Eten & Drinken

Leonidas folders

Ontvang nu korting bij Leonidas met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Eten & Drinken folders

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 01.06.2022 t/m 14.06.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18.05.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 01.06.2022 t/m 14.06.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 01.06.2022 t/m 14.06.2022

> Folder bekijken

Meer Eten & Drinken winkels

Populaire folders

Tips voor Leonidas korting

Leonidas folders

Ben jij ook zo gek op de heerlijke pralines van Leonidas? Dan ben je zeker niet de enige. In ons land, maar ook in veel andere landen, zijn deze pralines uitgegroeid tot onwijs populaire snacks. Snacks waar je je buikje al snel helemaal rond mee kunt eten. Als je eenmaal één Leonidas praline op hebt, wil je namelijk alleen maar meer en meer pralines eten. Ben je zelf ook een groot fan van de pralines of andere lekkernijen van Leonidas? Dan geef je hier wellicht veel geld aan uit. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor je; door de Leonidas folders af en toe te bekijken, kun je het nodige geld besparen. Door de Leonidas pralines op de juiste momenten aan te schaffen, geniet je immers van leuke promoties. Meer tips om geld te besparen op de Leonidas pralines en lekkernijen vind je hieronder!

Leonidas België

Binnen de bedrijfsvoering van Leonidas draait alles om chocolade, lekkernijen, chocolade en lekkernijen. Dit is niet alleen nu het geval, maar was ruim 100 jaar geleden al het geval. Destijds begon Leonidas Kestekides met het ontwikkelen van de eerste praline. Dit is eigenlijk nog steeds de praline zoals wij dit op moment kennen. Iets wat ook niet veranderd is, is dat Leonidas nog steeds in de handen van de familie Kestekides is. Op dit moment staat al de vierde generatie van deze familie aan het roer van Leonidas. Binnen deze familie speelt ons land een cruciale rol: Leonidas Kestekides trouwde namelijk in 1912 met een vrouw uit Brussel. Zij besloten samen om in Gent te gaan wonen, waardoor Leonidas met recht als een Belgische firma bestempeld kan worden. Een firma waar ongetwijfeld elke Belg erg trots op is!

Geluksmomenten

Bij Leonidas draait het meer dan om alleen lekkernijen. Met deze lekkernijen tracht deze firma namelijk om geluksmomenten te creëren. Om geluksmomenten te creëren waarbij de Leonidas pralines en lekkernijen uiteraard een belangrijke rol spelen. Als je een heerlijke Leonidas praline voor je hebt liggen, ben je immers vanzelf al een stuk vrolijker. De smaak die zich binnen de kortste keren in jouw mond gaat vormen, is immers verrukkelijk. Op de website van Leonidas vind je meer informatie over hun producten en geluksmomenten. Met bijvoorbeeld een verjaardags- of romantisch geschenk van Leonidas weet je sowieso iemand op een leuke manier te verrassen. Ook dat is een voorbeeld van één van de geluksmomenten in het leven. Met dank aan Leonidas.

Leonidas winkels

Door de jaren heen heeft Leonidas een indrukwekkende groei doorgemaakt. Dat blijkt ook als je op de website van Leonidas op ‘Winkels’ klikt. Je krijgt dan namelijk onze landkaart te zien, waarop alle vestigingen van Leonidas afgebeeld staan. Je merkt waarschijnlijk al snel op dat deze kaart vrij onoverzichtelijk is; dat komt puur doordat je overal wel Leonidas vestigingen terugziet. Door de jaren heen heeft Leonidas echt honderden vestigingen in ons land weten te openen. Iets wat ook typerend en kenmerkend is voor de groei van deze firma.

Aanbod op de website

Zou je graag lekkere pralines of lekkernijen bij Leonidas willen kopen? Dan is een bezoekje aan één van de winkels absoluut aan te raden. In deze winkels kun je immers het uitgebreide aanbod op je gemakje bestellen. Iets wat gelukkig ook mogelijk is via de website. Als je op de website een kijkje neemt, kun je namelijk op ‘Pralines’ of ‘Lekkernijen’ klikken. Vervolgens zie je direct allerlei soorten pralines en lekkernijen naar voren komen. Het leuke is dat je hierbij ook direct kunt filteren op jouw eigen voorkeuren. Zo kun je bijvoorbeeld bij de pralines op soort chocolade, op voedingsvoorkeuren en op recept filteren.

Online bestellen bij Leonidas

Sinds enige tijd is het ook mogelijk om bij Leonidas online te bestellen! Als je naar de website van Leonidas gaat, kun je rechtsboven op ‘Bestel online’ klikken. Als je hierop hebt geklikt, kom je in de online webshop van Leonidas. Daarbij heb je de keuze uit allerlei lekkernijen, waarbij je ook van de actuele promoties kunt genieten. Je kunt de gewenste lekkernijen afhalen in een winkel of thuis laten bezorgen.

Contact & Informatie

Wil je meer weten over de lekkernijen en pralines van Leonidas? Dan is het interessant om eens de website te bekijken. Op de website vertelt Leonidas bijvoorbeeld meer over hun kwaliteitschocolade en over de meester-chocolatiers die zij in dienst hebben. Mocht je specifieke vragen hebben, kun je hiervoor ook contact opnemen met de klantenservice van Leonidas België. Dit doe je door te bellen naar +32 2 522 19 57 of door het online contactformulier in te vullen. Overigens kun je Leonidas ook volgen via Facebook, Instagram, YouTube en de online nieuwsbrief.

Over Leonidas

Ons land staat om meerdere producten bekend, waar de heerlijke Belgische chocolade één van de populairste voorbeelden van is. Deze populariteit is onder meer te danken aan de praline van het merk Leonidas. Dit merk vindt zijn oorsprong in Griekenland, maar maakt al snel de overstap naar ons land. In 1910 neemt de Griekse oprichter van Leonidas namelijk deel aan de Wereldtentoonstelling; die tentoonstelling werd dat jaar toevalligerwijs in Brussel gehouden. Als het enkele jaren later behoorlijk slecht in Griekenland gaat, besluit de oprichter om te emigreren naar ons land. In ons land weet hij direct sublieme prestaties te behalen met zijn merk Leonidas. Hedendaags is dit merk nog steeds één van de meest toonaangevende merken in de wereld van chocolade en praline.

Het kopen van de artikelen van Leonidas kan hedendaags in meerdere winkels in ons land. Op de website van Leonidas kan je op ‘Winkels’ klikken, waarna je direct de dichtstbijzijnde vestiging kunt vinden. Het is echter ook mogelijk om online te shoppen. In de online shop van Leonidas heb je de keus tussen de volgende categorieën: Chocolade, Geschenken, Repen & Tabletten en Lekkernijen. Per categorie vind je een divers aanbod van overheerlijke producten!

Als je via deze online webshop producten gaat bestellen, moet je goed op de verzendkosten letten. Deze verzendkosten zijn namelijk afhankelijk van de orderwaarde en de volume van jouw bestelling. Let hier dus goed op. Na bestelling worden de artikelen vervolgens binnen enkele werkdagen op het gewenste adres in België bezorgd.

Ben je niet tevreden met de chocolade die je ontvangen hebt? Je kunt dit binnen 14 dagen per mail aan Leonidas laten weten. Je dient hiervoor een mail te sturen naar [email protected], waarna je de retourinstructies per mail toegestuurd krijgt. De retourkosten komen voor eigen rekening.

Voor vragen kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +32 (0)28 96 28 52.