Elektronica

Krëfel folders

Ontvang nu korting bij Krëfel met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Elektronica folders

Vanden Borre Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 11.08.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

CompuDeals Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Exellent Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 25.08.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Base Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 17.08.2022 t/m 03.10.2022

> Folder bekijken

Proximus Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 29.08.2022 t/m 02.10.2022

> Folder bekijken

Proximus Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 01.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Orange Folder

Geldig van 12.09.2022 t/m 09.10.2022

> Folder bekijken

Electro Depot Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.09.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Meer Elektronica winkels

Verlopen Krëfel folders

Populaire folders

Krëfel folders

TitelStartdatumEinddatum
Krëfel Folder01.01.202231.01.2022
Krëfel Folder01.01.202231.01.2022
Krëfel Folder (FR)01.12.202131.12.2021
Krëfel Folder30.11.202131.12.2021
Krëfel Folder01.11.202130.11.2021

Tips voor Krëfel korting

Krëfel folders

Eén van de grootste en populairste webshops in ons land. Op die manier kunnen wij de webshop van Krëfel toch wel omschrijven. Deze webshop heeft in de afgelopen jaren echt een prima reputatie opgebouwd, net zoals de winkels van Krëfel overigens. In de webshop van Krëfel is het in ieder geval heerlijk shoppen, onder meer dankzij het uitgebreide aanbod. Daarnaast is het ook ideaal dat je bij Krëfel regelmatig van flinke promoties geniet. Promoties waarbij de korting echt hoog op kan lopen, zoals je duidelijk in de Krëfel folders kunt kiezen. In deze folders vind je niet alleen de nieuwste producten van deze winkelketen, maar ook de actuele aanbiedingen. Door van deze aanbiedingen te profiteren, kun je tegen bodemprijzen de beste consumentenelektronicaproducten aanschaffen.

Krëfel België

De firma Krëfel werd al in 1958 opgericht door de heer Auguste Marcel Poulet. Poulet heeft een lange tijd in Krefel gewerkt, vandaar dat hij zijn bedrijf naar deze Duitse plaats vernoemd heeft. In eerste instantie wilde hij met deze Duitse naam ook een bepaalde mate van kwaliteit uitstralen. Uiteindelijke groeide het bedrijf hard, waarna het in de jaren 90 met een eigen keukentak startte. Door de jaren heen is het aanbod eigenlijk alleen maar verder en verder uitgebreid. Dat geldt niet alleen voor het aanbod, maar ook voor de hoeveelheid vestigingen. Op dit moment heeft Krëfel meer dan 70 winkels in ons land. Overigens werd het bedrijf in 2019 voor net geen 200 miljoen verkocht aan een Franse keten. De beslissing van Auguste Marcel Poulet om in 1958 met Krëfel te starten, is achteraf gezien dus een prima keuze geweest.

De beste merken

Wil jij de beste consumentenelektronica aanschaffen? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe computer, een nieuwe fotocamera of een nieuwe oven? In deze gevallen wil je ongetwijfeld kiezen voor een apparaat van een gerenommeerd merk. Daarvoor heb je in het aanbod van Krëfel gelukkig meer dan voldoende mogelijkheden voor. Deze keten heeft in haar aanbod namelijk producten van de beste merken opgenomen. Deze merken leveren kwaliteit en leveren bovendien veel verschillende soorten producten. Dát is dan ook duidelijk terug te zien in het uitgebreide aanbod van Krëfel.

Krëfel diensten

Als je van plan bent om producten bij Krëfel te kopen, kun je van meerdere diensten gebruik maken. Zo is het leuk dat je van een nieuwe dienst ‘Cargo Velo’ gebruik kunt maken. Indien je een klein product bestelt, krijg je dit product via een speciale Krëfel fiets thuis geleverd. Mocht je grotere producten bestellen, komt de grotere bezorgservice van Krëfel voor je in actie. Daarnaast is het ook mogelijk om een installateur via Krëfel in te schakelen; de installateur zorgt voor een vakkundige installatie van jouw apparaten. Mocht je een tv of inbouwtoestellen op maat gekocht hebben, kun je ook een beroep doen op de installatiespecialisten van Krëfel.

