Prik En Tik

www.prikentik.be

Eten & Drinken

Prik en Tik folders

Prik en Tik folders

Ontvang nu korting bij Prik En Tik met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Eten & Drinken folders

Renmans Folder

Nog 4 dagen geldig

Geldig van 10.03.2023 t/m 29.03.2023

> Folder bekijken

Vleesmeester Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 22.03.2023 t/m 28.03.2023

> Folder bekijken

Budgetslager Folder

Geldig van 29.03.2023 t/m 04.04.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Eten & Drinken winkels

Verlopen Prik En Tik folders

Populaire folders

Tips voor Prik En Tik korting

Prik & folders

Ben je gek op een alcoholische versnapering? Voor zowel bier als voor sterke drank ben je bij de slijterij Prik & Tik aan het juiste adres. Bij deze slijterijketen vind je echter ook een divers aanbod van wijnen, bubbels, frisdrank, vruchtensap, water en overige drankjes. We kunnen hierdoor gerust stellen dat Prik & Tik dé drankenkspecialist is. Dit heeft deze firma te danken aan het diverse aanbod, maar ook aan de prijsstelling. Deze firma doet er namelijk alles aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Hoe? Door de basisprijzen laag te houden, maar ook door regelmatig met een flinke aanbieding te stunten. Om op de hoogte van alle promoties te blijven, kun je het beste de Prik & Tik folders in de gaten houden. In de Prik & Tik folders vind je altijd de beste, actuele promoties van deze drankenspecialist.

Prik & Tik België

Heeft deze firma één van de leukste namen in ons land? Als er een uitverkiezing zou zijn, zou Prik & Tik zeker om deze eretitel meestrijden. Niet alleen de naam van deze firma is leuk, maar ook de historie van dit merk. Voor de historie van deze firma moeten we terug naar het jaar 1984. In dat jaar besluiten meerdere drankenhandelaars om samen met elkaar te gaan werken. Ze besloten om een aankoopvereniging op te richten, waarna de West- en Oost Vlaamse groeperingen ook nog eens met elkaar samen gingen werken. Vanaf dat moment was de grootste aankoopvereniging van ons land geboren. Nog een leuk detail over de naam: Prik staat voor de koolzuurhoudende drankjes en Tik staat voor alcohol.

Prik & Tik winkels

Met dank aan de webshop is het altijd mogelijk om bij deze drankenspecialist te shoppen. Geef je echter liever zelf de voorkeur aan fysieke winkels met persoonlijk advies? Dan kun je terecht in één van de ruim 100 winkels. Deze winkels zijn allemaal in Vlaanderen gevestigd en zitten in onwijs veel steden en dorpen. Als je naar de website van Prik & Tik gaat, kun je in de menubalk op ‘Winkels’ klikken. Vervolgens kun je je adres (woonplaats of postcode) invullen; de tool toont nu direct aan waar de dichtstbijzijnde winkel van Prik & Tik te vinden is. Van die winkel zie je online vervolgens de adresgegevens en openingstijden vermeld staan.

Prik & Tik spaarpunten

Door de jaren heen is Prik & Tik uitgegroeid tot de drankenspecialist in heel Vlaanderen. Om alle trouwe klanten te bedanken, heeft Prik & Tik daarom een klantenprogramma ontwikkeld. Door punten te sparen, geniet je van extra voordelen bij de kassa. Tevens is het zo dat je een verjaardagscadeau krijgt van Prik & Tik. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is naar de winkel van Prik & Tik te gaan om je cadeau in ontvangst te nemen. Lijken deze voordelen je wel iets? Door een account aan te maken, spaar je al voor de punten van Prik & Tik. Deze punten spaar je wel alleen bij aankopen in de winkel én niet bij online aankopen.

Aanbod op de website

Geef je binnenkort een feest en heb je veel (soorten) drankjes nodig? Dankzij de webshop van Prik & Tik is het een fluitje van een cent om alle benodigde drankjes te scoren. Je hebt hierbij nergens omkijken naar; de bestelling wordt immers netjes bij je thuisbezorgd. Voordat het zover is, moet je in de overzichtelijke website je bestelling samenstellen. Je kunt hierbij kiezen uit tal van menu-items, waaronder Bier, Wijn, Sterke Drank, Frisdrank, Water en Bubbels. Tevens kun je kiezen voor de categorie Overig, waaronder accessoires, boeken, siroop en zuivel vallen. Deze accessoires laten des te meer blijken dat het aanbod van Prik & Tik echt heel uitgebreid is.

Prik & Tik nieuwsbrief

Ben je benieuwd naar de promoties van deze firma? Of wil je graag op de hoogte blijven van de leukste nieuwtjes en nieuwste producten? In al deze gevallen kun je je het beste aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief ontvang je ongeveer één keer per week. Leuk detail: in de nieuwsbrief vind je ook regelmatig informatie over de leukste wedstrijden die Prik & Tik informeert.

Contact & social media

Mocht je van goed advies voorzien willen worden, kun je het beste naar een Prik & Tik winkel toe gaan. Je kunt echter ook online contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Een andere optie die je hebt, is om via social media contact op te nemen. Deze drankenspecialist is actief op Facebook, Instagram en YouTube.

Over Prik En Tik

Weinig firma’s hebben net zo’n leuke naam als deze firma; Prik en Tik. Deze firma heeft zich toegelegd op het aanbieden van verschillende soorten dranken, waaronder alcoholische dranken. Het bedrijf werd al in 1984 opgericht, nadat handelaren uit verschillende delen van ons land met elkaar samen gingen werken. Al snel werd Prik en Tik de grootste aankoopvereniging in de wereld van dranken in ons land.

Op het moment van schrijven heeft Prik en Tik méér dan 90 winkels in ons land. Op de website van Prik en Tik vind je meer informatie over de verschillen winkels, waarbij je ook direct kunt achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is. O ja, de naam Prik staat voor koolzuurhoudend en de naam Tik voor alcohol; nu snap je ook direct waar de naam ‘Prik en Tik’ vandaan komt.

In de webshop van deze firma vind je ook het uitgebreide aanbod terug, waarbij je kunt kiezen tussen de volgende categorieën: Bier, Sterke drank, Wijn & bubbels, Frisdrank, Vruchtensap, Water en Overige. Deze firma biedt dus zowel alcoholische- als non-alcoholische dranken aan!

Wil je graag een bestelling plaatsen bij deze drankenspecialist? Dan moet je rekening houden met verzendkosten á 5,99 euro. Je kunt de bestelde artikelen ook laten bezorgen bij een bpost afhaalpunt of in één van de winkels van deze firma; dan betaal je 3,99 euro aan verzendkosten. Het retourneren van de artikelen is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen. De kosten voor het retourneren komen wel voor eigen rekening.

Mocht je vragen hebben, kan je op verschillende manieren in contact komen met Prik en Tik. Je kunt een online contactformulier invullen, je kunt bellen naar 011 39 87 56 of je kunt een bericht via social media sturen. Prik en Tik is actief op Facebook en Instagram!