Eten & Drinken

Lekkerland folders

Ontvang nu korting bij Lekkerland met folder aanbiedingen

Lekkerland folders

advertentie

Lekkerland Folder

Geldig van 01.01.2022 t/m 31.01.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Eten & Drinken folders

Makro Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12.01.2022 t/m 25.01.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12.01.2022 t/m 25.01.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12.01.2022 t/m 25.01.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12.01.2022 t/m 25.01.2022

> Folder bekijken

Budgetslager Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 19.01.2022 t/m 25.01.2022

> Folder bekijken

Vleesmeester Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 19.01.2022 t/m 25.01.2022

> Folder bekijken

Prik En Tik Folder

Geldig van 17.01.2022 t/m 31.01.2022

> Folder bekijken

Renmans Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 21.01.2022 t/m 27.01.2022

> Folder bekijken

Meer Eten & Drinken winkels

Verlopen Lekkerland folders

Populaire folders

Lekkerland folders

TitelStartdatumEinddatum
Lekkerland Folder01.01.202231.01.2022
Lekkerland Folder01.02.202128.02.2021
Lekkerland Folder01.01.202131.01.2021
Lekkerland Folder01.12.202031.12.2020
Lekkerland Folder01.11.202030.11.2020

Tips voor Lekkerland korting

Lekkerland folders

De gespecialiseerde groothandel voor de convenience-markt. Dat is de manier waarop de firma Lekkerland zichzelf omschrijft. Wat de convenience markt precies is? Dat is eigenlijk een markt waarin alles om etenswaren en gemak draait. Je kunt hierbij denken aan een broodjeszaak bij een tankstation; deze winkel had niet per sé geopend hoeven te worden, maar voor de consument brengt dit wel veel gemak met zich mee. Op dergelijke bedrijven richt Lekkerland zich volledig. Dit doet het met bedrijf niet alleen met een uitgebreid aanbod, maar ook met interessante promoties. Dit uitgebreide aanbod en de actuele promoties vind je in de Lekkerland folders terug. Door deze Lekkerland folders op je gemakje door te bladeren, kun je als ondernemer zijnde een hoop geld besparen. Door op het juiste moment de juiste producten bij Lekkerland te bestellen, profiteer je optimaal van de vele promoties van deze groothandel.

Lekkerland België

In eerste instantie werd de firma Lekkerland in Nederland opgericht. Nadat het concept in Nederland al snel aansloeg, maakte het bedrijf de overstap naar andere landen in Europa. Sinds vele jaren is Lekkerland zodoende ook actief in België; dit doet het bedrijf bovendien met verve. In ons land heeft Lekkerland al een flinke groei door weten te maken. Iets wat ook te zien is aan bijvoorbeeld het wagenpark van Lekkerland in ons land. Niet alleen in ons land is Lekkerland hard gegroeid, maar ook in tal van andere Europese landen. Dit blijkt ook wel uit de omzet; in 2020 werd een omzet van 13,1 miljard euro behaald. Sinds dat jaar maakt Lekkerland overigens ook onderdeel uit van de REWE Group. In Europa is dit één van de meest toonaangevende holdings in de wereld van food retail en toerisme.

Meer dan 6000 klanten

Sinds enige jaren is Lekkerland actief in zowel België als in Luxemburg. In deze landen heeft het bedrijf meer dan 6000 klanten weten te strikken. Dit zijn allerlei verschillende soorten klanten; variërend van kleine eettenten tot aan de eettentjes bij de tankstations. Om al deze klanten te kunnen bevoorraden, heeft Lekkerland een wagenpark van meer dan 40 vrachtwagens opgebouwd. Met dank aan dit wagenpark worden de bestelde producten op het juiste moment op de juiste plek afgeleverd. Om dit mogelijk te maken, heeft Lekkerland ook meerdere distributiecentra in ons land geopend. Al met al is Lekkerland óók in ons land tot een flinke partij uitgegroeid.

