 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je kunt deze terug sturen naar Expert, waarbij je zelf voor de retourkosten op moet draaien. Het is echter ook mogelijk om de producten gratis terug te brengen bij één van de Expert winkels.

Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Daarvoor kan je bellen naar 050 457 045 of een online contactformulier invullen.