Bouwmarkt

Gedimat folders

Gedimat folders

Ontvang nu korting bij Gedimat met folder aanbiedingen

advertentie

Gedimat Folder

Geldig van 17.02.2023 t/m 13.04.2023

> Folder bekijken

Gedimat Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 01.02.2023 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Bouwmarkt folders

GAMMA Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 15.03.2023 t/m 28.03.2023

> Folder bekijken

Meno Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 14.02.2023 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

Meno Pro Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 14.02.2023 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

Zelfbouwmarkt Folder

Geldig van 07.03.2023 t/m 03.04.2023

> Folder bekijken

Zelfbouwmarkt Folder

Nog 2 dagen geldig

Geldig van 28.02.2023 t/m 27.03.2023

> Folder bekijken

Bouwmat Folder

Geldig van 07.03.2023 t/m 30.04.2023

> Folder bekijken

Diffusion Menuiserie Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 01.03.2023 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

Bouwmat Folder

Geldig van 07.03.2023 t/m 30.04.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Bouwmarkt winkels

Verlopen Gedimat folders

Populaire folders

Tips voor Gedimat korting

Gedimat folders

Heb je voor een bepaalde klus bouwmaterialen nodig? Heb je bijvoorbeeld speciaal hout nodig of wil je nieuw gereedschap aanschaffen? Alles wat met bouwmaterialen te maken heeft, vind je in het uitgebreide aanbod van Gedimat terug. Bij deze firma geniet je niet alleen van een uitgebreid aanbod, maar ook van prima advies. Het lijkt bijna niet mooier te kunnen, maar Gedimat komt ook regelmatig met flinke aanbiedingen op de proppen. Deze aanbiedingen vind je in de Gedimat folders terug, maar je kunt hier ook de website voor raadplegen. Dankzij deze Gedimat promos geniet je in ieder geval van interessante aanbiedingen. Als je van deze aanbiedingen op de hoogte wilt blijven, kun je overigens ook onze website in de gaten houden. Wij verzamelen namelijk de beste Gedimat promos en delen deze in dit overzicht.

Gedimat België

In de afgelopen jaren heeft Gedimat in ons land een gigantische naam op weten te bouwen. Dit is onder meer te danken aan de schaalvoordelen waar Gedimat van profiteert. Doordat dit een flinke keten geworden is, profiteert de keten van inkoopkortingen. Ook biedt Gedimat aan de verschillende winkels ondersteuning op he gebied van marketing en inkoop. Opvallend hierbij is dat Gedimat slechts 1 soort aandeelhouder kent; alle aangesloten leden in de gehele Benelux. In ons land zijn dat in ieder geval de nodige partijen. Door de jaren heen hebben veel bouwhandels zich bij Gedimat aangesloten. Als je op de website van Gedimat op ‘Verkooppunten’ klikt, krijg je hier een compleet overzicht van te zien. De bouwhandels van Gedimat bevinden zich met name in het noorden van ons land.

Voor alle klussers

Gedimat is er voor alle klussers. Op de website valt te lezen dat Gedimat zich richt op de particulier, op de KMO en op de vakman. Ongeacht op welke manier je aan het klussen bent, kun je dus bij Gedimat terecht. Dat is te danken aan het uitgebreide aanbod, maar ook aan het advies. Als je even niet weet wat voor jou de beste keuze zou zijn, kun je contact opnemen met Gedimat. De experts van deze keten staan graag voor je klaar om je vervolgens van het best mogelijke advies te voorzien. Dit advies is áltijd in het belang van jou en jouw klus; Gedimat denkt hierbij eigenlijk niet aan haar eigen belang. Juist dankzij deze extra service is Gedimat geliefd. Bij veel particulieren, bij veel KMO’s en bij veel vakmannen.

Gedimat cadeaubon

Is een vriend, collega of familielid van jou een fanatieke klusser? En wil je een leuk cadeau aan hem/haar geven? Dan is mogelijk de Gedimat cadeaubon een super leuk cadeau. Bij deze cadeaubon bepaal je zelf de waarde, waarna de ontvanger ermee kan doen wat hij/zij wil. De ontvanger kan bijvoorbeeld nieuw gereedschap aanschaffen, maar ook nieuwe bouwmaterialen. Het is hoe dan ook leuk om een dergelijke cadeaubon te ontvangen; het is namelijk een cadeaubon waar de ontvanger écht iets mee kan.

