Auto & Fiets

ITEK folders

ITEK folders

Ontvang nu korting bij ITEK met folder aanbiedingen

advertentie

ITEK Folder

Geldig van 11.03.2023 t/m 02.04.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Auto & fiets folders

Hyundai Folder

Geldig van 07.04.2022 t/m 30.04.2023

> Folder bekijken

Hyundai Folder

Geldig van 07.04.2022 t/m 31.05.2023

> Folder bekijken

Hyundai Folder

Geldig van 07.04.2022 t/m 31.05.2023

> Folder bekijken

Hyundai Folder

Geldig van 07.04.2022 t/m 30.04.2023

> Folder bekijken

Hyundai Folder

Geldig van 07.04.2022 t/m 30.04.2023

> Folder bekijken

Hyundai Folder

Geldig van 07.04.2022 t/m 31.05.2023

> Folder bekijken

Hyundai Folder

Geldig van 07.04.2022 t/m 31.05.2023

> Folder bekijken

Hyundai Folder

Geldig van 07.04.2022 t/m 31.05.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Auto & fiets winkels

Verlopen ITEK folders

Populaire folders

Tips voor ITEK korting

iTEK folders

Ben jij ook zo gek op het buitenleven? Breng jij liever tijd in jouw tuin door dan in jouw woning? Als dat het geval is, ben je bij iTEK aan het juiste adres. Deze firma omschrijft zichzelf namelijk als ‘de specialist op het gebied van vrije tijd’. Je bent bij hen aan het juiste adres voor veel outdoor spullen, maar ook voor de nodige spullen die je binnen kunt gebruiken. Als je ook nog eens van kortingen wilt genieten, zit je bij iTEK ook goed. Dit bedrijf stunt namelijk met interessante aanbiedingen; de actuele iTEK folders kun je direct online inzien. Blader door de iTEK folders heen en verbaas je over de hoeveelheid promoties. Shoppen is bij iTEK in ieder geval relatief voordelig te noemen. Met dank aan alle aanbiedingen uit de iTEK folders.

iTEK België

Op dit moment is iTEK in 2 verschillende landen actief: in België en in Nederland. Het bedrijf heeft in ons land zeven vestigingen geopend en in Nederland drie vestigingen. Vanuit deze vestigingen – en ook vanuit de webshop – worden meer dan 3 miljoen klanten bediend. Dit aantal geeft direct aan dat iTEK een grote speler is. Dit is onder meer te danken aan het uitgebreide aanbod, aan de historie en aan de vele positieve klantbeoordelingen. Voor de historie van dit bedrijf moeten we terug naar 1999; vanaf dat moment richt het bedrijf zich al op het aanbieden van de beste producten. De beste producten zodat je nog meer van jouw vrije tijd kunt gaan genieten.

iTEK vestigingen

Op dit moment heeft iTEK in ons land zeven vestigingen. Deze vestigingen zijn te vinden in Lanklaar, Hasselt, Dormaal, Leopoldsbrug, Kaulille, Aarschot en Eynatten. Op de website van iTEK vind je alle informatie over de vestigingen, waaronder de adresgegevens. Ongeacht naar welke vestiging je gaat, geniet je van een divers aanbod. Het aanbod in de winkels is echt indrukwekkend te noemen. Zowel qua aantallen als qua diversiteit. Ongeacht naar welke producten je op zoek bent; de kans is groot dat je bij iTEK de gewenste producten kunt vinden. Naast de zeven vestigingen in ons land heeft het bedrijf ook nog drie vestigingen in Nederland. Deze vestigingen bevinden zich echter nét over de grens.

iTEK merken

Ben je op zoek naar leuke spullen voor in de tuin? Wil je jouw tuin op een leuke manier inrichten? Wil je een nieuwe fiets aanschaffen? Wil je jouw huisdier verwennen? Of wil je leuke kleding aanschaffen? Voor tal van producten ben je bij iTEK dus aan het juiste adres. De totstandkoming van dit aanbod is vooral te danken aan verschillende merken. Dit bedrijf heeft namelijk met meerdere grote merken een samenwerkingsverband. Juist door die samenwerkingsverbanden is het aanbod divers én van een hoog niveau. Producten van onder meer Gazelle, Loekie, Bestway, Honda, Wolf Garten en Makita zijn bij iTEK verkrijgbaar.

