Bouwmarkt

Meno folders

Meno folders

Ontvang nu korting bij Meno met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Bouwmarkt folders

GAMMA Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 02.01.2023 t/m 07.02.2023

> Folder bekijken

GAMMA Folder

Geldig van 01.02.2023 t/m 14.02.2023

> Folder bekijken

Zelfbouwmarkt Folder

Geldig van 25.12.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Bouwmat Folder

Geldig van 09.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Zelfbouwmarkt Folder

Geldig van 24.01.2023 t/m 27.02.2023

> Folder bekijken

Diffusion Menuiserie Folder

Geldig van 09.01.2023 t/m 13.02.2023

> Folder bekijken

Bouwmat Folder

Geldig van 09.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Gedimat Folder

Geldig van 01.02.2023 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Bouwmarkt winkels

Verlopen Meno folders

Populaire folders

Tips voor Meno korting

Meno folders

De grootste aankoopcentrale in de DHZ sector. Als je op de website van de Meno Group een kijkje neemt, zie je deze passage direct naar voren komen. Een passage die eigenlijk direct voor zich spreekt, behalve als je niet weet waar de afkorting DHZ voor staat. De afkorting DHZ staat voor Doe Het Zelf. Oftewel; zelf in of rondom huis klussen. Om dát zo aangenaam mogelijk voor je te maken, biedt Meno een divers aanbod van de beste hulpmiddelen aan. Binnen dit aanbod vallen de vele promoties direct op. Als je van alle promoties op de hoogte wilt blijven, hoef je alleen maar de Meno folders raad te plegen. In de Meno folders komen namelijk de beste promoties van de Meno Group naar voren. Dat is echter niet de enige manier waarop je van kortingen bij Meno kunt profiteren. Hieronder vind je nog enkele tips om nóg goedkoper bij Meno te kunnen shoppen.

Meno België

In 1947 zag de firma Menouquin het levenslicht. Deze firma maakte al snel een flinke groei door en groeide uit tot een coöperatie aankooporganisatie voor zelfstandige handelaren. De focus lag en ligt hierbij op handelaren in ijzerwaren, doe-het-zelf artikelen, huishoudartikelen en gereedschappen. Op dit moment is Meno overigens de enige organisatie die op deze manier in ons land actief is. Wel doet dit bedrijf dat sinds enige jaren onder hun huidige naam; Meno. Deze firma begon dus onder de naam Menouquin, maar heeft enkele jaren geleden haar naam aangepast. Op dit moment is Meno in ons land – en in Luxemburg – behoorlijk goed vertegenwoordigd. Deze firma heeft namelijk 145 verkooppunten verspreid over België en Luxemburg. Dat is nog eens een flink aantal, niet waar?

Garanties bij Meno

Wil je graag met veel plezier bij Meno shoppen? Dat is mogelijk met dank aan de vele garanties. In totaal hanteert deze aankooporganisatie 10 garanties, waarmee het leuker én voordeliger is om bij deze firma te shoppen. Het gaat hierbij om de volgende 10 garanties: gratis hoogwaardig advies, kwalitatieve service, correcte prijs, ruim aanbod, vlotte dienst na verkoop, eigen merken garantie, goede communicatie, beste kwaliteit, tevredenheidsgarantie en Meno Group. Wat die laatste garantie precies inhoudt? Dat je bij Meno altijd de meest actuele producten kunt kopen; deze firma houdt nauwlettend alle ontwikkelingen in de sector in de gaten.

Merken bij Meno

Bij Meno vind je niet alleen een uitgebreid aanbod, maar ook een divers aanbod. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, biedt Meno producten van eigen merken aan. Met deze eigen merken weet Meno hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs aan te bieden. Veel van deze producten vind je overigens alléén maar bij Meno terug. Je kunt dit eigenlijk vergelijken met de huismerk van een supermarktketen. Naast de eigen merken vind je bij Meno ook alle A-merken terug. Al deze merken tezamen zorgen voor het diverse aanbod bij deze aankooporganisatie.

Aanbod op de website

Ben je benieuwd wat men bij Meno precies verkoopt? Of wil je bekijken of je bij Meno de gewenste producten in het aanbod vindt? In beide gevallen doe je er verstandig aan om de website van Meno even raad te plegen. In deze webshop vind je namelijk het uitgebreide aanbod terug. Blader door de categorieën heen, vergelijk de verschillende producten en bestel de gewenste producten. Wil je graag zo min mogelijk geld aan de producten van Meno uitgeven? Dan doe je er verstandig aan om de Meno folders raad te plegen. Als je op de wijste van Meno zit, zie je aan de bovenkant een rode balk. In deze balk zie je aan de linkerkant ‘Folders’ staan. Door op dat menu-item te klikken, zie je direct de beste promoties van dit moment!

Meno winkels

Bij Meno is het niet mogelijk om online te shoppen. Je kunt echter wel terecht in één van de ruim 140 verkooppunten in ons land en in Luxemburg. Op de website van Meno vind je het uitgebreide overzicht van al deze winkels. Klik hiervoor op ‘Zoek een winkel’ en vul vervolgens je postcode of woonplaats in. Je ziet er vervolgens direct waar je één van de Meno verkooppunten bij je in de buurt kunt vinden.

Meno brochures, nieuwsbrief & contact

Wil je de nodige inspiratie op doen? Daarvoor kun je op de website de brochures van Meno downloaden. Je kunt je echter ook voor de nieuwsbrief aanmelden. Nadat je dat gedaan hebt, blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en promoties. Voor eventuele vragen vind je op de website van Meno alle contactgegevens, inclusief een online contactformulier.

Over Meno

In 1947 werd in ons land de firma Menouquin opgericht. Dit was een coöperatie voor zelfstandige handelaren in allerlei doe-het-zelf producten. Uiteindelijk ging de firma Menouquin over in de Meno Group; een grote coöperatie die van doorslaggevend belang is geweest voor de doe-het-zelf markt in ons land.

Het doel van Meno Group is om alle leden van deze coöperatie de best mogelijke service te verlenen. Dit resulteert uiteindelijk in een uitgebreid assortiment van producten waar alle consumenten vervolgens weer profijt van hebben. Door de jaren heen zijn behoorlijk veel ondernemers lid geworden van de Meno Group, aangezien deze coöperatie echt veel voordelen met zich mee brengt.

Op de website van de Meno Group vind je meer informatie over de aangesloten leden. Zo valt te lezen dat onder meer handelaren in gereedschappen, in doe-het-zelf artikelen, in huishoudartikelen en in ijzerwaren zich aangesloten hebben bij de Meno Group.

Als je op de website van de Meno Group een kijkje neemt, kan je klikken op ‘Zoek een winkel’. Vervolgens krijg je de kaart van ons land te zien inclusief alle leden die zich aangesloten hebben bij de Meno Group. Je ziet direct dat in ons gehele land onwijs veel winkels zich aangesloten hebben bij de Meno Group. Mede daarom omschrijft deze coöperatie zich als de grootste aankoopcentrale in beslag & gereedschappen van België. Vul direct jouw woonplaats of postcode in en achterhaal waar het dichtstbijzijnde verkooppunt zit.

Op de website kan je ook nog klikken op ‘Folders’, ‘Brochures’ en ‘Merken’. Je kunt dan de huidige aanbiedingen in zien en je kunt zien welke merken zich aangesloten hebben bij de Meno Group. Mocht je vragen hebben, kan je een online contactformulier invullen. Het is ook mogelijk om te bellen naar het hoofdkantoor van de Meno Group; +32 67 21 15 21.