Wonen

Pelckmans folders

Pelckmans folders

Ontvang nu korting bij Pelckmans met folder aanbiedingen

advertentie

Pelckmans Folder

Geldig van 20.03.2023 t/m 08.04.2023

> Folder bekijken

Pelckmans Folder

Nog 7 dagen geldig

Geldig van 13.03.2023 t/m 01.04.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Wonen folders

Heytens Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 22.01.2023 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

Kwantum Vloeren Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 22.09.2022 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

Euroshop Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 12.12.2022 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

Heytens Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 22.02.2023 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

Leen Bakker Magazine

Geldig van 20.09.2022 t/m 31.05.2023

> Folder bekijken

Brico Folder

Nog 2 dagen geldig

Geldig van 15.03.2023 t/m 27.03.2023

> Folder bekijken

La Redoute Folder

Geldig van 04.01.2023 t/m 30.04.2023

> Folder bekijken

Leen Bakker Magazine

Geldig van 01.10.2022 t/m 30.04.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Wonen winkels

Verlopen Pelckmans folders

Populaire folders

Tips voor Pelckmans korting

Pelckmans folders

Het klimaat is in de afgelopen jaren behoorlijk aan het veranderen. We krijgen in ons land vaker met extreem weer te maken, wat uiteraard twee kanten op slaat. Het ene moment hebben we met koud en nat weer te maken, maar het andere moment hebben we met een heerlijk zonnetje te maken. Met name in de zomerperiode wordt het in ons land steeds warmer en warmer. Wil jij daarom in de zomer graag veel tijd in je tuin door gaan brengen? Daarvoor ben je bij Pelckmans aan het juiste adres. Bij de tuincentra van deze firma vind je eigenlijk alle producten die je voor in een tuin nodig kunt hebben. Bovendien geniet je bij deze firma regelmatig van flinke promoties. Deze promoties vind je op de website van Pelckmans, maar ook in de Pelckmans folders. In deze folders staan elke week de beste folders, waarmee je veel geld kunt besparen. Op deze pagina verzamelen wij in ieder geval de beste Pelckmans folders.

Pelckmans België

Bij de tuincentra van Pelckmans kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om je tuin en woning naar wens in te richten. Dat is de manier waarop Pelckmans zichzelf voorstelt op haar website. Aan de hand van deze omschrijving worden twee dingen direct duidelijk: Pelckmans heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft een divers aanbod. De vestigingen van Pelckmans zijn op dit moment te vinden in Turnhout, Lommel en Rijkevorsel. Als je naar één van deze tuincentra toe gaat, weet je niet wat je ziet. De tuincentra zijn bijzonder groot, herbergen ongekend veel producten en zijn bijna elke dag geopend. Alleen op dinsdag zijn de tuincentra gesloten, maar ze zijn in het weekend daarentegen wel weer open. Als je het heerlijk vindt om in een tuincentrum te struinen, ben je hiervoor zeker aan het juiste adres bij Pelckmans.

Pelckmans klantenkaart

Doe je met enige regelmaat aankopen bij Pelckmans? Of wil je op termijn de nodige aankopen bij deze firma doen? Dan is het aan te raden om een klantenkaart aan te schaffen. Met een klantenkaart van Pelckmans geniet je namelijk van extra voordelen, waaronder exclusieve promoties. Je krijgt als klant extra kortingen op bepaalde producten, waardoor het shoppen bij deze firma nóg leuker is. Een klantenkaart vraag je aan in één van de winkels of via de webshop.

Pelckmans cadeaubonnen

Zoek je voor een housewarming een leuk cadeau? Of wil je iemand verrassen met een leuk cadeau? In beide gevallen is het leuk om een cadeaubon van Pelckmans te geven. Deze cadeaubon bestel je gemakkelijk online, waarbij je zelf de waarde van de cadeaubon kunt bepalen. Ook is het mogelijk om online een zogeheten e-card te bestellen. Dat is ook een cadeaukaart, maar dan een digitale variant. Via de website van Pelckmans kun je deze bestellen en direct naar het adres van de ontvanger laten sturen.

