Internet-Sport&Casuals

www.internet-sportandcasuals.com

Sport

Internet-Sport&Casuals folders

Ontvang nu korting bij Internet-Sport&Casuals met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Sport folders

Sport Thieme Folder

Geldig van 01.01.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Intersport Folder

Geldig van 08.05.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

Intersport Folder

Geldig van 08.05.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

Intersport Folder

Geldig van 08.05.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

Intersport Folder

Geldig van 08.05.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

Sports Direct Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 21.07.2022 t/m 14.08.2022

> Folder bekijken

AGU Folder

Geldig van 13.06.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

AS Adventure Folder

Geldig van 15.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Meer Sport winkels

Populaire folders

Tips voor Internet-Sport&Casuals korting

Internet Sport & Casuals folders

Hou jij ook zo van sporten? Vind je het tegelijkertijd ook prettig om er tijdens het sporten leuk uit te zien? Of wil je gewoonweg tijdens het sporten gebruik kunnen maken van de beste producten? Als je op zoek naar goede sportproducten bent, kun je daarvoor digitaal aankloppen bij Internet Sport & Casuals. In het aanbod van deze webshop vind je niet alleen ontelbaar veel producten, maar ook héle interessante aanbiedingen. Hoe je deze aanbiedingen kunt vinden? Internet Sport & Casuals brengt geen folders uit, maar je kunt online wel op ‘Opruiming’ klikken. Nadat je dat gedaan hebt, sta je direct digitaal oog in oog met allerlei aantrekkelijke promoties.

Internet Sport & Casuals België

De webshop Internet Sport & Casuals is geen op zichzelf staand bedrijf. Nee, dit bedrijf maakt onderdeel uit van de TOM Groep. Een groep die haar oorsprong in Tilburg (Nederland) vindt en meerdere websites in haar bezit heeft. Dat geldt voor Internet Sport & Casuals, maar ook voor Internet Bikes en Internet Toys. Doordat deze groep meerdere websites in bezit heeft, is het bedrijf ook in staat om van de nodige schaalvoordelen te genieten. Dat merk je duidelijk terug in de prijsstelling én in het uitgebreide aanbod. Het uitgebreide aanbod is gelukkig ook voor ons – in België – bereikbaar, aangezien Internet Sport & Casuals verzending naar België aanbiedt. Als je een bestelling gaat plaatsen, moet je goed opletten dat je het vinkje bij ‘België’ aanvinkt.

Particulieren & zakelijk

Heb je voor bedrijfsmatige doeleinden nieuwe producten nodig? De kans is groot dat je die ook in het aanbod van Internet Sport & Casuals kunt vinden. Dit bedrijf richt zich namelijk op zowel particuliere- als op zakelijke klanten. Juist doordat het bedrijf zo’n brede doelgroep heeft, biedt het bedrijf ontelbaar veel producten aan. Deze producten zijn ook nog overzichtelijk in verschillende categorieën onderverdeeld, waardoor je gericht op zoek kunt gaan naar het gewenste product. Als je een zakelijke bestelling wilt doen, heb je hier wel een geldig Kamer van Koophandel nummer voor nodig. Ook moet je eerst een officieel zakelijk account aanmaken bij TOM.

Sport, Casual & Outdoor

De termen Sport, Casual & Outdoor spelen de hoofdrol in het hedendaagse aanbod van Internet Sport & Casuals. Dat blijkt ook direct als je deze webshop ziet. In de menubalk zie je direct deze drie categorieën naar voren komen. Als je op één van deze categorieën klikt, krijg je vervolgens meerdere subcategorieën voorgeschoteld. Met dank aan deze subcategorieën is het nog makkelijker om de gewenste producten te vinden. Welke producten je onder de noemer ‘Casual’ kunt vinden? Onder meer casual kleding, schoenen, accessoires en badmode. Aanbod op de website Wil je graag het uitgebreide aanbod van Internet Sport & Casuals inzien? Als je op de website een kijkje neemt, kun je direct in het uitgebreide aanbod naar wens surfen. Kies voor één van de menu-items en kies vervolgens voor de gewenste subcategorie. Je ziet vervolgens direct dat het aanbod van Internet Sport & Casuals écht heel uitgebreid te noemen is. Bovendien zie je direct dat alleen de producten van de beste merken in deze webshop aangeboden worden. Als je de gewenste producten gevonden hebt, kun je deze direct bestellen en naar het gewenste adres in België laten bezorgen. Bij het plaatsen van de bestelling zie je ook direct de actuele verzendkosten vermeld staan.

Inspiratie & advies

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen de vele producten? Dan ben je niet de enige. Mede daarom heeft Internet Sport & Casuals een heuse live chat aan de website toegevoegd. Met dank aan deze livechat kun je jouw vragen direct stellen, waarmee je ook direct van het juiste advies voorzien kan worden. Als je graag inspiratie op wilt doen, is het aan te raden om de webshop uitgebreid te bekijken. Nadat je enige tijd door het aanbod gebladerd hebt, heb je ongetwijfeld producten gevonden die naar jouw wens zijn!

Nieuwsbrief & social media

Sinds enige tijd is het ook mogelijk om je voor de Internet Sport & Casuals nieuwsbrief aan te melden. Dankzij deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste promoties, de nieuwste producten en het laatste nieuws. Zeker als Internet Sport & Casuals met een leuke aanbiedingen op de proppen komt, is het ideaal dat je de nieuwsbrief ontvangt. Verder kun je Internet Sport & Casuals ook nog via Facebook en Instagram volgen. Op beide social media kanalen is men behoorlijk actief!

Over Internet-Sport&Casuals

Ben je op zoek naar sportartikelen of artikelen voor een casual lifestyle? Dan ben je daarvoor bij de firma Internet Sport Casuals aan het juiste adres. Deze firma maakt onderdeel uit van de TOM Group; de groep die meerdere andere ondernemingen ook in het bezit heeft, waaronder Internet Toys.

Door de jaren heen heeft Internet Sport Casuals een flinke groei door weten te maken. Met hun internationale webshop richten ze zich niet alleen op ons land, maar ook op bijvoorbeeld Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

In het assortiment van Internet Sport Casuals vind je een verscheidenheid aan interessante artikelen terug. Op het moment dat je de webshop opent, zie je direct de volgende categorieën naar voren komen: Sport, Casual, Outdoor, Zwembaden, Merken, Nieuw en Opruiming. Als je voor de categorie Sport kiest, krijg je allerlei verschillende sporten voorgeschoteld. Dat varieert van gangbare sport zoals voetbal en tennis tot aan ‘bijzondere’ sporten zoals skaten en hurling. Al met al biedt de firma Internet Sport Casuals voor elke sporter interessante artikelen aan.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan kan je deze direct bestellen en op elk gewenst adres in ons land laten bezorgen. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van de grootte van het product, maar varieert van 5,50 euro tot aan 14,95 euro. Let bij het afrekenen dus altijd goed op de exacte hoogte van de verzendkosten.

Ben je niet tevreden? Dan heb je 30 dagen de tijd om de producten te retourneren. De retourneringskosten komen wel voor eigen rekening. Raadpleeg de website van Internet Sport Casuals voor meer informatie omtrent de retournering.

Heb je vragen over bijvoorbeeld de retournering of over bepaalde producten? Dan kan je het beste contact opnemen via de mail; [email protected] Verder is het ook mogelijk om via Facebook en/of Instagram een bericht naar de klantenservice te sturen.