Wonen

Kees Smit folders

Kees Smit folders

Ontvang nu korting bij Kees Smit met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Wonen folders

Wave Folder

Geldig van 10.01.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

Wave Folder

Geldig van 10.01.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

Wave Folder

Geldig van 10.01.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Krea Folder

Geldig van 01.06.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

Brico Folder

Geldig van 01.08.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Dema Folder (FR)

Geldig van 15.03.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

IKEA Folder

Geldig van 04.10.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Euroshop Folder

Geldig van 30.09.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Wonen winkels

Verlopen Kees Smit folders

Populaire folders

Tips voor Kees Smit korting

Kees Smit folders

Tuinmeubelen vind je in allerlei soorten en maten bij Kees Smit. Dit van origine Nederlandse bedrijf is tot echt één van de grootste aanbieders van tuinmeubelen uitgegroeid. Dit is duidelijk terug te zien in het aanbod, maar ook in de schaalvoordelen. Juist doordat Kees Smit op grote schaal in kan kopen, kun je van flinke kortingen genieten. Kortingen die wel op kunnen lopen tot 50%. Wil jij op de hoogte blijven van deze kortingen? Dan is het aan te raden om de Kees Smit folders en website regelmatig raad te plegen. Door van de kortingen van Kees Smit te profiteren, wordt het inrichten van jouw tuin een stuk goedkoper. Er kan daardoor gerust gesteld worden dat het inrichten van jouw tuin ook een stuk leuker wordt. Met alle dank aan de promoties van Kees Smit!

Kees Smit België

Met paard en wagen. Dat is de manier waarop Henk Smit vanaf het jaar 1942 huishoudelijke artikelen gaat verkopen. Zijn vrouw Corrie Smit doet dit ook, maar dan uit de voorkamer van huis. Deze unieke manier van verkopen is uiteindelijk de voorbode voor het bedrijf Kees Smit tuinmeubelen. Het bedrijf van Henk en Corrie Smit werd in 1972 door zoon Kees overgenomen, waarna het bedrijf een iets andere kant op ging. Kees begon namelijk met een eigen showroom en een eigen magazijn. Meer en meer kwam de focus op de meubelen voor in de tuin te liggen; een keuze die uiteindelijk prima uitgepakt heeft. Na de groei in Nederland heeft Kees Smit ook de overstap naar ons land en naar Duitsland gemaakt. Op dit moment heeft Kees Smit géén winkels in ons land, maar je kunt wel via de webshop bestellingen plaatsen. Daarnaast is in 2022 ook een showroom in Venlo geopend; dat is niet al te ver reizen vanuit ons land!

Experience Store XXL

Zie je het niet zo zitten om online tuinmeubelen te bestellen? Dan kun je ook langsgaan bij één van de winkels van Kees Smit. Deze winkels zitten in Venlo, in Amersfoort en in Almelo. Opvallend is dat deze winkels door Kees Smit zelf als ‘Experience Store XXL’ getypeerd worden. Als we naar het oppervlakte van de winkels kijken, is de benaming echter logisch. Alle winkels zijn namelijk on-ge-loof-lijk groot en herbergen het gigantische assortiment van Kees Smit. Als je veel inspiratie voor nieuwe tuinmeubelen op wilt doen, is het zeker interessant om even naar Nederland af te reizen.

Uitgebreid aanbod

Een tuin kun je op heel manieren inrichten. Zo heb je bijvoorbeeld de keus uit heel veel tuinmeubelen én uit heel veel varianten. Dat zie je ook duidelijk terug in het aanbod van Kees Smit. Eigenlijk alle soorten tuinmeubelen vind je bij Kees Smit in ontelbaar veel varianten terug. Juist dankzij dit uitgebreide aanbod ben je in staat om de perfecte tuinmeubelen aan te schaffen. Dé tuinmeubelen waarmee je jouw tuin nog aangenamer kunt maken!

