Sport

Matrabike folders

Ontvang nu korting bij Matrabike met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Sport folders

Decathlon Folder

Geldig van 01.04.2022 t/m 31.07.2022

> Folder bekijken

Sports Direct Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 30.04.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Sport Thieme Folder

Geldig van 01.01.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Adidas Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 14.02.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Decathlon Folder

Geldig van 01.04.2022 t/m 31.07.2022

> Folder bekijken

Nike Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 21.02.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Sports Direct Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 26.04.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Adidas Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 09.02.2022 t/m 31.05.2022

> Folder bekijken

Meer Sport winkels

Populaire folders

Tips voor Matrabike korting

Matrabike folders

Is het voor jou de hoogste tijd om een nieuwe fiets te kopen? Valt jouw huidige fiets bijna uit elkaar? Is jouw huidige fiets gestolen? Of heb je op dit moment nog helemaal geen fiets? Als je een nieuwe fiets wilt kopen, ben je hiervoor bij Matrabike aan het juiste adres. Bij deze firma vind je niet alleen heel veel soorten fietsen, maar ook nog eens goedkope fietsen. De fietsen worden nog goedkoper als deze in de Matrabike folders verschijnen. In de Matrabike folders komen namelijk alleen de beste promoties van Matrabike tevoorschijn. Met dank aan deze promoties kun je het nodige geld besparen op de aanschaf van een fiets. Of op de aanschaf van fietsaccessoires, aangezien Matrabike ook veel verschillende fietsaccessoires aanbiedt.

Matrabike België

Naar eigen zeggen biedt Matrabike veel voordelen aan. Als we naar deze voordelen kijken, zien we onder meer dat Matrabike benoemd dat ze al ruim 30 jaar bestaan. Kijk, dat is een goed teken. Matrabike geeft hierbij ook nog eens aan dat ze al sinds 2001 fietsen online verkopen. Dit doet Matrabike niet alleen in ons land, maar ook in Nederland. In beide landen is Matrabike in de afgelopen jaren behoorlijk hard gegroeid. Tegelijkertijd heeft het bedrijf ook met een tegenslag te maken gehad; in het jaar 2020 werd het bedrijf nog failliet verklaard. Op dat moment heeft het bedrijf toch weer een doorstart kunnen maken. En dat is maar goed ook; vrij veel mensen kopen hun nieuwe fiets nu immers via Matrabike.

Matrabike winkels

Richt Matrabike zich alleen maar op de online kanalen? Nee, zeker niet. Deze firma heeft in de afgelopen jaren namelijk ook winkels in ons land en in Nederland geopend. In ons land zijn deze winkels in Reet (gemeente Rumst) en Sint Martens Latem te vinden. Mocht je één van deze winkels willen bezoeken, is het advies om even de website van Matrabike raad te plegen. Op de website van Matrabike staan onder meer de adresgegevens en openingstijden vermeld. Feit is dat het ideaal is dat Matrabike winkels geopend heeft in ons land. Bij deze winkels kun je namelijk een proefrondje maken op jouw mogelijke nieuwe fiets. Ook ben je in deze winkels aan het juiste adres voor hoogwaardig advies.

Matrabike service

Matrabike is niet alleen een verkoper van fietsen, maar is ook een reparateur. Mocht jouw fiets onverhoopt kapot zijn gegaan, kun je deze ter reparatie bij Matrabike aanbieden. Met de reparatieservice zorgt Matrabike ervoor dat jouw fiets weer netjes gemaakt wordt. Dit is niet de enige extra service die door Matrabike aangeboden wordt. Deze firma biedt ook nog een speciaal fietsplan aan, werkt samen met de ANWB voor ANWB fietsverzekeringen en biedt extra garantie aan. Als je een fiets bij Matrabike koopt, ben je dus van alle gewenste randvoorwaarden verzekerd.

