Sport

JD Sports folders

Ontvang nu korting bij JD Sports met folder aanbiedingen

advertentie

JD Sports Folder

Geldig van 17.07.2022 t/m 31.10.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Sport folders

Sport Thieme Folder

Geldig van 01.01.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

AS Adventure Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 15.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Nike Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 21.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Sports Direct Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 27.08.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

AGU Folder

Geldig van 13.06.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Adidas Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 10.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Adidas Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 10.06.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Decathlon Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Meer Sport winkels

Verlopen JD Sports folders

Populaire folders

JD Sports folders

TitelStartdatumEinddatum
JD Sports Folder17.07.202231.10.2022
JD Sports Folder17.07.202231.07.2022
JD Sports Folder09.01.202230.04.2022
JD Sports Folder01.01.202230.04.2022
JD Sports Folder14.03.202230.04.2022

Tips voor JD Sports korting

JD Sports folders

In de afgelopen jaren heeft het merk JD Sports een ongekende groei doorgemaakt. Deze groei is te danken aan het uitgebreide aanbod én de scherpe prijzen. Doordat dit merk van flinke schaalvoordelen profiteert, is het in staat om flinke kortingen aan te bieden. Aanbiedingen waar je écht blij van wordt. Om van deze aanbiedingen te kunnen profiteren, kun je het beste de webshop van JD Sports in de gaten houden. Er worden géén JD Sports folders uitgebracht, maar via de webshop vind je alsnog de actuele promoties. Op voorhand kan één ding verklapt worden; de kortingen bij JD Sports zijn echt niet mals. Dankzij de flinke aanbiedingen is het shoppen bij JD Sports nóg leuker en voordeliger.

JD Sports België

Wil je graag nieuwe kleding of nieuwe schoenen met eigen ogen aanschouwen? Ook dat is bij JD Sports mogelijk. In de afgelopen jaren heeft dit bedrijf namelijk meerdere winkels in ons land weten te openen. In onder meer Antwerpen, Brussel, Charleroi, Genk, Hasselt, Luik, Mons, Turnhout en Wijnegem zijn de JD Sports winkels te vinden. Zoals je wellicht al gedacht had, is JD Sports niet in ons land opgericht. Nee, in het jaar 1981 zag JD Sports in Engeland het levenslicht. In 1983 werd de eerste winkel in Manchester geopend, waarna het bedrijf flink is gaan groeien. Deze groei heeft ervoor gezorgd dat JD Sports nu wereldwijd actief is. Met winkels in onder meer Thailand, Australië en tal van Europese landen.

JD Sports app & cadeaukaarten

Ben je een liefhebber van online shoppen? Bij JD Sports kun je hiervoor gebruik maken van de webshop óf van de officiële app. Deze app is via de App Store (Apple) en Google Play Store (Android) te installeren, waarna je naar hartenlust kunt shoppen. Ook in deze app vind je de beste aanbiedingen van JD Sports. Mocht je nou graag een leuk cadeau aan iemand willen geven, is de JD Sports cadeaukaart leuk. Deze cadeaukaart kan een waarde van 5 euro tot maar liefst 300 euro hebben. Leuk om te geven, maar minstens net zo leuk om te krijgen!

Uitgebreid aanbod van de beste merken

Bij JD Sports vind je in het gehele aanbod alleen maar producten van de beste merken terug. Onder meer Adidas, Fila, Guess, Jordan, Levi’s, Nike, Puma, Reebok, Speedo, Under Armour en Vans werken maar al te graag samen met JD Sports. Juist door deze samenwerkingsverbanden geniet je bij JD Sports van een divers aanbod. Een aanbod met producten van de beste merken, waardoor je ook van een prima kwaliteit verzekerd bent. Doordat JD Sports regelmatig met flinke aanbiedingen stunt, kun je de beste producten ook nog tegen de scherpste prijzen aanschaffen. Onder aan de streep is het zéker interessant om bij JD Sports te shoppen. In één van de winkels, via de app of via de webshop.

Aanbod op de website

Als je op zoek naar de leukste kleding of de beste sneakers bent, ben je bij JD Sports aan het juiste adres. Zo vind je in de webshop bijvoorbeeld een divers én hoogwaardig aanbod. Om dit aanbod te bekijken, is het aan te raden om een keuze te maken tussen de menu-items: New In, Heren, Dames, Kids, Accessoires, Collecties, Voetbal, Sport, Merken en Offers. Als je voor bijvoorbeeld de categorie Heren kiest, krijg je meerdere subcategorieën te zien. Het gaat hierbij onder meer om allerlei soorten schoenen, allerlei soorten kledingstukken én om allerlei merken. Ook is het mogelijk om per categorie op aanbiedingen te shoppen. Al met al kunnen we stellen dat het aanbod van JD Sports écht uitgebreid is. Indien je voor meer dan 80 euro een bestelling plaatst, geniet je ook nog van gratis verzending. Het retourneren van producten is bij JD Sports uiteraard ook mogelijk.

Inspiratie & tips

Weet je niet zo goed welke sneakers je wilt kopen? Of weet je niet zo goed welk voetbaltenue je kunt kopen? Via de webshop en de app van JD Sports kun je de nodige inspiratie op doen. Voor tips ben je bij onder meer de nieuwsbrief aan het juiste adres; in de JD Sports nieuwsbrief vind je ook nog de beste promoties. Overigens kun je je ook in de winkels van JD Sports perfect laten adviseren.

Social media

Op de hoogte blijven van het merk JD Sports? Dat doe je middels de nieuwsbrief, maar ook via één van de social media kanalen. Zo kun je JD Sports volgen via YouTube, Facebook, Twitter en Instagram.

Over JD Sports

De Britste winkelketen JD Sports werd in 1981 opgericht. Deze firma richt zich volledig op het aanbieden van sportmode. Men begon hiermee in het Verenigd Koninkrijk, maar al snel werd ook de stap gemaakt naar andere landen. Hedendaags is JD Sports over de gehele wereld actief; van Azië tot aan de Verenigde Staten.

Ook in ons land is JD Sports behoorlijk populair te noemen. Dit is onder meer te danken aan het uitgebreide assortiment. Daarnaast is het prettig dat JD Sports meerdere winkels in ons land geopend heeft, waardoor je in deze winkels alle schoenen en kledingstukken direct kunt passen. Op de website van JD Sports kan je op ‘Vind een winkel’ klikken, waarna je een overzicht van alle winkels ziet staan.

Het is uiteraard ook mogelijk om via de webshop van JD Sports de producten aan te schaffen. In deze webshop kan je kiezen tussen de categorieën Heren, Dames, Kids, Accessoires, Collectie, Voetbal, Sport, Merken en Offers. Als je voor de categorie Dames kiest, krijg je allerlei verschillende subcategorieën van Schoenen en Kleding te vinden. Al met al is het assortiment van JD Sports echt héél uitgebreid te noemen.

Bestel je via de webshop voor meer dan 75 euro? Dan hoef je géén verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders betaal je 4,00 euro aan verzendkosten. Ben je niet tevreden met de artikelen die je ontvangen hebt? Dan heb je 14 dagen de tijd om deze artikelen te retourneren. Je kunt de artikelen gratis terugbrengen in één van de winkels, maar je kunt de artikelen ook per post terugsturen. Indien je daarvoor kiest, dien je wel zelf de retourneringskosten te betalen.

Heb je vragen? Je kunt via de website een live chat starten, je kunt een mail sturen naar [email protected] of je kunt een bericht via Facebook/Twitter sturen. Uiteraard kan je ook bij één van de winkels langsgaan voor het stellen van je vragen.