Warenhuis

HEMA folders

HEMA folders

Ontvang nu korting bij HEMA met folder aanbiedingen

advertentie

HEMA Folder

Geldig van 15.03.2023 t/m 10.04.2023

> Folder bekijken

HEMA Folder

Geldig van 13.03.2023 t/m 30.04.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Warenhuis folders

Kruidvat Folder

Nog 1 dag geldig

Geldig van 14.03.2023 t/m 26.03.2023

> Folder bekijken

Kruidvat Folder

Nog 1 dag geldig

Geldig van 21.03.2023 t/m 26.03.2023

> Folder bekijken

Big Bazar Folder

Nog 1 dag geldig

Geldig van 13.03.2023 t/m 26.03.2023

> Folder bekijken

Wibra Folder

Nog 1 dag geldig

Geldig van 13.03.2023 t/m 26.03.2023

> Folder bekijken

Wibra Folder

Geldig van 20.03.2023 t/m 02.04.2023

> Folder bekijken

Wibra Folder

Nog 2 dagen geldig

Geldig van 14.03.2023 t/m 27.03.2023

> Folder bekijken

Action Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 22.03.2023 t/m 28.03.2023

> Folder bekijken

Zeeman Folder

Geldig van 25.03.2023 t/m 07.04.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Warenhuis winkels

Verlopen HEMA folders

Populaire folders

Tips voor HEMA korting

HEMA folders

Wil jij op de hoogte blijven van de actuele HEMA kortingen? Dan is het aan te raden om via de website van HEMA de actuele folder raad te plegen. In deze folder zie je direct alle actuele aanbiedingen naar voren komen. Zodra je de HEMA folder voor het eerst ziet, weet je eigenlijk niet wat je ziet. Deze groothandel stunt namelijk wekelijks met interessante kortingen. Kortingen die tot wel 70% op kunnen lopen en waardoor het shoppen bij HEMA nog leuker voor jou wordt. Het is hoe dan ook interessant om de folders van HEMA met enige regelmaat online te bekijken!

HEMA België

De afkorting HEMA staat voor Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat deze keten van warenhuizen ooit in Nederland opgericht werd. IN het jaar 1926 werd het eerste filiaal van HEMA geopend, waarna al snel heel veel andere filialen zouden volgen. Niet alleen in Nederland, maar ook in ons land. In ons land heeft HEMA in de afgelopen jaren ook meer en meer winkels weten te openen. De winkels in ons land tref je in onder meer Aalst, Aarschot, Antwerpen, Arlon, Bornem, Brasschaat en Beveren-Waas. De complete lijst met HEMA winkels in ons land is op de website van deze keten te vinden.

HEMA online nieuwsbrief

Word jij ook zo gelukkig van het genieten van kortingen? Dan is het ook aan te raden om je voor de HEMA online nieuwsbrief aan te melden. Je hoeft hiervoor alleen maar jouw e-mailadres in te vullen, waarna je blijvend op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste aanbiedingen. Ook als HEMA nieuwe producten of diensten in ons lanceert, ben jij de eerste die hiervan op de hoogte wordt gebracht. Dankzij de aanmelding voor de HEMA online nieuwsbrief geniet je dus eigenlijk van een voorkeurspositie. Om het nog mooier te maken; via de mail ontvang je ook nog aanbiedingen op maat van HEMA!

Uitgebreid assortiment met de beste producten

Vrij veel mensen stappen een HEMA winkel binnen met een specifiek doel. Bijvoorbeeld om dat ene product aan te schaffen. Al snel blijkt dat zij in de warenhuizen van deze keten veel meer interessante producten vinden. Het aanbod van HEMA is namelijk onwijs uitgebreid te noemen. Bovendien vind je in dit aanbod de beste producten tegen scherpe prijzen; het shoppen bij HEMA wordt hierdoor eigenlijk alleen maar leuker. Dit is overigens niet alleen het geval in de winkels van HEMA, maar ook in de online webshop van HEMA. Ook in deze webshop vind je het uitgebreide webshop terug én geniet je van veel aanbiedingen.