Aanbod op de website

Hoef je niet per sé naar één van de Matrabike winkels toe te gaan? Geef je meer de voorkeur aan online shoppen? Dan biedt de webshop van Matrabike daar alle ruimte voor. In deze webshop vind je het uitgebreide aanbod van zowel fiets als accessoires. Alle accessoires vind je onder de categorie ‘Accessoires’, terwijl de fietsen over meerdere categorieën verspreid zijn. Zo kun je voor de categorieën Elektrische fietsen, Stadsfietsen en Sportieve Fietsen kiezen. Ongeacht jouw wensen zijn, kun je bij Matrabike de perfecte fiets vinden. Het aanbod is namelijk uitgebreid, is divers en is hoogwaardig. In het aanbod zijn bovendien fietsen van prima merken te vinden. Dat zie je ook terug aan de kwaliteit binnen het aanbod van Matrabike.

Inspiratie & advies

Weet je niet zo goed naar welk soort fiets jouw voorkeur uit gaat? Of voor welke accessoires je het beste kunt kiezen? In de winkels van Matrabike kun je de nodige inspiratie op doen. In deze winkels ben je ook aan het juiste adres voor passend advies. De fietsspecialisten in deze winkels weten je perfect te adviseren en te helpen. Als je inspiratie po wilt doen, kun je dit overigens ook via de website van Matrabike op doen. Zo kun je kijken naar het uitgebreide aanbod, maar kun je je ook verder verdiepen in de extra services.

Contact & nieuwsbrief

Heb je vragen? Dan kun je op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur contact opnemen met Matrabike. Dit doe je het makkelijkste door te bellen naar 0416 3423 012. Mocht je op de hoogte van de beste promoties willen blijven, kun je je aanmelden voor de Matrabike nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief mis je de nieuwste producten en promoties nooit meer.

Over Matrabike

Wil je graag goedkope nieuwe fiets kopen? Daarvoor ben je aan het juiste adres bij de firma Matrabike. Deze firma heeft zich ruim 25 jaar geleden toegelegd op het verkopen van fietsen via het internet. Dat concept heeft goed uitgepakt, aangezien Matrabike door de jaren heen flink gegroeid is. Deze firma is momenteel in ons land en in Nederland actief én heeft in beide landen ook meerdere winkels weten te openen.

De winkels in ons land zijn te vinden in Sint Martens Latem en Reet (gemeente Rumst). Op de website van Matrabike vind je meer informatie over deze winkels, inclusief de adresgegevens en openingstijden. Bij deze winkels ben je in ieder geval aan het juiste adres voor het kopen van een nieuwe fiets, maar dat kan je ook via de officiële webshop van Matrabike doen.

In de webshop van deze firma heb je de keus tussen de volgende categorieën: Elektrische Fietsen, Sportieve Fietsen, Stadsfietsen en Accessoires. Per categorie vind je een divers aanbod van producten van gerenommeerde merken. Deze producten zijn daarmee van de hoogste kwaliteit, maar worden tegen Matrabike voor zeer scherpe prijzen aangeboden. Deze firma probeert daarmee om het aanschaffen van een nieuwe fiets voor iedereen mogelijk, betaalbaar en leuk te houden.

Heb je de gewenste producten in de webshop gevonden? Bestel de producten online, betaal en plan direct een bezorgafspraak in. Voor een bedrag van 6,95 euro worden de bestelde artikelen bij je thuisbezorgd, terwijl je voor de levering van een fiets 19,95 euro moet betalen. Bestel je voor meer dan 25 euro aan accessoires? Dan hoef je overigens sowieso geen verzendkosten te betalen; Matrabike biedt in dat geval kosteloze verzending aan.

Mocht je niet tevreden met de ontvangen artikelen zijn, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Daarvoor dien je contact op te nemen met de klantenservice van Matrabike. De klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Je kunt hiervoor bellen naar 038 88 09 90, een live chat via de website starten of een online contactformulier invullen.