Aanbod op de website

Als je een kijkje op de website van Pelckmans neemt, zie je direct vier afdelingen naar voren komen: Tuin & Terras, Sfeer & Wonen, Dier & Vijver en Doe-het-zelf. Als je op één van deze afdelingen klikt, krijg je direct een bijzonder divers aanbod voorgeschoteld. Onder de categorie Tuin & Terras heeft Pelckmans bijvoorbeeld voor 14 verschillende subcategorieën gekozen. Per subcategorie kom je vervolgens honderden producten tegen. Al met al is het online aanbod van Pelckmans bijzonder divers. Wil je de gewenste producten direct online bestellen? Let dan goed op de verzendkosten; voor de grootste producten moet je verzendkosten betalen.

Nieuwsbrief

Zou je graag op de hoogte willen blijven van de promoties van Pelckmans? En wil je ook graag inspiratie opdoen voor het inrichten van je tuin? Dan doe je er verstandig aan om je voor de nieuwsbrief van Pelckmans aan te melden. Als je dat hebt gedaan, kun je ook direct een klantenkaart bij deze firma aanschaffen. Zoals we hierboven al beschreven hebben, geniet je met zo’n klantenkaar van nog veel meer voordelen.

Social media & contact

Heb je vragen of wil je van goed advies voorzien worden? Neem gerust contact op met Pelckmans of ga langs bij één van de winkels. Wil je graag online inspiratie op doen? Dan kun je dit tuincentrum ook via social media volgen. Pelckmans is op dit moment actief op Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram en YouTube. Via deze kanalen deelt men de nieuwste producten, maar ook de beste promoties.

Peltri folders

Shop je graag bij een buurtwinkel? Of doe je liever je boodschappen bij een grote supermarktketen? Als je voorkeur naar een buurtwinkel uit gaat, doe je er verstandig aan om eens bij Peltri te gaan kijken. Dit is een firma die in eerste instantie als een kleine buurtwinkel begon, maar door de jaren heen een flinke groei doorgemaakt heeft. Dit is ook duidelijk aan het aanbod terug te zien; men heeft meer en meer producten in haar aanbod opgenomen. Bovendien is men zich ook gaan richten het online vlak. Je bent nu namelijk ook in staat om boodschappen bij Peltri te doen. Wil je dit graag zo voordelig mogelijk doen? Dan kun je het beste de Peltri folders in de gaten houden. In de Peltri folders staan de beste promoties van het moment, maar ook de nieuwste producten en dergelijke. Door af en toe deze folders door te bladeren, blijf op de hoogte van alles wat met Peltri te maken heeft!

Over Pelckmans

Het tuincentrum Pelckmans werd in 1977 opgericht door Jan Pelckmans. In de omgeving van Antwerpen startte hij met een kwekerij in de open lucht. Door de snelle groei wist hij al snel zijn kwekerij uit te breiden met een serre. Nadat zijn zoon Rudi in 1987 ook zijn intrede in het bedrijf nam, ging het al snel hard met tuincentrum Pelckmans.

Deze groei heeft eigenlijk nooit meer afgenomen. Nee, Pelckmans is uitgegroeid tot een grote keten van meerdere tuincentra. Deze tuincentra zijn in ons land in Turnhout, Lommel en in Rijkevorsel te vinden. Op de website van Pelckmans vind je meer informatie over deze verschillende vestigingen, waaronder de adresgegevens en de openingstijden.

Op de website van tuincentrum Pelckmans vind je ook meer informatie over het uitgebreide assortiment. Men heeft ervoor gekozen om het assortiment onder te verdelen in de volgende categorieën: Tuin & Terras, Sfeer & Wonen, Dier & Vijver en Doe-het-zelf. Door de jaren heen is het assortiment flink uitgebreid, waardoor je onwijs veel producten nu bij Pelckmans aan kunt schaffen.

Via de website is het ook mogelijk om bepaalde producten te bestellen. Let wel op; dit geldt niet voor alle producten. Bovendien moet je goed op de leveringskosten letten. Je kunt er overigens ook voor kiezen om de bestelde artikelen in één van de winkels van tuincentrum Pelckmans af te halen. Ook over de retourneringmogelijkheden valt op de website van Pelckmans helaas niet af te veel te lezen.

Voor vragen omtrent de retournering, de bestelling of over bepaalde producten kan je contact opnemen met de klantendienst van Pelckmans. Je kunt daarvoor het beste een online contactformulier invullen. Daarnaast is het ook mogelijk om rechtstreeks met één van de winkels van Pelckmans contact op te nemen. De contactgegevens hiervan zijn op de website van deze firma te vinden.