Aanbod in de webshop

Ben jij een liefhebber van online shoppen? Dan voldoet de webshop van HEMA ongetwijfeld aan jouw wensen. De webshop is overzichtelijk, werkt super snel en is bovenal zeer uitgebreid te noemen. Desondanks kun je gemakkelijk de door jou gewenste producten vinden, aangezien HEMA voor enkele categorieën gekozen heeft. Het uitgebreide assortiment van HEMA is over de volgende categorieën uitverspreid: Baby, Kind, Dames & Heren, Wonen, Badkamer, Slapen, Koken & Tafelen, Feest & Cadeau, School & Kantoor, Vrije tijd, Mooi & Verzorgd, Aanbiedingen en Nieuw. Met name de categorie ‘Aanbiedingen’ is interessant, aangezien je in die categorie in één oogopslag alle actuele aanbiedingen kunt vinden!

Inspiratie

Als je in de webshop van HEMA een kijkje neemt, zie je ook het menu item ‘Inspiratie’ naar voren komen. Als je op dat menu item klikt, krijg je direct allerlei interessante blogartikelen van HEMA te zien. Dankzij deze blogartikelen kun je een hoop inspiratie op doen, kun je kennis maken met nieuwe producten en kun je de beste producten voor in huis aan gaan schaffen. Ook hierbij geldt weer dat HEMA jou maar al te graag wijst op de actuele aanbiedingen. In veel gevallen zet HEMA een dergelijk blogartikel online als de besproken producten in de aanbiedingen zijn.

Social media

In de afgelopen jaren heeft HEMA haar pijlen ook meer en meer op social media gericht. Dankzij de social media kanalen van HEMA kun je op de hoogte blijven van de nieuwste producten, maar óók van de nieuwste aanbiedingen. Als je een liefhebber van koopjes bent, is het dus ook interessant om HEMA op de social media kanalen te volgen. Deze keten van warenhuizen is te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Ook heeft HEMA een eigen YouTube kanaal; via dat kanaal kun je ook een hoop inspiratie op doen en kennis maken met de nieuwste aanbiedingen!

Over HEMA

Op 4 november 1926 werd in Amsterdam de firma HEMA opgericht. Deze firma startte met een vestiging in de hoofdstad van Nederland, waarna al snel een tweede vestiging geopend werd. De groei bleef vanaf dat moment eigenlijk nooit meer achter; overal werden vestigingen van de HEMA geopend. Dat was niet alleen het geval in Nederland, maar ook in ons land, in Duitsland, in Spanje, in het Verenigd Koninkrijk en zelfs in de Verenigde Arabische Emiraten.

In ons land zijn hedendaags nog meerdere winkels van deze Nederlandse firma te vinden. Op de website van de HEMA kan je klikken op ‘Vind een Winkel’. Vul daar jouw woonplaats in en achterhaal direct waar de dichtstbijzijnde winkel van de HEMA voor jou te vinden is.

Indien je liever online shopt, is dat ook mogelijk bij de HEMA. In de webshop kan je kiezen tussen de volgende productcategorieën: Baby, Kind, Dames en heren, Wonen, Badkamer, Slapen, Koken en tafelen, Mooi en verzorgd, Feest en cadeau, School en kantoor, Vrije tijd en Aanbiedingen. Deze productcategorieën laten duidelijk zien dat het assortiment vrij uitgebreid is. Allerlei handige producten voor in huis en op reis vind je in ieder geval bij de HEMA terug.

Als je voor meer dan 25 euro via de webshop van de HEMA een bestelling plaatst, hoef je géén verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders betaal je 4,50 euro aan verzendkosten. Na het in ontvangst nemen van de producten heb je 30 dagen de tijd om deze te retourneren. Je kunt hiervoor het retourformulier via de webshop downloaden en het pakketje via een UPS punt terug laten sturen naar de HEMA; de kosten hiervoor komen wel voor eigen rekening. Je kunt de artikelen ook gratis terugbrengen in één van de winkels.

De klantenservice is op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Je kunt hiervoor bellen naar 02 514 38 79.