Tuin & Dier

Maxi Zoo folders

Ontvang nu korting bij Maxi Zoo met folder aanbiedingen

advertentie

Maxi Zoo Magazine

Geldig van 10.06.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Tuin & dier folders

AVEVE Folder

Geldig van 25.04.2022 t/m 31.07.2022

> Folder bekijken

Hubo Elektrische Fietsen Folder

Geldig van 01.01.2022 t/m 31.07.2022

> Folder bekijken

Overstock Garden Folder

Geldig van 16.05.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

Hubo Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 29.06.2022 t/m 10.07.2022

> Folder bekijken

Metabo Folder (FR)

Geldig van 01.03.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

Hubo Folder (FR)

Geldig van 25.04.2022 t/m 31.07.2022

> Folder bekijken

Metabo Folder (FR)

Geldig van 01.03.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

Mr Bricolage Folder (FR)

Geldig van 01.04.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

Meer Tuin & dier winkels

Verlopen Maxi Zoo folders

Populaire folders

Maxi Zoo folders

TitelStartdatumEinddatum
Maxi Zoo Magazine10.06.202231.08.2022
Maxi Zoo Folder22.06.202226.06.2022
Maxi Zoo Folder01.06.202208.06.2022
Maxi Zoo Folder18.05.202222.05.2022
Maxi Zoo Folder04.05.202211.05.2022

Tips voor Maxi Zoo korting

Maxi Zoo folders

Ben je een ware dierenvriend? En wil je jouw huisdier(en) op de best mogelijke manier verzorgen én verwennen? Dan ben je hiervoor bij de firma Maxi Zoo aan het juiste adres. Deze firma biedt voor eigenlijk alle huisdieren alle mogelijke producten aan. Je kunt hierbij denken aan voeding, maar ook aan accessoires en aan speelgoed. Om bij Maxi Zoo te shoppen, kun je naar één van de winkels toegaan óf naar de online webshop. Iets wat absoluut aan te raden is, is om de Maxi Zoo folders goed door te nemen. Deze firma komt wekelijks met nieuwe folders, waarin je de beste promoties van dit moment vindt. Daarnaast komt Maxi Zoo ook nog met seizoensgebonden folders op de proppen. Door van de promoties uit alle Maxi Zoo folders te profiteren, bespaar je echt een hoop geld.

Maxi Zoo België

Al jarenlang is Maxi Zoo een bekende naam in ons land. Dat is onder meer te dank aan het feit dat deze firma 44 winkels in ons land heeft. Deze winkels zitten door het gehele jaar verspreid, waardoor je altijd wel een winkel bij jou in de buurt kunt vinden. Overigens is Maxi Zoo geen zelfstandig bedrijf; dit bedrijf is in handen gevallen van de Fressnapf Group. Deze groep is de marktleider in Europa op het gebied van producten van huisdieren. Het is dan ook volledig logisch dat deze groep ervoor gekozen heeft om Maxi Zoo over te nemen.

Het Maxi Zoo Concept

Binnen de bedrijfsvoering van deze firma draait alles om het Maxi Zoo concept. Binnen dit concept draait alles eigenlijk maar om één ding: jouw trouwe compagnon. Ongeacht of dit nou jouw hond is, jouw knaagdier is of jouw kat is. Bij Maxi Zoo vind je alle benodigde producten. Het leuke is dat je in de Maxi Zoo winkels ook van extra diensten gebruik kunt maken. Zo vind je in alle Maxi Zoo winkels een weegschaal; met deze weegschaal kun je snel het gewicht van bijvoorbeeld jouw hond opmeten. Ook beschikken alle winkels over een zogeheten Picknick Pauze Station; in deze ruimte in de winkel kunnen jullie samen even relaxen. Jij en jouw huisdier. Binnen het Maxi Zoo concept spelen ook de XXL-winkels een belangrijke rol. Deze winkels zijn nóg groter en bieden nóg meer producten aan. In deze XXL-winkels vind je ook grotere producten, zoals complete hokken en aquaria.