Aanbod op de website

Shoppen bij Kees Smit is ook online mogelijk. De webshop van Kees Smit richt zich namelijk op Nederland, maar ook op ons land en op Duitsland. Als je een kijkje in de webshop neemt, zie je direct het uitgebreide aanbod naar voren komen. Zo kun je in de menubalk kiezen uit allerlei soorten meubelen, maar ook voor de categorie ‘Tuinaccessoires’. Als je online eenmaal de gewenste producten gevonden hebt, laat je deze veilig, snel en voordelig naar het gewenste adres opsturen. Al met al kun je met een gerust hart een online bestelling plaatsen. Als je ook nog eens de promoties afwacht, wordt het shoppen bij Kees Smit nóg leuker!

Inspiratie & advies

Weet je niet zo goed hoe je jouw tuin in moet richten? Dan kun je het beste even naar de website van Kees Smit toe gaan. Als je op de website op ‘Tuininspiratie’ klikt, krijg je allerlei inspirerende blogartikelen en foto’s voorgeschoteld. Aan de hand hiervan kun je jouw tuin volledig naar wens in gaan richten! Mocht je van goed advies voorzien willen worden, kun je naar één van de winkels van Kees Smit toe gaan. Je kunt echter ook contact opnemen met de klantenservice; op [email protected] of via telefoonnummer 0546 819 493. De deskundige medewerkers van Kees Smit staan in ieder geval graag voor je klaar!

Nieuwsbrief & social media

Op de hoogte blijven van de beste promoties van Kees Smit? Meld je daarvoor voor de nieuwsbrief aan. Dankzij jouw aanmelding voor de Kees Smit nieuwsbrief maak je ook nog kans op een cadeaubon van 2000 euro. Verder kun je Kees Smit ook nog volgen via onder meer Facebook en Instagram. Voor het opdoen van inspiratie kun je Kees Smit ook nog volgen via YouTube; op het YouTube kanaal worden met enige regelmaat leuke video’s geplaatst.

Over Kees Smit

Ben je op zoek naar nieuwe, fraaie tuinmeubelen? Dan ben je daarvoor bij Kees Smit aan het juiste adres. Deze familiefirma werd al in 1942 opgericht en is uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van tuinmeubelen. In het thuisland van Kees Smit, Nederland, heeft men bijvoorbeeld twee grote showrooms weten te openen. Deze showrooms herbergen het onwijs uitgebreide assortiment.

Gelukkig kan je in de webshop van Kees Smit ook terecht voor dit uitgebreide assortiment. In de webshop van Kees Smit kan je hiervoor kiezen tussen de volgende productcategorieën: Tuinsets, Loungesets, Ligbedden, Tuintafels, Tuinbanken, Parasols, Voetenbanken, Tuinkussens, Tuinaccessoires en Merken. Als je voor de categorie Tuinaccessoires kiest, krijg je onder meer opergboxen, dienbladen, vogelhuisjes en gaslantaarns te zien. Een overduidelijk bewijs dat het aanbod van Kees Smit écht heel uitgebreid te noemen is.

Heb je in de webshop de gewenste artikelen gevonden? Dan kan je deze bestellen en naar elk gewenst adres in ons land laten versturen. De bestelde artikelen worden vervolgens binnen 3 tot 5 werkdagen op het gewenste adres afgeleverd. Indien je voor meer dan 150 euro een bestelling plaatst, hoef je hier bovendien géén verzendkosten voor te betalen. Indien je voor minder dan 150 euro een bestelling plaatst, dien je 4,95 euro aan verzendkosten te betalen. Dat is alleen níet het geval als je een parasolvoet besteld; dan moet je rekening houden met 29,95 euro aan verzendkosten.

Het retourneren van de artikelen is mogelijk binnen een periode van 30 dagen. Om deze retournering in gang te zetten, dien je contact op te nemen met de klantenservice van Kees Smit. De klantenservice stuurt je vervolgens een retourformulier en verzendlabel toe, waarna je de artikelen kosteloos kunt retourneren.

De klantenservice van Kees Smit is bereikbaar op telefoonnummer 0545 81 94 93 en via de mail ([email protected]). Op werkdagen + zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zondag van 11.00 tot 18.00 uur is de klantenservice bereikbaar.