Maconal Food

maconalfood.be

Eten & Drinken

Maconal Food folders

Ontvang nu korting bij Maconal Food met folder aanbiedingen

Maconal Food folders

advertentie

Maconal Food Folder

Geldig van 03.01.2022 t/m 31.01.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Eten & Drinken folders

Makro Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12.01.2022 t/m 25.01.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12.01.2022 t/m 25.01.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12.01.2022 t/m 25.01.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12.01.2022 t/m 25.01.2022

> Folder bekijken

Budgetslager Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 19.01.2022 t/m 25.01.2022

> Folder bekijken

Vleesmeester Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 19.01.2022 t/m 25.01.2022

> Folder bekijken

Prik En Tik Folder

Geldig van 17.01.2022 t/m 31.01.2022

> Folder bekijken

Renmans Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 21.01.2022 t/m 27.01.2022

> Folder bekijken

Meer Eten & Drinken winkels

Verlopen Maconal Food folders

Populaire folders

Maconal Food folders

TitelStartdatumEinddatum
Maconal Food Folder03.01.202231.01.2022
Maconal Food Folder01.12.202131.12.2021
Maconal Food Folder01.11.202130.11.2021
Maconal Food Folder01.10.202131.10.2021
Maconal Food Folder01.09.202130.09.2021

Tips voor Maconal Food korting

Maconal Food folders

Heb jij een kleine retail onderneming in de buurt van Brussel? Of ben je in de buurt van Brussel actief met jouw eigen horecazaak, met jouw eigen buurtwinkel of met een kleine voedingswinkel? In al deze situaties kun je bij Maconal Food langsgaan voor het kopen van de beste producten. Deze producten worden in grote getalen aangeboden, waarbij je ook van scherpe prijzen genieten. Dit is zéker het geval als je kiest voor de producten die je in de Maconal Food folders kunt vinden. In de Maconal Food folders vind je eigenlijk elke week de beste promoties. De beste promoties waarbij de kortingen écht hoog op kunnen lopen. Door van deze promoties te profiteren, kun je met jouw onderneming nog meer winst gaan draaien. Je kunt immers jouw inkoopkosten flink naar beneden brengen. Met alle dank aan Maconal Food!

Maconal Food België

In de omgeving van Brussel is Maconal Food uitgegroeid tot een begrip. Dit is onder meer te danken aan de ligging, maar ook aan de kwaliteit die deze groothandel weet te bieden. Al in 1957 werd deze groothandel opgericht; sinds 35 jaar bevindt de groothandel zich op de Vroegmarkt in Brussel. In 2015 maakte Maconal Food de meest recente verhuizing door. Dankzij deze verhuizing kun je Maconal Food nu vinden in hal G van de Vroegmarkt, te Brussel. In deze hal heeft Maconal Food een oppervlakte van maar liefst 2000 vierkante meter. Op dit gigantische oppervlakte biedt Maconal Food tal van producten aan. Tal van producten die je vervolgens als ondernemer zelf aan jouw klanten kunt verkopen. In en rondom Brussel heeft Maconal Food in ieder geval een flinke naam gemaakt. Overigens is het ook voor bedrijven rondom Antwerpen interessant om naar Vroegmarkt te Brussel te gaan. Alleen al vanwege de prijzen van Maconal Food!

Diverse groothandel

In eerste instantie begon Maconal Food als een kleine grossier. Dat was het geval in 1957, maar al snel maakt deze grossier een flinke groei door. Met dank aan deze groei is Maconal Food tegenwoordig één van de beste groothandels op het gebied van voeding. Daarbij is het ook opvallend dat Maconal Food door de jaren heen haar aanbod flink uit heeft weten te breiden. De focus ligt hierbij niet meer alleen op voeding, maar ook op allerlei aanverwante producten. De firma omschrijft zichzelf in ieder geval als een one-stop-shop voor tabaksproducten, droge voeding en dranken.