Seizoensgebonden producten

Lekkerland is een aanbieder van tal van producten. Het leuke hierbij is dat men regelmatig met speciale producten op de markt komt; de zogeheten seizoensgebonden producten. Deze producten worden bijvoorbeeld vlak voor Pasen of vlak voor Kerst op de markt gebracht. Ook met dergelijke producten weet Lekkerland haar klanten erg tevreden te stellen.

Aanbod op de website

Wil je het aanbod van Lekkerland op je gemakje eens bekijken? Dan doe je er verstandig aan om de website van Lekkerland raad te plegen. Op de website kun je namelijk op ‘Assortiment’ klikken, waarna je onwijs veel producten te zien krijgt. Al deze producten zijn ook nog eens onderverdeeld in heel veel soorten categorieën. Onder meer de categorieën Convenience, Diepvries, Dranken en Confiserie vallen direct op. Onder de laatstgenoemde categorie valt onder meer snoep, koeken, snacks en artikelen voor kinderen. Feit is dat het aanbod van Lekkerland ongekend divers én uitgebreid is; voor allerlei etens- en drinkenswaren zijn ondernemers aan het juiste adres bij deze groothandel.

Advies

Ben je als ondernemer actief in de horeca- of retail branche? En wil je de juiste producten aan jouw klanten gaan serveren? Dan is het interessant om eens contact met Lekkerland op te nemen. Doordat deze firma zóveel klanten heeft, weet men precies wat wel werkt en wat niet werk. Lekkerland kan je dan ook perfect adviseren over jouw assortiment, over de producten die je kunt verkopen en over bijvoorbeeld de prijsstelling. Als je van goed advies voorzien wordt, merk je eigenlijk direct dat Lekkerland véél meer is dan alleen een groothandel.

Gamma & social media

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod van Lekkerland? Dan is het aan te raden om door de online gamma’s van Lekkerland heen te bladeren. Men komt regelmatig met nieuwe gamma’s, waarin onder meer de seizoensgebonden producten te vinden zijn. Het is verder ook mogelijk om Lekkerland via Facebook te volgen; deze firma is behoorlijk actief op Facebook. Via dit social media kanaal blijf je op de hoogte van de nieuwste producten, het laatste nieuws en de beste promoties. Door van de Lekkerland promoties te genieten, bespaar je in ieder geval veel geld. Dat is voor elke ondernemer uiteindelijk fijn.

Over Lekkerland

Voor de convenience industrie is de firma Lekkerland één van de grootste groothandels in ons land. Lekkerland is door ons gehele land actief, heeft meerdere distributiecentra in ons land en rijdt met meer dan 40 vrachtwagens dagelijks door heel België heen. Naar eigen zeggen biedt het bedrijf daarbij de perfecte service aan ruim 6000 klanten.

Aan welke producten je bij Lekkerland moet denken? Daarvoor kan je de website van de firma raadplegen en op het kopje ‘Assortiment’ klikken. Je ziet dan direct vijf categorieën naar voren komen: Confiserie, Dranken, Diepvries, Convenience en Seizoen. Als je voor de categorie Confiserie kiest, heb je de keus uit onwijs veel verschillende producten. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld beschuiten, voor wafels, voor chocolade of voor snacks. Ook speciale kinderartikelen, dropjes, spekartikelen en pralines zijn te vinden in het uitgebreide assortiment van Lekkerland. Eigenlijk alles wat lekker is, is terug te vinden in dit assortiment!

Met dit uitgebreide assortiment richt Lekkerland zich op de horeca, op sportverenigingen en op aanverwante gelegenheden waar men behoefte heeft aan de producten uit het assortiment. Mocht je interesse hebben om klant van Lekkerland te worden, kan je daarvoor contact opnemen met de firma. Je kunt daarvoor bellen naar 03 355 31 10 of mailen naar [email protected] Die contactgegevens kan je ook gebruiken in de nabije toekomst, als je eenmaal klant van Lekkerland bent. Je kunt namelijk makkelijk alle producten van Lekkerland via de mail of telefoon bestellen; ideaal. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste promoties? Dat is mogelijk door de folder op de website van Lekkerland raad te plegen!