Lampenlicht.be

www.lampenlicht.be

Wonen

Lampenlicht.be folders

Lampenlicht.be folders

Ontvang nu korting bij Lampenlicht.be met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Wonen folders

Wave Folder

Geldig van 10.01.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

Wave Folder

Geldig van 10.01.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

Wave Folder

Geldig van 10.01.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Krea Folder

Geldig van 01.06.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

Brico Folder

Geldig van 01.08.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Dema Folder (FR)

Geldig van 15.03.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

IKEA Folder

Geldig van 04.10.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Euroshop Folder

Geldig van 30.09.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Wonen winkels

Populaire folders

Tips voor Lampenlicht.be korting

Lampenlicht.be folders

Heb je enig idee hoe je de uitstraling in jouw huis of tuin kunt beïnvloeden? Veel mensen denken hierbij direct aan meubelen en accessoires, terwijl de verlichting wel eens vergeten wordt. Jammer genoeg, aangezien je juist met de beste verlichting de uitstraling helemaal naar wens kunt maken. Dáár speelt de firma Lampenlicht.be perfect op in; bij deze firma ben je aan het juiste adres voor alles wat met verlichting te maken heeft. Het bedrijf biedt een uitgebreid aanbod aan, maar stunt ook nog eens met regelmatig met gigantische aanbiedingen. Deze promoties vind je in de webshop, maar vind je ook in de Lampenlicht.be folders. Tevens vind je hieronder nog meer handige tips, waarmee je zoveel mogelijk geld kunt besparen bij Lampenlicht.be!

Lampenlicht België

In 2007 begon in de Nederlandse provincie Noord-Brabant een ondernemer met de verkoop van lampen. Dit deed de ondernemer in eerste instantie vanuit een kleine lampenwinkel, maar de groei van de winkel ging al snel hard. Door de jaren heen is Lampenlicht zelfs uitgegroeid tot dé marktleider in Nederland op het gebied van lampen. Door de jaren heen heeft het bedrijf ook naar andere landen de stap weten te zetten. Sterker nog: Lampenlicht is op dit moment in 29 landen actief, waaronder in ons land. In ons land heeft men ook een winkel weten te openen. Dit is geen vaste Lampenlicht winkel, maar is een zogeheten Outlet Store. In deze Outlet Store – te vinden in Antwerpen/Schoten – vind je de beste deals van Lampenlicht.

Voor binnen & voor buiten

Wil jij jouw tuin veiliger en fraaier maken? Dan is het absoluut aan te raden om te kiezen voor de juiste tuinverlichting. Met de juiste tuinverlichting creëer je de gewenste stijl, terwijl je jouw tuin ook nog een stuk veiliger weet te maken. Als je ’s avonds laat in jouw tuin stapt, is het immers wel zo prettig als je kunt zien waar je loopt. Daarnaast richt Lampenlicht.be zich óók op het aanbieden van verlichting voor binnen. Voor zowel binnen als voor buiten kun je bij Lampenlicht in ieder geval uit méér dan voldoende lampen kiezen. Zoals hierboven al gesteld, kun je daarbij ook nog van interessante promoties genieten!

Innovatief en baanbrekend

In de afgelopen jaren is gebleken dat Lampenlicht.be behoorlijk innovatief is. Zo neemt deze firma direct de nieuwste producten op in haar assortiment. Dat geldt bijvoorbeeld voor de slimme verlichting, welke in de afgelopen periode behoorlijk populair geworden is. Als je nú op zoek naar slimme verlichting bent, heb je daar bij Lampenlicht.be al voldoende keuze voor. Het aanbod van deze firma kan dan ook als ‘innovatief en baanbrekend’ omschreven worden.

Aanbod op de website

In de Outlet Store van Lampenlicht.be kun je naar hartenlust koopjes scoren. Je kunt er echter ook voor kiezen om via de website te shoppen, waarbij je ook van veel interessante promoties geniet. Hierbij is het ook een groot voordeel dat het online aanbod van Lampenlicht.be echt heel divers is. Als je in de webshop een kijkje neemt, kun je bijvoorbeeld kiezen tussen ‘binnenverlichting’ en ‘buitenverlichting’. Onder beide categorieën vind je vervolgens een divers aanbod van de beste producten voor in huis of tuin. Daarnaast is het ook mogelijk om op ruimte te shoppen bij Lampenlicht.be. Hoe dat zit? Nou, je kunt bijvoorbeeld speciale verlichting voor in de keuken, voor in de slaapkamer en voor in de kinderkamer aanschaffen. Ook het shoppen per ruimte is bijzonder handig! In de webshop van Lampenlicht.be geniet je gratis verzending vanaf 50 euro en een retourtermijn van 30 dagen. Dit maakt het shoppen bij Lampenlicht.be alleen maar interessanter!

Inspiratie & Trends

Weet je niet zo goed voor welke verlichting je het beste kunt gaan? Via de website van Lampenlicht.be kun je onwijs veel inspiratie op doen. Tevens geeft men je via de website maar al te graag advies. Tot slot is het ook mogelijk om via de website op de hoogte te blijven van de laatste trends. De eerder genoemde slimme verlichting is een voorbeeld van één van de trends in de wereld van verlichting. Lampenlicht.be speelt daar maar al te slim op in!

Social media & nieuwsbrief

Lampenlicht.be verstuurt regelmatig een nieuwsbrief, waarin de nieuwste producten gedeeld worden. In deze nieuwsbrief worden echter ook exclusieve kortingsacties gedeeld. Door je nú voor deze nieuwsbrief aan te melden, hoef je nooit meer een promotie mis te lopen. Daarnaast is het ook interessant om Lampenlicht.be te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest en/of YouTube. Via deze social media kanalen doe je een hoop inspiratie op en blijf je op de hoogte van de laatste trends.

Over Lampenlicht.be

Zoals de naam van deze Nederlandse firma al doet vermoeden, ligt de focus volledig op verlichting. Dat is eigenlijk al zo vanaf het begin van deze firma; in 2007 werd de firma Lampenlicht opgericht in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Door de jaren heen heeft het meerdere winkels in Nederland weten te openen én heeft het bedrijf de stap naar het buitenland gezet. Lampenlicht is met verschillende internationale webshops actief in onder meer Spanje, Polen, Zweden, Engeland, Oostenrijk, Duitsland en dus ook in België.

In het assortiment van Lampenlicht vind je allerlei soorten verlichting. Om al deze soorten verlichting overzichtelijk aan te kunnen bieden, heeft het bedrijf voor de volgende productcategorieën gekozen: Binnenverlichting, Buitenlampen, Verlichting per ruimte, Lichtbronnen, Diversen en Sale. Per categorie vind je onwijs veel verschillende soorten verlichting terug, waardoor je altijd de gewenste verlichting kunt vinden.

Is dat het geval? Heb je de gewenste verlichting gevonden? Dan kan je deze naar elk gewenst adres in ons land laten bezorgen. Indien je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, hoef je daar bovendien geen verzendkosten voor te betalen. Bij kleinere orders betaal je enkele euro’s aan verzendkosten. Nadat je de producten in ontvangst hebt genomen, heb je 30 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kan je de lampen retourneren; je dient hiervoor eerst de retournering te melden bij de klantendienst van Lampenlicht. De kosten voor deze retournering komen wel volledig voor eigen rekening.

De klantendienst van Lampenlicht staat op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur voor je klaar, op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 21.00 uur. Je kunt bellen naar 078 482 156, een live chat via de website starten, een Whatsapp bericht naar +316 40 72 54 37 sturen of mailen naar [email protected]!