Op meerdere manieren bestellen

Wil jij graag producten bij Maconal Food bestellen? Dan doe je er sowieso verstandig aan om van de promoties uit de Maconal Food folders te profiteren. Daarnaast is het goed om te weten dat je op meerdere manieren een bestelling bij Maconal Food kunt plaatsen. Je kunt dit online doen, je kunt dit in de groothandel zelf doen en je kunt dit ook telefonisch doen. Om het helemaal af te maken; het is ook nog mogelijk om per mail of fax jouw bestelling te plaatsen.

Aanbod in de webshop

Sinds enige tijd is het ook mogelijk om bij Maconal Food online een bestelling te plaatsen. De groothandel benoemt daarbij wel dat dit alleen voor de vaste klanten mogelijk is. Als je eenmaal een vaste klant bent, geniet je online dus ook van de beste promoties. Daarnaast geniet je ook nog van een levering op maat. Je bepaalt zelf bijvoorbeeld het bezorgadres en het bezorgtijdstip. Als je graag wilt weten wát je zoal bij Maconal Food kunt bestellen, kun je het beste direct de webshop raadplegen. In de webshop zie je namelijk direct alle producten en categorieën. Je merkt dan vanzelf op dat het aanbod écht heel uitgebreid is; vergeet ook niet de Maconal Folders regelmatig te checken. Dan hoef je ook geen promotie meer te missen.

Maconal Food nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van de beste promoties van Maconal Food? Dan is het ook interessant om je voor de nieuwsbrief aan te melden. Met deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de beste promoties en de nieuwste producten. Want ja, Maconal Food blijft haar aanbod maar verder en verder uitbreiden.

Vragen & advies

Zit je vragen? Of wil je van het juiste advies voorzien worden? In beide gevallen kun je contact opnemen met de klantenservice van Maconal Food. Daarvoor bel je naar 0479 71 48 63 of mail je naar [email protected] De medewerkers staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden én om jou van het juiste advies te voorzien. In de groothandel in Brussel zelf kun je uiteraard ook al jouw vragen stellen.

Over Maconal Food

In 1957 werd de Brusselse firma Maconal Food opgericht. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt de focus bij deze firma volledig op het aanbiedingen van voedingsmiddelen. Dit gaat het bedrijf bijzonder goed af, aangezien Maconal Food door de jaren heen een fikse groei door heeft weten te maken. sinds 2015 is deze firma gevestigd op een nieuw adres in Brussel. Op de Vroegmarkt in Brussel is Maconal Food nu gevestigd, waarbij men de beschikking heeft over een hal van meer dan 2000 vierkante meter groot. Een dergelijk grote hal is ook benodigd, aangezien het assortiment steeds uitgebreider geworden is.

Vanuit Maconal Food worden onder meer buurtwinkels, tankstations, snackbars en restaurants van allerlei producten voorzien. In het assortiment zijn onder meer tabaksproducten, gezondheidsproducten, verzorgingsproducten, snoep, snacks, alcoholische dranken, wijn, bieren, sappen, frisdranken, diepvriesproducten, verse producten en droge voeding te vinden. Onder meer buurtwinkels, tankstations, snackbars en restaurants kunnen dus onder één dak alle producten vinden waar zij naar op zoek zijn.

Bijkomend voordeel is dat deze producten tegen scherpe prijzen aangeboden worden. Dat is zéker het geval voor de producten die in de folder staan; dat zijn de producten waar een flinke korting op gegeven wordt. Daarnaast is het ook een voordeel dat men bij Maconal Food een bestelling via de mail, via de telefoon of via de fax kan plaatsen. Vervolgens kan je naar Brussel toe en staan alle bestelde producten direct voor je klaar. Gemak dient de mens.

Maconal Food is dagelijks geopend van 05.00 tot 16.00 uur met uitzondering van maandag (van 08.00 tot 16.00 uur) en zondag (volledig gesloten). Heb je vragen? Dan kan je mailen naar [email protected] of bellen naar 0479 71 48 63. De klantenservice van Maconal Food beantwoordt graag je vragen en helpt je graag met het bestellen van de gewenste producten!