Speelgoed

Maxi Toys folders

Ontvang nu korting bij Maxi Toys met folder aanbiedingen

advertentie

Maxi Toys Folder (FR)

Geldig van 20.06.2022 t/m 24.07.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Speelgoed folders

Playmobil Folder

Geldig van 01.01.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

Fun Babyboek

Geldig van 01.04.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

ToyChamp Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 20.06.2022 t/m 10.07.2022

> Folder bekijken

Fun Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 30.06.2022 t/m 10.07.2022

> Folder bekijken

Top1Toys Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 25.06.2022 t/m 11.07.2022

> Folder bekijken

Fnac Folder

Geldig van 07.06.2022 t/m 31.07.2022

> Folder bekijken

Game Mania Folder

Geldig van 20.06.2022 t/m 31.07.2022

> Folder bekijken

Game Mania Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 20.06.2022 t/m 10.07.2022

> Folder bekijken

Meer Speelgoed winkels

Verlopen Maxi Toys folders

Populaire folders

Maxi Toys folders

TitelStartdatumEinddatum
Maxi Toys Folder (FR)20.06.202224.07.2022
Maxi Toys Folder (FR)23.05.202230.06.2022
Maxi Toys Folder (FR)13.06.202226.06.2022
Maxi Toys Folder (FR)30.05.202219.06.2022
Maxi Toys Folder (FR)23.05.202219.06.2022

Tips voor Maxi Toys korting

Maxi Toys folders

Ben je op zoek naar het leukste speelgoed voor jouw zoon of dochter? Of ben je toevallig zelf groot fan van bijvoorbeeld Playmobil? Ongeacht wat voor speelgoed je wilt kopen, ben je hiervoor bij Maxi Toys aan het juiste adres. Deze firma richt zich op het aanbieden van slechts één ding: speelgoed. Het leuke is alleen dat dit om speelgoed in allerlei soorten en maten gaat. En om speelgoed voor alle leeftijden. Als je zelf het leukste speelgoed wilt kopen, doe je dit dus het beste bij Maxi Toys. Wil je hierbij ook nog geld besparen? Dan doe je er verstandig aan om de Maxi Toys folders goed te checken. In deze folders staan namelijk de beste promoties van dit moment. Met dank aan de Maxi Toys folders wordt het shoppen van speelgoed alleen maar voordeliger. En daarmee leuker.

Maxi Toys België

Van origine is Maxi Toys een Belgische firma. Enige jaren geleden kon deze speelgoedfirma echter niet meer aan alle verplichtingen voldoen; ze vroegen uitstel van betaling aan. Gelukkig kwam de Mirage Retail Group met een goed bod op de proppen. Zij wisten hierdoor in september 2019 de winkelketen Maxi Toys over te nemen. In de periode daarna ging het onder de leiding van de Mirage Retail Group echter niet al te goed. Vandaar ook dat al snel Maxi Toys door een nieuwe partij overgenomen werd; door de familie Gueydon. Deze Franse familie is op dit moment de hoofdaandeelhouder van Maxi Toys. En heeft er bijvoorbeeld voor gekozen om de webshop van Maxi Toys volledig in het Frans op te stellen. Dááruit blijkt in ieder geval direct dat Maxi Toys in handen van een Franse partij is.

De beste merken

Als je speelgoed aan wilt schaffen, weet je niet eigenlijk niet wat je ziet. Het aanbod is namelijk ongekend uitgebreid, waarbij het aanbod ook alleen maar verder en verder lijkt te groeien. Dat geldt ook voor Maxi Toys; in de afgelopen periode heeft deze firma alleen maar meer soorten speelgoed in het aanbod opgenomen. Dit is volledig te danken aan de samenwerkingen die Maxi Toys met grote speelgoedmerken heeft. Zo werkt Maxi Toys samen met Oase, Zenuw, Hasbro, Vtech, Smoby, Nintendo, Playmobil en Lego. Met dank aan deze samenwerkingen geniet je bij Maxi Toys van een uitgebreid aanbod. En van een perfecte kwaliteit binnen het aanbod. Deze merken staan niet voor niets aan de top in de speelgoedbranche.

