Intersport

intersport.be

Sport

Intersport folders

Ontvang nu korting bij Intersport met folder aanbiedingen

advertentie

Intersport Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 17.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Intersport Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 12.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Intersport Folder

Geldig van 01.08.2022 t/m 31.10.2022

> Folder bekijken

Intersport Folder

Geldig van 17.09.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Sport folders

Sport Thieme Folder

Geldig van 01.01.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

AS Adventure Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 15.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Nike Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 21.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Sports Direct Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 27.08.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

AGU Folder

Geldig van 13.06.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Adidas Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 10.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Adidas Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 10.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Decathlon Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Meer Sport winkels

Verlopen Intersport folders

Populaire folders

Intersport folders

TitelStartdatumEinddatum
Intersport Folder17.09.202231.01.2023
Intersport Folder01.08.202231.10.2022
Intersport Folder12.09.202230.09.2022
Intersport Folder17.09.202230.09.2022
Intersport Folder29.08.202211.09.2022

Tips voor Intersport korting

Intersport folders

Wil je graag nieuwe artikelen voor jouw lievelingssport aanschaffen? Of ben je juist op zoek naar bijvoorbeeld casual schoenen, leuke slippers of aanverwante mode items? Voor veel verschillende producten ben je bij Intersport aan het juiste adres. Bij deze keten geniet je niet alleen van veel soorten producten, maar ook nog eens van scherpe prijzen. Dat laatste is zéker het geval als je op de website van Intersport op ‘Acties en Promoties’ klikt, Je ziet vervolgens direct álle promoties van Intersport naar voren komen; eigenlijk kun je dit zien als de digitale Intersport folders. Je geniet in ieder geval met enige regelmaat van leuke aanbiedingen bij Intersport.

Intersport België

De firma Intersport werd officieel in 1968 in Parijs opgericht. Vanaf dat moment heeft het bedrijf een indrukwekkende groei doorgemaakt, waarbij het land zich op meerdere Europese landen is gaan richten. Hierbij kun je denken aan Zwitserland, waar nu ook het hoofdkantoor gevestigd is, en aan ons land. Op dit moment heeft Intersport in ons land zes verschillende winkels. Deze winkels zijn te vinden in Gosselies, Anderlecht, Mons, Herent, Lanaken en Arlon. Als je naar één van deze steden toegaat, kun je naar hartenlust shoppen in één van de gezellige winkels. De winkels bieden een divers aanbod én proberen een unieke en sportieve winkelervaring aan te bieden. Erg leuk.

Intersport Klantenkaart en Cadeaukaart

Koop je met enige regelmaat bij Intersport? Dan is het leuk om een speciale Intersport Klantenkaart aan te vragen. Elke keer als je producten bij Intersport koopt, worden er punten op jouw klantenkaart bijgeschreven. Des te meer punten je weet te verzamelen, des te meer korting je op toekomstige aankopen gaat krijgen. Met de Intersport klantenkaart geniet je van nog meer korting en exclusieve aanbiedingen. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor een dierbaar persoon? Dan is de Intersport Cadeaukaart leuk om te volgen; je bepaalt hierbij volledig zelf het bedrag. Met de Intersport Cadeaukaart kan overigens ook betaald worden in één van de Franse vestigingen van Intersport.

De beste merken

Neem je een kijkje in het aanbod van Intersport? Dan zie je direct dat louter de beste merken deel uit maken van dit aanbod. Intersport kiest er bewust voor om alleen met de beste merken samen te werken, zodat de kwaliteit gewaarborgd kan worden. Daarnaast vind je in het aanbod ook nog veel producten van het eigen merk van Intersport. Ook deze producten voldoen aan alle kwaliteitswensen en zijn het aanschaffen meer dan waard. Grote merken zoals Adidas, Nike, Puma, Reebok en Vans zijn en blijven goed vertegenwoordigd in het aanbod van Intersport.

Online aanbod bekijken

Wil je graag alvast het aanbod van Intersport online bekijken? Dit is deels mogelijk via de website. Op de website vind je bijvoorbeeld de actuele promoties en meer informatie over speciale items. Het is echter niet mogelijk om via de website van Intersport een bestelling te plaatsen. Mocht je specifieke producten bij Intersport willen kopen, moet je hiervoor naar één van de winkels in ons land gaan. Via de website kun je overigens ook kennis maken met aanvullende diensten van Intersport. Zo kun je bij deze keten sinds enige tijd ook spullen voor jouw komende skivakantie huren. Tevens vind je online meer informatie over de 10 verschillende sportafdelingen van dit merk!

Inspiratie & advies

Als je op zoek naar specifieke producten bent, heb je bij Intersport voldoende keuze. Ongeacht voor welke sport je bepaalde producten aan wilt schaffen, kun je bij Intersport uit een uitgebreid aanbod kiezen. Vind je het echter lastig om een keuze te maken? Dan kun je je alvast via de website van Intersport laten inspireren, waarna je in de winkel van Intersport om passend advies kunt vragen. De deskundige medewerkers in de winkels staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Nieuwsbrief & social media

Spreekt het aanbod van Intersport jou wel aan? En zou je daarom graag op de hoogte willen blijven van bijvoorbeeld nieuwe producten? Dan is het interessant om je aan te melden voor de Intersport nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste producten, maar óók op de hoogte van de nieuwste promoties. Je bent gewoonweg als eerste op de hoogte van aantrekkelijke aanbiedingen. Het is tevens mogelijk om Intersport België op Facebook te volgen. Via de Facebook pagina van Intersport België blijf je ook op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe aanbiedingen en het laatste nieuws.

Over Intersport

De sportketen Intersport werd in 1968 in Parijs opgericht. Deze oprichting was niet zomaar een individuele actie, maar was een samenwerking van tien verschillende inkooporganisaties uit 10 verschillende landen. Deze landen besloten om de handen in een te slaan en wisten dus uiteindelijk in 1968 in Parijs Intersport. In de eerste jaren was onder meer het hoogtepunt dat Intersport de officiële winkel van de Zomerspelen van 1972, 1976 en 1980 werd.

Door de jaren heen begon Intersport verder en verder te groeien. Al in 1976 werd besloten om het bedrijf te ‘verplaatsen’ naar Zwitserland; in het Alpenland is het hoofdkantoor van Intersport momenteel nog steeds gevestigd. Ook in ons land heeft het merk een fikse groei door weten te maken. Als je op de website van Intersport op ‘Onze winkels’ klikt, zie je direct waar de winkels van deze keten in ons land gevestigd zijn.

Bij die winkels ben je aan het juiste adres voor het bekijken en verkopen van de verschillende artikelen. Alle artikelen die in het assortiment van Intersport te vinden zijn, zijn gerelateerd aan één van de vele sporten. Alle sportliefhebbers kunnen dus naar hartenlust shoppen bij Intersport. Het is echter níet mogelijk om via de Belgische website aankopen te doen bij Intersport; je moet daarvoor écht terecht bij één van de winkels in ons land.

Op de website vind je wel meer informatie over bijvoorbeeld de klantenkaart, over een cadeaukaart en over kortingen die op dit moment gelden. Mocht je in contact met het hoofdkantoor van Intersport België willen komen, is dat mogelijk via de website. Je kunt namelijk een online contactformulier invullen, waarna een medewerker van Intersport zo snel mogelijk contact met je op gaat nemen.