Wonen

Goossens folders

Ontvang nu korting bij Goossens met folder aanbiedingen

Goossens folders

advertentie
advertentie

Meer Wonen folders

Dema Catalogus

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 01.04.2021 t/m 31.10.2021

> Folder bekijken

Paradisio Catalogus

Geldig van 24.05.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

Ixina Folder

Geldig van 01.07.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

Heytens Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 02.09.2021 t/m 31.10.2021

> Folder bekijken

Casa Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 13.09.2021 t/m 31.10.2021

> Folder bekijken

AVA Folder

Geldig van 18.06.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

Meubelen Jonckheere Catalogus

Geldig van 01.04.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

Meubelen Jonckheere Folder

Geldig van 01.09.2021 t/m 31.12.2021

> Folder bekijken

Meer Wonen winkels

Verlopen Goossens folders

Populaire folders

Goossens folders

TitelStartdatumEinddatum
Goossens Folder19.09.202117.10.2021
Goossens Folder19.09.202130.09.2021
Goossens Folder07.09.202130.09.2021
Goossens Folder18.08.202112.09.2021
Goossens Folder04.08.202131.08.2021

Tips voor Goossens korting

Goossens folders

Bij het inrichten van jouw woning kun je veel kanten op. Ongeacht naar welke stijl jouw voorkeur uitgaat, kun je bij Goossens Wonen en Slapen slagen. Dit bedrijf heeft zich volledig gespecialiseerd in het aanbieden van de beste meubelen. Meubelen die fraai zijn, een lange levensduur hebben en functioneel zijn. Bovendien is Goossens in staat om veel meubelen tegen scherpe prijzen aan te bieden. Dat is onder meer te danken aan de vele promoties, welke je in de Goossens folders kunt vinden. In de Goossens folders vind je eigenlijk elke week de beste promoties én handige tips voor het inrichten van jouw huis of slaapkamer. Speciaal voor jou verzamelen wij ook alle Goossens promoties; deze promoties vind je op deze pagina terug. Houd deze pagina goed in de gaten en geniet daarmee van flinke aanbiedingen.

Goossens België

In 1954 begonnen Bert en Mientje Goossens in Nederland met hun eigen bedrijf. Dit bedrijf begon klein, maar werd vooral onder de vleugels van de 2e en 3e generatie flink uitgebreid. In Nederland heeft dit bedrijf meerdere winkels, terwijl het bedrijf ook de overstap naar ons land heeft gemaakt. De meeste van de winkels van Goossens bevinden zich in Nederland, maar er is ook één winkel in ons land te vinden. Deze winkel is te vinden in de plaats Baarle-Hertog. Mocht je graag een bezoekje aan de winkel willen brengen, kun je het beste even de website van Goossens raadplegen. Op deze website vind je de exacte openingstijden en adresgegevens.

Goossens magazine

Vind je het lastig om jouw woonkamer in te richten? Vind je het lastig om jouw slaapkamer in te richten? Of heb je moeite om de juiste meubelen te vinden? Om de nodige inspiratie op te doen, biedt het Goossens magazine uitkomst. In dit magazine vind je de meest fraaie tuinmeubelen, de meest unieke combinaties en de meest stijlvolle interieurs. Door op je gemakje dit magazinedoor te bladeren, doe je ongekend veel inspiratie op. Het magazine wordt overigens door Goossens met enige regelmaat uitgegeven, maar je moet dit magazine wel echt bestellen via de website. Dit is volledig gratis.

De beste merken

Door de jaren heen heeft Goossens een flinke naam opgebouwd. Niet alleen bij de consument, maar ook bij de beste merken. Meerdere van deze merken zijn dan ook een samenwerking aangegaan met Goossens. Zo vind je in het aanbod van Goossens bijvoorbeeld artikelen van Kave Home, Eleonora, By-Boo en Dutchbone. Ook voor in de slaapkamer werkt Goossens met enkele gespecialiseerde merken samen. Om het aanbod nog uitgebreider te maken, heeft Goossens ook nog eigen merken op de markt gebracht. Bij deze merken geniet je van een ideale prijs-kwaliteitsverhouding.

Het aanbod op de website

Als je inspiratie op wilt doen, kun je ook prima de website van Goossens raadplegen. Op de website vind je namelijk het uitgebreide aanbod. Mocht je de gewenste meubelen of accessoires gevonden hebben, kun je deze ook direct bestellen. Je geniet daarbij van een gratis verzending én een snelle levering. Voordat het zover is, moet je uiteraard wel een uitgebreide vergelijking maken. Gelukkig valt er in de webshop van Goossens meer dan voldoende te zien. Je kunt shoppen per ruimte, je kunt kiezen voor ‘Wonen’ en je kunt kiezen voor ‘Slapen’. Ongeacht op welke manier je gebruik van de webshop gebruik maakt, vind je snel de perfecte meubelen voor in jouw huis.

Inspiratie & advies

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, brengt Goossens haar eigen magazine uit. Daar blijft het echter niet bij. Nee, Goossens gaat ook regelmatig bij bekende mensen langs. De interieurs van dergelijke mensen vind je op de website onder het kopje ‘Binnenkijken bij’. Daarnaast kun je via de website de meest actuele woontrends bekijken, de verschillende woonstijlen ontdekken en beoordelingen van tevreden klanten doornemen. Op deze manier doe je echt veel inspiratie op. Mocht je op zoek naar advies zijn, kun je gebruik maken van verschillende diensten van Goossens. Klik op de website op ‘Advies’ en kies voor één van de adviesmogelijkheden.

Nieuwsbrief & social media

Meld je voor de Goossens nieuwsbrief aan je ontvangt direct 20 euro korting. Met deze nieuwsbrief blijf je bovendien op de hoogte van de beste aanbiedingen en de nieuwste collecties. Ook is het interessant om Goossens via social media te volgen. Op de verschillende social media kanalen deelt Goossens prachtige foto’s van de meest stijlvolle interieurs. Ook kun je via Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest op de hoogte blijven van de nieuwste collecties. Zeker een aanrader dus om Goossens op social media te volgen.

Over Goossens

In 1954 startten Bert en Mientje Goossens hun eigen bedrijf. Zij begonnen met het verkopen van meubelen voor in zowel de woon- als in de slaapkamer. Dat concept is goed aangeslagen, aangezien Goossens Wonen hedendaags een behoorlijk grote firma is. Opvallend detail daarbij is dat dit bedrijf nog steeds in handen is van dezelfde familie; op dit moment staat de derde generatie van de familie Goossens aan het roer.

De missie van Goossens Wonen is om dé ultieme woonbeleving voor iedereen bereikbaar te maken. Ook voor mensen die geen al te groot budget hebben. Goossens geeft namelijk aan dat zij een highclass interieur voor voordelige prijzen aanbieden. Dat blijkt ook direct als je in één van de winkels van Goossens Wonen naar binnen stapt.

In deze winkels vind je een onwijs uitgebreid aanbod van allerlei soorten meubelen. Op de website van het bedrijf kan je ook een indruk krijgen van het aanbod, aangezien je in de menubalk voor onder meer ‘Wonen’ en ‘Slapen’ kunt kiezen. Als je op de categorie wonen klikt, krijg je een lijst met verschillende meubelen te zien. Deze meubelen kan je vervolgens ook via de website bestellen.

Bij het bestellen heb je de keus tussen twee soorten levering: een gratis levering of een levering voor 79 euro. Bij de betaalde levering worden de meubels volledig voor je gemonteerd en op de gewenste plek in huis neergezet. Je kunt bij elke bestelling dus zélf bepalen waar je voor kiest. Ben je niet tevreden met de meubelen of accessoires die je ontvangen hebt? Dan kan je deze binnen een periode van 30 dagen retourneren. Je dient hiervoor wel de retour telefonisch aan te melden bij de klantenservice van Goossens.

De klantenservice is te bereiken via de mail ([email protected]), via de telefoon (0032 (0)11 494 226 en via een live chat via de website. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 22.00 uur.

×