Horeca Totaal

www.horecatotaal.be

Eten & Drinken

Horeca totaal folders

Ontvang nu korting bij Horeca Totaal met folder aanbiedingen

advertentie

Horeca Totaal Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 16.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Eten & Drinken folders

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 01.06.2022 t/m 14.06.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 01.06.2022 t/m 14.06.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 01.06.2022 t/m 14.06.2022

> Folder bekijken

Meer Eten & Drinken winkels

Verlopen Horeca Totaal folders

Populaire folders

Horeca Totaal folders

TitelStartdatumEinddatum
Horeca Totaal Folder16.05.202231.05.2022
Horeca Totaal Folder14.02.202228.02.2022
Horeca Totaal Folder14.01.202231.01.2022
Horeca Totaal Folder13.12.202102.01.2022
Horeca Totaal Folder15.11.202130.11.2021

Tips voor Horeca Totaal korting

Horeca Totaal folders

Als horecaondernemer wil je maar één ding: het zo aangenaam mogelijk voor jouw gasten maken. Dat doe je door de perfecte service te verlenen, door voor een gezellige inrichting te zorgen en door de beste producten aan te bieden. Als je op zoek naar de beste horecaproducten bent, ben je hiervoor bij Horeca Totaal aan het juiste adres. Deze aanbieder heeft zich gericht op het aanbieden van horecaproducten. Producten die voor onder meer restaurants en cafés geschikt zijn. Daarbij kun je bij Horeca Totaal ook nog genieten van interessante aanbiedingen. Horeca Totaal geeft niet standaard een folder uit, maar je kunt op de website wel klikken op ‘Promo’s. Als je dat gedaan hebt, krijg je direct de beste aanbiedingen van dat moment voorgeschoteld. Wij kunnen je één ding verklappen; Horeca Totaal komt echt regelmatig met zeer interessante aanbiedingen op de proppen.

Horeca Totaal België

Een inspiratiebron en een totaalleverancier voor horeca en grootkeuken. Dat is eigenlijk de manier waarop Horeca Totaal zich weet te omschrijven. Dit bedrijf begon ooit relatief klein, maar is door de jaren heen fors gegroeid. Dit is onder meer te zien aan de vestigingen van Horeca Totaal in ons land. In Antwerpen, Brugge en Oostende heeft deze keten reeds vestigingen. In deze vestigingen kun je – als horecaondernemer – naar hartenlust shoppen, terwijl je ook nog gebruik kunt maken van de online bestelmogelijkheid. Als je online producten gaat bestellen, kun je daarbij direct aangeven welke vestiging de producten moet leveren. Het is daarbij aan te raden om voor de dichtstbijzijnde vestiging te kiezen.

Horeca Totaal levering

Als je op de website van Horeca Totaal een kijkje neemt, zie je linksboven ‘Nieuwe online shop’ staan. Als je op die button klikt, kom je direct in de online shop van Horeca Totaal uit. In die online shop kun je de gewenste artikelen bestellen en deze vervolgens op het gewenste adres laten bezorgen. Voor deze levering maakt Horeca Totaal gebruik van haar uitgebreide wagenpark. In dit wagenpark zijn kleine vrachtwagens en bestelwagens te vinden. Al deze wagens zijn temperatuur gecontroleerd, waardoor de producten vers op bestemming aankomen. De vrachtwagens van Horeca Totaal kun je overigens makkelijk herkennen; aan de zijkant van de vrachtwagens staat levensgroot de naam van deze keten. Let wel op: het is voor particulieren niet mogelijk om producten te bestellen bij Horeca Totaal. Deze keten richt zich echt uitsluitend op zakelijke klanten.