Aanbod in de webshop

In de webshop van Krëfel vind je ontelbaar veel producten terug. Dit is vooral te danken aan de hoeveelheid merken waar Krëfel mee samenwerkt; eigenlijk werkt deze keten samen met alle A-merken. Bijkomend voordeel is dat het shoppen via de webshop van Krëfel opvallend eenvoudig gaat. Dit is te danken aan de overzichtelijke opbouw, maar ook aan de diverse categorieën. Als je specifiek naar een bepaald product op zoek bent, maak je het zoeken dankzij de categorieën een stuk makkelijker voor jezelf. Vervolgens is het een kwestie van vergelijken, vergelijken en nog eens vergelijken. Daarvoor kun je gelukkig de filters aan de linkerkant in de webshop gebruiken!

Inspiratie & advies

Bij het uitkiezen van nieuwe apparaten moet je belangrijke keuzes maken. Vind je dit lastig? Weet je bijvoorbeeld niet wat voor jou de beste laptop, de beste stofzuiger of de beste wasmachine in? Dan kun je contact opnemen met de specialisten van Krëfel. Zij horen graag jouw wensen aan, waarna zij met een voorstel op maat kunnen komen. Tevens kun je gebruik maken van de zogeheten productwijzers; hierbij kun je enkele vragen beantwoorden, waarna je meerdere geschikte toestellen nader kunt ontdekken. Op deze manier zorg je ervoor dat je de juiste keuzes gaat maken!

Social media & nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod én de promoties bij Krëfel? Dan doe je er verstandig aan om Krëfel via social media te volgen. Je kunt dit bedrijf volgen via Twitter, Facebook, Instagram en YouTube. Tevens is het aan te raden om je voor de Krëfel nieuwsbrief aan te melden. Met deze nieuwsbrief ontvang je als eerste bericht over de beste promoties. Tevens word je via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de nieuwste producten!

Over Krëfel

Auguste Marcel Poulet begon in 1958 met zijn bedrijf Krefel. Dit bedrijf werd vernoemd naar de Duitse stad Krefeld; in deze stad had Auguste een lange tijd gewerkt. Aangezien hij hierdoor bekend was met de Duitse kwaliteit en duurzaamheid, wilde hij graag dat zijn eigen bedrijf ook een Duitse naam kreeg. Het bedrijf Krefel startte allereerst met het op maat bouwen van keukens. Dit sloeg eigenlijk al snel aan, waardoor het bedrijf op zoek ging naar andere markten.

Al snel werd de consumentenelektronicamarkt het nieuwe doel van Krefel. Ook in deze markt wist het bedrijf onwijs hard te groeien. Momenteel is het bedrijf één van de specialisten in de Belgische markt van consumentenelektronica. De keten heeft meer dan 70 winkels en biedt in deze winkels een uitgebreid assortiment aan. Dit uitgebreide assortiment is ook zichtbaar in de webshop van het bedrijf.

In de webshop van Krefel kan je tussen de volgende productcategorieën kiezen: Huishouden & Groot Elektro, Koken & Tafelen, Verzorging & Gezondheid, Telefonie & Navigatie, Computer & Tablet, Computeronderdelen, Inbouwtoestellen, Beeld & Geluid, Foto & Video, Cook’in Style, Sport, Gaming & Domotica. Per categorie vind je een onwijs uitgebreid aanbod van producten van A-merken terug.

Als je deze producten online besteld, hoef je bij grotere orders géén verzendkosten te betalen. Alleen als je een order van minder dan 20 euro plaatst, dien je 3,95 euro aan verzending te betalen. De artikelen die online besteld zijn, mogen binnen een periode van 30 dagen na ontvangst terug gestuurd worden. De kosten voor het retourneren van de producten komen wel voor eigen rekening.

Wil je graag in contact komen met de klantenservice van Krefel? Daarvoor kan je een mailtje sturen naar [email protected] of via de website een live chat starten. Uiteraard is het ook mogelijk om je vragen te stellen in één van de winkels van Krefel. Deze winkels zijn in geheel België te vinden.