Overstock Garden

www.overstockgarden.be

Tuin & Dier

Overstock Garden folders

Ontvang nu korting bij Overstock Garden met folder aanbiedingen

advertentie

Overstock Garden Folder

Geldig van 16.05.2022 t/m 30.09.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Tuin & dier folders

Van Cranenbroek Folder (FR)

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 23.07.2022 t/m 13.08.2022

> Folder bekijken

Horta Folder

Geldig van 06.04.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

AVEVE Folder

Geldig van 01.07.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Maxi Zoo Magazine

Geldig van 10.06.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

Metabo Folder (FR)

Geldig van 01.03.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

AVEVE Folder

Geldig van 01.07.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Mr Bricolage Folder (FR)

Geldig van 01.04.2022 t/m 31.08.2022

> Folder bekijken

AVEVE Folder

Geldig van 01.07.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Meer Tuin & dier winkels

Verlopen Overstock Garden folders

Populaire folders

Overstock Garden folders

TitelStartdatumEinddatum
Overstock Garden Folder16.05.202230.09.2022
Overstock Garden Folder (FR)05.03.202231.03.2022
Tuincatalogus01.03.202231.03.2022
Overstock Garden Folder04.02.202228.02.2022
Overstock Garden Folder (FR)23.01.202213.02.2022

Tips voor Overstock Garden korting

Overstock Garden folders

De mooiste tuinmeubelen om ultiem te genieten in de tuin. Dat is één van de omschrijvingen waar de firma Overstock Garden zich mee presenteert. Met name in de afgelopen jaren is deze firma populair geworden, onder meer door het diverse aanbod. Ben je zelf ook nog op zoek naar nieuwe meubelen voor in de tuin? Dan doe je er verstandig aan om eens het aanbod van Overstock Garden te bekijken. Bij deze firma vind je niet alleen een divers aanbod, maar je hoeft voor de producten ook niet de hoofdprijs te betalen. Dit is te danken aan de algehele kwaliteit, maar óók aan de promoties. De beste promoties van Overstock Garden vind je met enige regelmaat in de Overstock Garden folders. Door deze folders op je gemakje door te bladeren, hoef je geen aanbieding meer te missen. Dankzij deze aanbieding wordt het inrichten van je tuin alleen maar leuker én voordeliger.

Overstock Garden België

Door de jaren heen heeft Overstock Garden een sublieme groei doorgemaakt. Dit is te zien aan het huidige aanbod, maar ook aan de merken waar men mee samenwerkt. De beste tuinmeubelenmerken hebben voor Overstock Garden gekozen; dit is uiteraard niet zonder reden. Verder heeft deze firma in ons land de nodige winkels geopend; het gaat hierbij inmiddels om 30 winkels. Deze winkels zijn door ons gehele land te vinden én zijn stuk voor stuk behoorlijk groot. Doordat deze winkels vrij groot uitgevoerd zijn, vind je in deze winkels allerlei producten voor in de tuin terug. Mocht je meer een liefhebber van online shoppen zijn, is dit mogelijk in de webshop van Overstock Garden.

Overstock Garden merken

Ben je op zoek naar nieuwe meubelen voor in de tuin? Dan doe je er verstandig aan om kritisch te zijn. Niet alle merken die tuinmeubelen aanbieden, zijn in staat om de gewenste kwaliteit te leveren. Het doet ons goed om te zien dat Overstock Garden alleen met de beste merken samenwerkt. Door deze samenwerkingen kan men niet alleen een uitgebreid aanbod aanbieden, maar ook een hoogwaardig aanbod. De producten van de beste merken zijn immers terug te vinden in het aanbod van Overstock Garden. In het aanbod van merken zijn onder meer Bristol en Vinci terug te vinden. Deze twee merken staan bekend vanwege de geweldige kwaliteit, maar ook de diversiteit in het aanbod.