Aanbod op de website

Op de website van Gedimat kun je het uitgebreide aanbod inzien. Klik hiervoor in de menubalk op ‘Assortiment’ en klik vervolgens voor één van de subcategorieën. Je kunt hierbij kiezen voor onder meer Gereedschap & Bouwshop, Dakmaterialen, Beton- & Metaalproducten, Terras & Bestrating & Tuin en Snelbouw & Gevels. Deze categorieën laten direct zien dat je echt voor heel veel producten bij Gedimat terecht kunt. Als je online de gewenste producten gevonden hebt, kun je deze direct in één van de Gedimat winkels kopen. Daarnaast is het via de website ook mogelijk om een offerte op maat aan te ragen. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en Gedimat komt binnen afzienbare tijd met een offerte op maat op de proppen.

Social media

Kun je wel wat handige klustips gebruiken? Of wil je op de hoogte blijven van de nieuwste promoties en producten? Je kunt Gedimat via YouTube en via Facebook vinden. De klustips vind je met name op YouTube, terwijl Gedimat via Facebook de nieuwste collecties en promoties deelt. Door deze firma via social media te volgen, hoef je in ieder geval nooit meer een aanbieding te missen. Daarmee wordt het shoppen bij Gedimat eigenlijk alleen maar leuker.

Nieuwsbrief

Ben je van plan om vaker een bestelling bij Gedimat te plaatsen? Dan is het ook interessant om je voor de nieuwsbrief aan te melden. In deze nieuwsbrief vind je de nieuwste producten, de beste promoties en de beste klustips. Eigenlijk staat deze nieuwsbrief symbool voor hetgeen Gedimat te bieden heeft. Prima producten, scherpe prijzen, producten van de beste merken én deskundig advies.

Over Gedimat

Ben je als vakman, KMO of particulier op zoek naar het juiste bouwmateriaal? Dan kan je daarvoor aankloppen bij Gedimat. Deze Belgische firma heeft geruime tijd ervaring met het aanbieden van het juiste bouwmateriaal. Hierbij heeft het bedrijf onder meer service, het geven van vakkundig advies en het aanbieden van de juiste producten tegen de juiste prijzen hoog in het vaandel staan.

De producten van Gedimat worden verkocht in de verschillende bouwhandels in ons land. Door de jaren heen heeft het bedrijf meerdere bouwhandels op weten te starten, waardoor je ongetwijfeld bij jou in de buurt ook een vestiging kunt vinden. Mocht je op de website van Gedimat op ‘Zoek een Gedimat bouwhandel’ klikken, kan je direct de dichtstbijzijnde vestiging vinden. Vul je woonplaats in en de tool toont direct de dichtstbijzijnde vestiging.

Mocht je meer informatie over het assortiment van Gedimat willen hebben, kan je de website raadplegen. Je kunt bijvoorbeeld in de menubalk op ‘Promo’ klikken, waardoor je direct alle huidige aanbiedingen in kunt zien. Als je op de website op ‘Bouwmaterialen’ klikt, zie je een lijst met verschillende productcategorieën naar voren komen: Gereedschap & Bouwshop, Cement & Granulaten & Mortel, Beton- & Metaalproducten, Snelbouw & Gevels, Constructiehout, Dakmaterialen, Afwatering & Waterkering, Isolatie & Luchtdichting, Afwerkingsmaterialen, Vloeren & Wanden en Terras & Bestrating & Tuin. Per categorie vind je behoorlijk veel verschillende producten terug, waardoor het assortiment met recht als ‘zeer uitgebreid’ bestempeld kan worden.

Het is helaas niet mogelijk om deze producten online te bestellen, maar je kunt wel een prijsopgave doen. Eén van de medewerkers van Gedimat neemt vervolgens contact met jou op. Mocht je zelf vragen hebben, kan je ook contact opnemen met de klantenservice van deze firma. Je kunt hiervoor online een contactformulier invullen of naar één van de Gedimat bouwhandels gaan.