Beste (vers) producten

Ben je benieuwd naar de producten die door Horeca Totaal aangeboden worden? Dan is het aan te raden om direct een kijkje op de website te nemen. Op de website zie je namelijk het uitgebreide assortiment uitgewerkt staan. Zo kun je kiezen voor de categorie Vis; je ziet dan al direct meerdere vissoorten naar voren komen. Ook kun je kiezen voor de categorie Groenten en Fruit, voor de categorie Kaas en Zuivel, voor de categorie Beenhouwerij & Charcuterie & Gevogelte en voor de categorie Droge Voeding. Ben je nou op zoek naar écht iets unieks? Dan kun je in het assortiment van Horeca Totaal ook nog kiezen voor ‘Specialiteiten’. Verder biedt deze groothandel ook nog wijn, dranken en diepvriesproducten aan. Om het uitgebreide aanbod helemaal af te maken, vind je bij Horeca Totaal ook nog allerlei non food producten in het aanbod.

Aanbod op de website

Wil je graag het uitgebreide assortiment inzien? Dan kun je op de website klikken op ‘Assortiment’, maar je kunt ook direct naar de online shop van Horeca Totaal gaan. Deze shop is alleen geldig voor zakelijke klanten en herbergt ook het uitgebreide aanbod van de beste (vers) producten. Nadat je het uitgebreide aanbod bekeken hebt, kun je deze dus ook direct bestellen. Indien je een zakelijke klant bent en een Horeca Totaal account hebt.

Inspiratie & advies

Ben je jouw inspiratie een beetje kwijt? Weet je niet meer precies welke gerechten je aan jouw gasten voor moet gaan schotelen? Of wil je van advies voorzien worden? In beide gevallen ben je bij Horeca Totaal aan het juiste adres. Als je van advies voorzien wilt worden, kun je het beste contact opnemen met de vestiging van Horeca Totaal bij jou in de buurt. Als je inspiratie op wilt doen, kun je het beste klikken op ‘Brochures’. Je wordt dan direct voorzien van leuke informatie!

Nieuwsbrief & social media

Op de hoogte blijven van Horeca Totaal? Dat is mogelijk als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief blijf je voortdurend op de hoogte van de nieuwste producten en de actuele promo’s. Verder is Horeca Totaal níet te vinden op één van de social media kanalen.

Over Horeca Totaal

De firma Horeca Totaal omschrijft zichzelf als ‘de inspiratiebron en totaalleverancier voor horeca en grootkeuken met dagverse kwaliteitsproducten’. Deze omschrijving laat direct duidelijk zien wat voor bedrijf Horeca Totaal is. Ook is de doelgroep direct duidelijk; deze firma richt zich uitsluitend op horecagelegenheden en op grootkeukens.

Als je op de website van Horeca Totaal een kijkje neemt, krijg je direct een duidelijk beeld van het totale assortiment. Zo vind je in het assortiment Vis, Groenten en Fruit, Beenhouwer, Charcuterie, Gevogelte, Kaas en Zuivel, Droge Voeding, Specialiteiten, Diepvries, Wijn en Dranken en Non-Food. Zo levert het bedrijf ook servies, verschillende onderhoudsproducten en wegwerpartikelen.

Om de producten bij Horeca Totaal te kopen, kan je langsgaan bij één van de twee vestigingen van deze firma. Deze vestigingen zijn te vinden in Brugge en in Oostende. Op de website van Horeca Totaal zijn alle contactgegevens en openingstijden van deze winkels te vinden. Een belangrijk voordeel van de winkels; ze zijn 7 dagen per week geopend.

Wil je graag online shoppen? Dat is ook mogelijk bij Horeca Totaal, maar daarvoor dien je je wel eerst als klant aan te melden. Dit kan je ook doen via één van de hierboven genoemde winkels of via de algehele klantenservice van Horeca Totaal. Als je vervolgens naar de website van de firma gaat, kan je linksboven op ‘Nieuwe online Shop’ klikken. Via die button kan je direct de gewenste producten bestellen en laten bezorgen.

Via de website kan je je ook aanmelden voor de online nieuwsbrief. Wil je graag rechtstreeks contact met de algehele klantenservice van Horeca Totaal opnemen? Daarvoor kan je bellen naar +32 (0)50 31 31 59 of mailen naar [email protected] Neem je liever rechtstreeks contact met Horeca Totaal Brugge of Horeca Totaal Oostende op? De contactgegevens daarvoor vind je op de website.