Maxi Zoo account

Ben je van plan om meerdere keren een bestelling bij Maxi Zoo te plaatsen? Door een Maxi Zoo account aan te maken, maak je het plaatsen van de bestellingen nog makkelijker voor je. Zo hoef je niet elke keer weer jouw persoonlijke gegevens in te vullen. Bovendien kun je via jouw account oude bestellingen inzien. Handig als je even niet meer weet welke voeding of snacks je nou precies voor jouw huisdier had gekocht. Mocht je een frequente shopper bij Maxi Zoo zijn, is het dus aan te raden om zo’n account aan te maken.

Aanbod op de website

Ben je een liefhebber van online shoppen? Dan is het aan te raden om direct een kijkje in de webshop van Maxi Zoo te nemen. Deze webshop is overzichtelijk en biedt een ongekend uitgebreid aanbod aan. In de menubalk van de website van Maxi Zoo kun je uit meerdere categorieën kiezen, zoals Hond, Vogel, Aqua, Tuin en vijver, Kat en Terra. Per categorie vind je – voor het betreffende huisdier – de juiste producten terug. Als je bijvoorbeeld op de categorie ‘Hond’ klikt, krijg je hondenvoer, producten voor het uitlaten en hondenspeelgoed te zien. Ook tal andere subcategorieën zitten boordevol met leuke producten voor jouw hond. Het aanbod op de website van Maxi Zoo is bijzonder divers. Bovendien geniet je van interessante voorwaarden; gratis retournering binnen 30 dagen en gratis verzending bij een order van 39 euro of meer.

Nieuwsbrief

Door je voor de nieuwsbrief aan te melden, blijf je op de hoogte van de beste promoties. Aangezien Maxi Zoo regelmatig met promoties stunt, is het zeker aan te raden om je voor deze nieuwsbrief aan te melden. Tijdelijk geniet je bovendien nog van een extra: je krijgt op jouw eerstvolgende bestelling 10% korting. Voldoende reden dus om je zo snel mogelijk aan te melden voor de Maxi Zoo nieuwsbrief.

Social media

Op de hoogte blijven van Maxi Zoo doe je ook via Facebook, YouTube en Instagram. Op deze social media kanalen is deze firma behoorlijk actief. Je kunt via deze kanalen kennis maken met nieuwe producten, maar ook met de beste promoties van dit moment.

Over Maxi Zoo

De firma Maxi Zoo is onderdeel van de Fressnapf Groep; dit is de marktleider in Europa op het gebied van producten voor huisdieren. In heel Europa heeft de Fressnapf Groep meer dan 1500 verkooppunten, waarvan meer dan 40 verkooppunten in ons land te vinden zijn. Bij deze verkooppunten vind je eigenlijk alle producten voor huisdieren waar je maar naar op zoek kunt zijn.

Op de website van Maxi Zoo vind je meer informatie over de winkels van deze firma in ons land. Als je in de bovenbalk op ‘Winkels’ klikt, krijg je direct te zien waar de ruim 40 winkels in ons land gevestigd zijn. Door jouw woonplaats in te voeren, kan je ook direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde winkel te vinden is.

Verder vind je op de website nog meer informatie over Maxi Zoo. Zo kan je de huidige aanbiedingen inzien en vind je meer informatie over de huismerken van Maxi Zoo. Deze keten verkoopt namelijk niet alleen maar producten van gerenommeerde merken, maar heeft door de jaren heen ook meerdere huismerken op weten te starten. De producten van deze huismerken zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, maar zijn een stuk voordeliger geprijsd.

Ook kan je op de website kiezen tussen de categorieën Honden, Katten, Knaagdieren, Vogels en Vissen. Per categorie vind je meerdere tips en advies terug. Als je bijvoorbeeld voor de categorie Hond kiest, krijg je de volgende categorieën te zien: Algemeen, Speelgoed, Verzorging, Voeding en Hondenrassen. Per categorie vind je allerlei nuttige en handige informatie.

Heb je vragen aan Maxi Zoo? Je kunt er voor kiezen om langs te gaan bij één van de winkels, maar je kunt ook contact opnemen met het hoofdkantoor. Daarvoor kan je een online contactformulier invullen of een bericht via Facebook/Instagram sturen. Via die twee social media kanalen blijf je ook op de hoogte van de nieuwste producten en promoties.