Aanbod op de website

Geef jij de voorkeur aan online shoppen? Dan kun je terecht in de webshop van iTEK. In deze webshop vind je het uitgebreide aanbod, waarbij je de producten direct kunt bestellen. Normaal gesproken heb je de producten al binnen 2 werkdagen in huis. Om het uitgebreide aanbod aan te kunnen bieden, heeft iTEK voor 11 verschillende categorieën gekozen. Zo kun je kiezen voor Sport & Fitness, voor Accessoires, voor Tuin, voor Dier en voor Fiets. Als je op zoek naar producten voor in jouw vrije tijd bent, kun je ongetwijfeld slagen bij iTEK!

Inspiratie & Advies

Wil je graag inspiratie op doen voor nieuwe producten? Ook dan ben je bij iTEK aan het juiste adres. Je kunt heerlijk in één van de winkels struinen, maar je kunt ook het uitgebreide aanbod online bekijken. Mocht je vragen hebben, kun je bovendien direct online contact opnemen. Juist door deze contactmogelijkheden kun je van advies voorzien worden. Dit is echter ook mogelijk in één van de winkels van iTEK. Ook in de winkels staan de medewerkers graag klaar om je te helpen, te adviseren en te informeren.

Nieuwsbrief & social

Als het aanbod van iTEK jou wel aanstaat, is het aan te raden om je voor de nieuwsbrief aan te melden. Met deze nieuwsbrief blijf je namelijk op de hoogte van de nieuwste producten. Tevens krijg je als eerste bericht van nieuwe aanbiedingen; ideaal als je van interessante kortingen wilt genieten. Verder is het ook mogelijk om iTEK via Facebook te volgen. Ook via dit social media kanaal deelt iTEK nieuwe producten, nieuwe promoties en de laatste weetjes. Voor de actuele promoties kun je ook online de iTEK folders bekijken.

Over ITEK

In 1999 werd de firma iTEK opgericht. Dit begon destijds als een kleine firma, maar iTEK wist al snel fors te groeien. Mede door deze groei is deze firma nu in 10 verschillende landen actief, waaronder in ons land. In ons land heeft iTEK zelfs door de jaren heen meerdere vestigingen weten te openen. Op de website van iTEK kan je meer informatie over deze vestigingen vinden.

Zo valt te lezen dat de vestigingen te vinden zijn in onder meer Hasselt, Lanklaar, Leopoldsburg, Kaulille, Aarschot en Eynatten. Voor een compleet overzicht van alle iTEK winkels in ons land kan je het beste de website van deze firma raadplegen.

Via de website is het ook mogelijk om direct de gewenste producten te bestellen. Je hebt hierbij de keus uit een gigantisch uitgebreid assortiment. Dat bewijzen de productcategorieën die je direct ziet zodra je de website van iTEK opent: E-bike, Fiets, Tuin, Dier, Doe het zelf, Sport & fitness, Speelgoed, Sfeer & wonen, Kleding, Fietsonderdelen en Accessoires. Waar dit assortiment nou eigenlijk om draait? Nou, om de vrije tijd. Dat bewijst het motto van iTEK wel; Uw vrije tijd, onze specialiteit!

De verzendkosten die je dient te betalen, zijn afhankelijk van meerdere factoren. Onder andere de grootte, het gewicht en het volume van de bestelling bepalen uiteindelijk de hoogte van de verzendkosten. Raadpleeg daarom altijd de verzendkosten in jouw winkelwandje, voordat je jouw bestelling definitief gaat plaatsen. Na het in ontvangst nemen van de artikelen heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. De kosten voor deze retournering komen in ieder geval wel voor eigen rekening. Raadpleeg de website van iTEK voor meer informatie omtrent de retourinstructies.

Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van iTEK. Je kunt daarvoor een mail sturen naar [email protected] of bellen naar +32 11 44 71 00. Ook is het mogelijk om in één van de iTEK winkels jouw vragen te stellen.