Maxi Toys wedstrijden

Het gehele jaar door komt Maxi Toys met nieuwe wedsstrijden op de proppen. Dit zijn wedstrijden waarbij je iets moet doen, waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Deze wedstrijden zijn - uiteraard – volledig gericht op jonge kinderen. Zo is het voor jonge kinderen de bedoeling dat ze online een opdracht uitvoeren. Of dat ze bijvoorbeeld een kleurplaat heel mooi intekenen. Mocht jouw kind de wedstrijd winnen, ontvangt je kind een leuke prijs vanuit Maxi Toys. Via de website van deze speelgoedfirma vind je direct de actuele wedstrijden.

Aanbod op de website

Is het voor jou de hoogste tijd om nieuw speelgoed aan te schaffen? Dan kun je dit het beste via de webshop van Maxi Toys doen. In de webshop kun je op verschillende manieren op zoek gaan naar het gewenste speelgoed. Dit kun je doen door op merk te shoppen, door op leeftijd te shoppen of door op bepaalde thema’s te shoppen. In de menubalk op de website van Maxi Toys vind je in één oogopslag alle mogelijkheden die je hebt. Blader op je gemakje door het digitale aanbod en schaf het gewenste speelgoed direct aan. Mocht je liever in een fysieke winkel shoppen, is ook dat mogelijk. Maxi Toys heeft in ons land namelijk 22 winkels zitten!

Maxi Toys winkels

Door de jaren heen heeft Maxi Toys een bijzondere geschiedenis gehad. De firma is in meerdere handen geweest, maar de rust lijkt nu wedergekeerd te zijn. Dit blijkt ook uit de hoeveelheid winkels in ons land; 22 om precies te zijn. Op de website van Maxi Toys vind je een overzicht van deze winkels. Inclusief adresgegevens en openingstijden.

Nieuwsbrief & social media

Wil je op de hoogte blijven van de beste promoties van Maxi Toys? Dan doe je er verstandig aan om je voor de nieuwsbrief van deze speelgoedfirma aan te melden. In deze nieuwsbrief vind je de beste deals, nieuwe acties en heuse previews. Een andere mogelijkheid die je hebt, is om Maxi Toys op social media te volgen. Deze firma is actief op Facebook en op Instagram.

Over Maxi Toys

In 1991 werd de speelgoedketen Maxi Toys opgericht. Het doel was om speelgoed van grote merken te combineren met lage prijzen. Om dit doel te bewerkstelligen, had Maxi Toys vanaf het eerste moment een fikse groei nodig. Nou, die fikse groei is er absoluut gekomen. In de afgelopen 30 jaar heeft Maxi Toys namelijk een zéér uitgebreid assortiment op weten te bouwen en heeft deze Belgische firma ook meerdere winkels in ons land weten te openen.

In ons land zijn deze winkels eigenlijk door het gehele land verspreid te vinden. Als je op de website van Maxi Toys op ‘Winkels’ klikt, kan je direct jouw woonplaats invullen. Vervolgens krijg je direct te zien waar de dichtstbijzijnde winkels te vinden zijn. Overigens heeft Maxi Toys ook in 4 andere landen reeds winkels weten te openen!

Je kunt het speelgoed ook via de officiële webshop van Maxi Toys aan gaan schaffen. In deze webshop kan je filteren op leeftijd, op merken, op helden en op speelwereld. Als je voor de categorie speelwereld kiest, krijg je onder meer de volgende categorieën te zien: Buitenspeelgoed en Sportartikelen, Creatieve en Artistieke activiteiten, Educatief, Videogames, Poppen en Knuffels, Voertuigen en Feesten en Verjaardagen. Eigenlijk vind je alle soorten speelgoed terug in het uitgebreide assortiment van Maxi Toys!

Bij het bestellen van de artikelen moet je goed naar de verzendkosten kijken. De verzendkosten zijn namelijk afhankelijk van het gewicht, het volume en het soort speelgoed. Raadpleeg dus altijd goed jouw winkelmandje voordat je de bestelling definitief gaat plaatsen. Het retourneren van de artikelen is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen en is volledig kosteloos. Maak gebruik van het terugzendformulier en bijbehorende retourlabel; op de website van Maxi Toys zijn alle retourinstructies te vinden.

Heb je vragen? Daarvoor kan je een online contactformulier invullen of langsgaan bij één van de winkels. Ook is het mogelijk om via Facebook, Twitter of Instagram een bericht te sturen naar de klantenservice van Maxi Toys.