REDDY Keukens

www.reddykeukens.be

Sanitair

REDDY Keukens folders

REDDY Keukens folders

Ontvang nu korting bij REDDY Keukens met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie
advertentie

Meer Sanitair winkels

Verlopen REDDY Keukens folders

Populaire folders

Tips voor REDDY Keukens korting

REDDY Keukens folders

De grootste keukenformule van België en Nederland. Dat is de manier waarop de firma REDDY Keukens zichzelf omschrijft. Deze keten heeft zowel in Nederland als in ons land de nodige winkels geopend. Bovendien werkt deze keten met de beste merken samen, waardoor je van tal van voordelen verzekerd bent. Wil jij van deze voordelen optimaal profiteren? Dan doe je er verstandig aan om de REDDY Keukens folders op je gemakje door te nemen? In de REDDY Keukens folders vind je de beste promoties van dit moment; deze promoties kunnen behoorlijk hoog oplopen. Ook is het ideaal dat je met deze folders de nodige inspiratie op kunt doen. Als je vooral geld wilt besparen, raden wij je aan om ook onderstaande tips door te nemen. Met onderstaande tips én de REDDY Keukens folders maak je het kopen van een keuken zo goedkoop mogelijk.

REDDY Keukens België

In 1994 begon de firma REDDY Keukens met het aanbieden van keukens in Duitsland. In dat land groeide de keten al snel uit tot een toonaangevende speler. Voor het bedrijf was dit voldoende reden om óók de overstap naar andere landen te maken. Hedendaags is REDDY Keukens ook in ons land en in Nederland actief. Sterker nog; in ons land is REDDY Keukens tot één van de grootste aanbieders van keukens uitgegroeid. Daarbij richt men zich op het aanbieden van hoogwaardige Duitse keukens tegen nettoprijzen. Je hoeft niet bang te zijn dat je bij REDDY Keukens onnodig veel geld betaald; dit is één van de eerlijkste aanbieders van keukens in ons land. De filosofie van REDDY Keukens luidt niet voor niets als volgt: Wij houden er niet van om onze klanten voor de gek te houden.

REDDY Keukens showrooms

Dat REDDY Keukens in ons land hard gegroeid is, blijkt onder meer uit de hoeveelheid showrooms. Deze keten heeft in de afgelopen jaren meerdere showrooms geopend; drie stuks om precies te zijn. Deze showrooms zijn in Antwerpen, Lievegem en Geel gevestigd. In deze showrooms tref je niet alleen een divers aanbod van kwaliteitskeukens aan, maar ook gespecialiseerde medewerkers. Deze medewerkers denken graag met je mee, adviezen je graag en maken graag kant-en-klare 3d ontwerpen met je. Het ontwerpen en bestellen van een nieuwe keuken is nog nooit zo makkelijk (en leuk) geweest.

3-stappenplan

In de afgelopen jaren heeft REDDY Keukens haar eigenlijk stappenplan ontwikkeld. Dit stappenplan bestaat uit drie stappen, waarvan de eerste stap de naam ‘Informeren en Inspireren’ heeft gekregen. Tijdens deze stap ga je je verdiepen in de wereld van keukens, waardoor je direct de nodige inspiratie op doet. De tweede stap heeft de naam ‘Concretiseren van plannen’ gekregen. In deze stap ga je – samen met een specialist – de plannen concretiseren. De derde en laatste stap heeft de naam ‘Je keuken realiseren’ gekregen. In deze stap is het de hoogste tijd om de keuken daadwerkelijk te ontwerpen en te bestellen.

Aanbod op de website

Wil je graag meer weten over de actuele keukens die REDDY Keukens aanbiedt? Daarvoor kun je naar de showrooms toe gaan, maar je kunt ook de website bezoeken. Op de website vind je veel informatie over de nieuwste keukens, inclusief fraaie websites. Daarnaast vind je op de website heel veel informatie, bijvoorbeeld over het 3-stappenplan. Verder kun je op de website van een Online Keukenplanner gebruik maken en kun je de Gratis Keukengids downloaden. Tevens is het via de website mogelijk om direct een afspraak in te plannen. Deze afspraak vindt vervolgens plaats in één van de showrooms van REDDY Keukens.

Online Keukenplanner

Zou je graag op je vrije avondjes een nieuwe keuken willen ontwerpen? Of zou je graag eens naar alle actuele mogelijkheden kijken? Dan doe je er verstandig aan om van de Online Keukenplanner gebruik te maken. Met deze planner ontwerp je binnen een handomdraai de keuken van je dromen. Hiermee doe je niet alleen veel inspiratie op, maar maak je een keuken ook direct bestel-klaar. Ideaal als je op zoek bent naar een nieuwe keuken!

Contact & social media

Heb je vragen over bijvoorbeeld een keuken of randapparatuur? Je kunt hiervoor het beste rechtstreeks contact met één van de showrooms opnemen. De contactgegevens vind je op de website van REDDY Keukens. Mocht je op de hoogte van deze keukenketen willen blijven, doe je dit het beste via Facebook. Op haar Facebookpagina plaatst REDDY Keukens nieuwe updates, nieuwe trends en voorbeelden van prachtige keuken. Aan de hand van de foto’s op Facebook doe je mogelijk de gewenste inspiratie op!

Over REDDY Keukens

De grootste keukenspecialist van Europa. Met die woorden word je welkom geheten op de website van REDDY Keukens. Deze keukenspecialist werd in Duitsland opgericht in het jaar 1994 en heeft sindsdien een flinke groei door weten te maken. REDDY Keukens heeft op dit moment meer dan 70 winkels verspreid over ons land, Oostenrijk, Spanje, Duitsland en Nederland.

Als je op de website van REDDY Keukens een kijkje neemt, kan je in de bovenbalk klikken op ‘Showrooms’. Je krijgt dan direct een overzicht te zien van de vestigingen in ons land. Als je daar jouw woonplaats invult, toont de tool bovendien direct de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt.

Daarnaast kan je via de website van REDDY Keukens ook een hoop inspiratie op doen, kan je gebruik van unieke software maken en kan je direct online een afspraak maken. Als je bij het maken van de afspraak voor één van de vestigingen kiest, staat vervolgens op het afgesproken tijdstip één van de medewerkers van REDDY Keukens voor je klaar. Deze medewerker informeert jou graag over alle mogelijkheden, voorziet je van het juiste advies en denkt graag met je mee.

Wil je het liefste een keuken tegen een zo’n laag mogelijke prijs aanschaffen? Ook daarvoor ben je bij deze keukenspecialist aan het juiste adres; REDDY Keukens stunt namelijk met enige regelmaat met behoorlijke kortingen op keukens. Je kunt hiervoor op de website op ‘beste deals’ klikken, waarna je de huidige promoties te zien krijgt.

Ook kan je nog via de website een online interactieve keukentest uitvoeren. Aan de hand van deze test laat de website direct zien aan wat voor keuken jij behoefte hebt. Met behulp van de 3D ontwerper is het via de website direct mogelijk om jouw keuken te ontwerpen. De keuken kan je vervolgens bestellen in één van de 6 showrooms van REDDY Keukens in ons land.

Heb je vragen? Daarvoor kan je bellen naar +32 (0) 87 65 29 26 of mailen naar [email protected]