Overstock Garden winkels

Als je nieuwe tuinmeubelen aan wilt schaffen, zou je goed over je wensen na moeten denken. Wat voor meubelen wil je precies aanschaffen? Hoeveel budget heb je tot je beschikking? En van welk materiaal moeten de meubelen vervaardigd zijn? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen waar je over na moet denken. Vind je het echter lastig om dit te bepalen? Dan is het aan te raden om een bezoek aan één van de Overstock Garden winkels te brengen. In deze winkels kun je de meubelen met je eigen ogen aanschouwen, terwijl je ook nog proef kunt zitten. Op de website van Overstock Garden vind je een overzicht van alle winkels in ons land.

Aanbod op de website

Gaat je voorkeur uit naar het online kopen van meubelen voor in de tuin? Dan zit je bij Overstock Garden óók goed. In de webshop van deze firma vind je namelijk het uitgebreide aanbod terug. Als je op de webshop een kijkje neemt, zie je direct allerlei categorieën naar voren komen. Zo kun je kiezen voor Loungesets, Ligstoelen, Tuinaccessoires, Tuinstoelen, Tuinsets of Outlet. Onder de laatstgenoemde categorie vind je de beste aanbiedingen van dit moment. Tezamen met de Overstock Garden folders is dit dé manier om op de hoogte te blijven van de beste promoties bij deze firma.

Nieuwsbrief

Wil je nóg beter op de hoogte blijven van de beste promoties? En wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan doe je er verstandig aan om voor je de Overstock Garden nieuwsbrief aan te melden. Je blijft hiermee op de hoogte van de laatste acties, maar ook van de nieuwste collecties. Erg leuk om af en toe zo’n mailtje te ontvangen en op je gemakje te bekijken.

Social media & contact

De klantenservice van Overstock Garden staat elke dag voor je klaar. Je kunt bellen, mailen of chatten. Een andere optie die je hebt, is om via social media een bericht te sturen. Deze firma is namelijk actief op Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Je kunt via deze kanalen contact opnemen, maar uiteraard ook veel inspiratie op doen.

Over Overstock Garden

‘Het grootste aanbod van tuinmeubelen’. Met die woorden weet de Belgische firma Overstock Garden zichzelf te profileren. Deze firma werd in 2004 opgericht en had destijds één vestiging in ons land. In de afgelopen jaren is de hoeveelheid vestigingen fors toegenomen; op het moment van schrijven heeft Overstock Garden maar liefst 22 showrooms. Daarnaast zijn er ook nog 13 Overstock Home showrooms, waarbij de focus ligt op meubelen voor binnenshuis.

Als je op de website van deze firma op ‘Winkelpunten’ klikt, zie je direct waar alle Overstock Garden showrooms gevestigd zijn. Deze vestigingen vind je eigenlijk door het gehele land, waarvan de meeste vestigingen toch wel in het noorden en westen van ons land te vinden zijn.

Bij Overstock Garden staan prijs, kwaliteit en een uitgebreid aanbod centraal. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat je via de webshop van Overstock Garden de keus hebt uit behoorlijk veel categorieën: Tuinsets, Tuintafels, Tuinstoelen, Loungesets, Ligstoelen, Parasols, Tuinaccessoires, Outlet en Acties. Per categorie vind je een divers aanbod van producten met een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Bestel je via de webshop voor meer dan 200 euro? Dan geniet je van een kosteloze bezorging; dat geldt voor grotere producten, waaronder tuinmeubelen. Voor kleinere producten is de grens van 100 euro vastgesteld; bestel je voor meer dan 100 euro aan bijvoorbeeld onderhoudsproducten? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij de overige orders zijn de verzendkosten afhankelijk van het soort product en de orderwaarde. Na het in ontvangst nemen van de producten heb je 14 dagen de tijd voor een eventuele retournering. Volg daarvoor de retourinstructies van Overstock Garden op.

Vragen? Daarvoor kan je via de website een live chat starten, een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 09 298 10 43. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar.