Wonen

Freetime folders

Ontvang nu korting bij Freetime met folder aanbiedingen

advertentie

Freetime Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 13.05.2022 t/m 03.06.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Wonen folders

Yess Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 16.05.2022 t/m 30.05.2022

> Folder bekijken

Jysk Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16.05.2022 t/m 29.05.2022

> Folder bekijken

Trafic Folder (FR)

Nog 1 dag geldig
Geldig van 25.05.2022 t/m 28.05.2022

> Folder bekijken

Leen Bakker Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16.05.2022 t/m 29.05.2022

> Folder bekijken

Dema Folder (FR)

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16.05.2022 t/m 29.05.2022

> Folder bekijken

Pelckmans Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 23.05.2022 t/m 29.05.2022

> Folder bekijken

Trafic Folder (FR)

Geldig van 08.06.2022 t/m 13.06.2022

> Folder bekijken

HandyHome Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 19.05.2022 t/m 29.05.2022

> Folder bekijken

Meer Wonen winkels

Verlopen Freetime folders

Populaire folders

Freetime folders

TitelStartdatumEinddatum
Freetime Folder13.05.202203.06.2022
Freetime Folder30.03.202220.04.2022
Freetime Folder30.03.202220.04.2022
Freetime Folder03.03.202210.04.2022
Freetime Folder01.03.202215.03.2022

Tips voor Freetime korting

Free-Time folders

Een onvergetelijke vakantie samen met jouw kind(eren). Als je jouw vakantie via Free-Time boekt, is de kans groot dat je een dergelijke vakantie gaat beleven. dit bedrijf heeft zich namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van vakanties en leuke activiteiten voor kinderen. Vakanties en activiteiten die leuk zijn, maar waar je kinderen zich ook mee ontwikkelen. Dit geldt overigens voor jonge kinderen, maar ook zeker voor oudere kinderen. Bijkomend voordeel van Free-Time is dat je van relatief lage prijzen geniet. Dit komt enerzijds door de gunstige prijsstelling van Free-Time, maar anderzijds ook door de aanbiedingen. Als je de website van Free-Time in de gaten houdt, blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen. De ervaring leert dat deze aanbiedingen behoorlijk hoog op kunnen lopen.

Free-Time België

De firma Free-Time is vrij uniek te noemen. Dat is eigenlijk al het geval sinds 1990. In dat jaar wordt dit bedrijf opgericht, waarbij de focus ligt op het promoten van sport en cultuur bij de jeugd. Al in 1993 neemt dit bedrijf het eerste personeelslid aan, puur omdat er veel vraag is naar de diensten van Free-Time. In de afgelopen ruim 30 jaar is hier geen verandering in gekomen. De diensten van Free-Time zijn nog steeds bijzonder populair. Ondertussen is het doel van deze firma niet veranderd. Het doel is namelijk nog steeds om bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. De firma richt zich hierbij op kinderen van 3 tot 18 jaar, maar ook op volwassenen van 16 tot 30 jaar. Voor de laatstgenoemde groep biedt Free-Time bijvoorbeeld een uniek groeipad aan. Binnen deze Belgische firma – met het hoofdkantoor in Gent – draait in ieder geval alles om kinderen, persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling.

Voor jong en oud

Het aanbod van Free-Time richt zich op jonge kinderen én ook zeker op oudere kinderen. Dat blijkt ook direct uit het aanbod op de website van Free-Time. Je kunt daarbij namelijk filteren op leeftijd; je kunt eigenlijk voor elke leeftijd kiezen. Dit begint bij 3 jaar en eindigt bij 18 jaar; voor al deze leeftijden biedt Free-Time interessante vakanties en activiteiten aan. Hoe lang de activiteiten duren, is per activiteit/vakantie verschillend. Sommige activiteiten duren slechts 3 dagen, terwijl andere activiteiten 5 á 6 dagen duren. Je kunt in ieder geval altijd wel een leuke vakantie/activiteit voor jouw kind uitkiezen!

Persoonlijke groei & ontwikkeling

Binnen de firma Free-Time zijn dit de twee pijlers. Door interessante activiteiten aan te bieden, tracht Free-Time bij te dragen aan de persoonlijke groei van kinderen. Dit doet de firma door skills bij te brengen, maar ook door op het sociale vlak kinderen veel bij te leren. Zo staat onder meer samenwerken bij de activiteiten centraal. Met dit thema probeert Free-Time de kinderen aan te leren dat in het leven alles draait om samenwerken. Samenwerken met andere mensen en daardoor de best mogelijke resultaten te behalen.

Aanbod op de website

Wil je graag een vakantie/activiteit voor jouw kind(eren) boeken? Dan kun je dit direct via de website van Free-Time doen. Op de website vind je het diverse aanbod, waarbij je uit meerdere soorten vakanties kunt kiezen: themavakanties, educatieve vakanties, creavakanties, sportvakanties en ontdekkingsvakanties. Voor welke vakantie jij kiest, is eigenlijk afhankelijk van jouw voorkeuren én de voorkeuren van jouw kind(eren). Daarnaast kun je ook nog op leeftijd, op periode en op locatie selecteren. De meeste activiteiten worden in België georganiseerd, maar je kunt ook voor het buitenland kiezen. In dat geval gaat je kind bijvoorbeeld naar Frankrijk of Spanje.

Online brochures

Wil je alle vakanties van Free-Time op je gemakje bekijken? Dan kun je het beste de Free-Time brochures bestellen. Deze brochures vind je via de website van Free-Time, maar kun je ook naar jouw woning op laten sturen. In dat geval kun je op je gemakje door de brochure heen bladeren en alle Free-Time vakanties op je gemakje bekijken. Als je dit samen met jouw kind doet, kunnen jullie samen direct een leuke vakantie uitkiezen.

Social media

Wil je op de hoogte blijven van alle vakanties die door Free-Time aangeboden worden? In dat geval is het interessant om deze firma te volgen via social media. Het bedrijf is actief op zowel Facebook als op Instagram. Via deze kanalen kun je een hoop inspiratie op doen en de verschillende vakanties op je gemakje bekijken. Free-Time deelt namelijk met enige regelmaat toffe foto’s van de verschillende vakanties/activiteiten die georganiseerd worden. Van deze vakanties blijf je ook op de hoogte met de Free-Time nieuwsbrief!

Over Freetime

Wil je graag jouw woning op een gezellige en mooie manier inrichten? Dan ben je naar eigen zeggen bij Freetime aan het juiste adres. Deze Belgische firma biedt namelijk allerlei meubelen voor in huis, maar ook voor in de tuin aan. Deze artikelen kan je grotendeels in de webshop vinden. Shop je liever in een fysieke winkel? Ook dan heeft Freetime voldoende te bieden; deze firma heeft namelijk drie vestigingen in ons land.

De vestigingen van Freetime zijn te vinden in Aarschot, Geel en Hasselt. Op de website van het bedrijf kan je meer informatie over deze vestigingen vinden. Zo kan je direct achterhalen wat het adres van de vestiging is, wat de openingstijden zijn en hoe je de vestiging (telefonisch) kunt bereiken.

Mocht je liever online shoppen, is dat dus ook mogelijk bij Freetime. In de webshop heb je daarvoor de keus tussen de volgende productcategorieën: Tuin, Tuinmeubelen, Barbecues, Zwembaden en Meubelen. Als je voor de categorie Tuin kiest, krijg je onder meer Tuinhout, Tuingereedschap, Tuinberging, Buitenpotten, Terrasverwarming, Vuurkorven en Buitenverlichting voorgeschoteld. Voor zowel in huis als voor in de tuin heeft Freetime een divers aanbod van meubelen en accessoires.

Bestel je voor meer dan 50 euro? Dan hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders dien je slechts enkele euro’s aan verzendkosten te betalen. Zodra je de artikelen in huis ontvangen hebt, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Daarvoor dien je een retourformulier in te vullen en dit formulier te mailen naar het bedrijf. Vervolgens worden alle retourinstructies naar je gestuurd; je moet in ieder geval zelf de kosten voor de retournering betalen.

De mail voor de retournering kan je sturen naar het mailadres [email protected] Dit mailadres kan je ook gebruik voor al jouw andere vragen. Het is daarnaast ook mogelijk om op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur telefonisch contact op te nemen op telefoonnummer 016 57 12 12.