Eten & Drinken

Renmans folders

Ontvang nu korting bij Renmans met folder aanbiedingen

advertentie

Renmans Folder (FR)

Geldig van 12.08.2022 t/m 18.08.2022

> Folder bekijken

Renmans Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 05.08.2022 t/m 14.08.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Eten & Drinken folders

Makro Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 27.07.2022 t/m 09.08.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 27.07.2022 t/m 09.08.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 10.08.2022 t/m 23.08.2022

> Folder bekijken

Vleesmeester Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 03.08.2022 t/m 09.08.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 10.08.2022 t/m 23.08.2022

> Folder bekijken

Budgetslager Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 03.08.2022 t/m 09.08.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 10.08.2022 t/m 23.08.2022

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 10.08.2022 t/m 23.08.2022

> Folder bekijken

Meer Eten & Drinken winkels

Verlopen Renmans folders

Populaire folders

Renmans folders

TitelStartdatumEinddatum
Renmans Folder (FR)12.08.202218.08.2022
Renmans Folder05.08.202214.08.2022
Renmans Folder (FR)29.07.202204.08.2022
Renmans Folder29.07.202204.08.2022
Renmans Folder22.07.202228.07.2022

Tips voor Renmans korting

Renmans folders

Altijd kwaliteit. Dat is waar de firma Renmans als sinds de oprichting in 1978 voor staat. Sinds dat moment heeft deze beenhouwersfamilie een indrukwekkende groei door te maken. Dit is terug te zien in de hoeveelheid vestigingen, maar ook in het huidige aanbod. Als je één van de beenhouwerswinkels van Renmans binnenstapt, zie je allerlei soorten vlees liggen. Dit vlees is ambachtelijk verkregen/bewerkt, waardoor de smaak overheerlijk is. Daarnaast geniet je in beenhouwerswinkels ook van interessante promoties. Om op de hoogte van deze promoties te blijven, kun je het beste de Renmans folders in de gaten te houden. In de Renmans folders staan wekelijks de beste promoties, waarmee het doen van boodschappen alleen maar voordeliger wordt. Om nóg meer geld bij Renmans te besparen, hebben we enkele handige tips voor je verzameld.

Renmans België

Voor de oprichting van de firma Renmans moeten we terug naar het jaar 1978. In dat jaar opende een stel de deuren van de eerste beenhouwerij. Dit bleek al snel een succes te zijn, waarna in 1980 gestart werd met een samenwerking met Aldi. In de Aldi winkels kwam een Renmans beenhouwerij te zitten, waardoor consumenten in Aldi véél lekkerder vlees konden kopen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de gigantische groei van Renmans. Op het moment van schrijven heeft Renmans namelijk meer dan 300 vestigingen in ons land en in Luxemburg. Leuk detail: deze beenhouwerij is nog steeds voor 100% in handen van dezelfde familie. Dit familiebedrijf heeft al met al haar zaakjes goed op orde.

Renmans beenhouwerijen

Voor het kopen van het beste vlees ben je in de Renmans beenhouwerijen aan het juiste adres. Doordat deze firma meer dan 300 vestigingen geopend heeft, vind je altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Op de website kun je je woonplaats invullen, waarna je direct ziet waar de dichtstbijzijnde vestiging is. In deze vestigingen ben je aan het juiste adres voor het lekkerste vlees, maar ook voor waar vakmanschap. De medewerkers in de beenhouwerijen helpen je graag met het samenstellen van heerlijke gerechten. Versheid, hygiëne en vakkennis vormen de kernwaarden binnen elke Renmans beenhouwerij.

Renmans Extra-kaart

Om van veel korting bij Renmans te profiteren, is het advies om de folders in de gaten te houden. Maar, je doet er ook verstandig aan om de Renmans Extra-kaart aan te vragen. Met deze kaart spaar je voor extra korting. Als je voor bijvoorbeeld 4 euro een aankoop bij Renmans doet, krijg je 5 extra punten. Als je een totaal van 400 punten hebt, krijg je hier een cheque van 4 euro voor. Op deze manier wordt het kopen van vlees bij Renmans alleen maar voordeliger. In een winkel kun je deze kaart aanvragen, waarna je deze online kunt activeren. Vanaf dat moment spaar je bij elke aankoop voor extra korting.

Aanbod op de website

Sinds enige tijd is het mogelijk om online te bestellen bij Renmans. Je kunt hierbij online de producten selecteren en de bestelling plaatsen. Hierbij moet je aanvinken bij welke Renmans beenhouwerij je de bestelling op wilt halen. Het is dus niet mogelijk om je bestelling te laten bezorgen op een gewenst adres. Feit is dat je via de website sowieso een duidelijke indruk van het diverse aanbod krijgt. Belangrijk voordeel hierbij is dat Renmans alle producten in verschillende categorieën onderverdeeld heeft. Je kunt onder meer kiezen voor Ons vlees, Gehakt worsten, Gevogelte, Barbecue en Schotels.

Inspiratie & advies

Krijg je binnenkort eters over de vloer? En wil je hen graag verrassen met een heerlijke maaltijd? Om inspiratie op te doen, zit je op de website van Renmans goed. Het team van Renmans deelt namelijk op de website allemaal lekkere gerechten. Dit zijn gerechten die je niet dagelijks klaarmaakt. Gelukkig geeft Renmans direct aan hoe je de gerechten bereidt. Als je van goed advies voorzien wilt worden, kun je terecht in de Renmans beenhouwerijen. De specialisten achter de balie staan graag klaar om je te adviseren, te informeren en te helpen.

Nieuwsbrief & contact

Om op de hoogte van Renmans te blijven, biedt de nieuwsbrief uitkomst. Met deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de beste promoties, terwijl je ook Extra-punten ontvangt. Daarmee spaar je automatisch voor extra korting bij deze beenhouwerij. Zit je met vragen? Bel gerust naar 0800 90002, mail naar [email protected] of ga langs bij één van de beenhouwerijen. Om nog beter op de hoogte van Renmans te blijven, kun je de firma via social media volgen. Deze Belgische firma is actief op Facebook, LinkedIn en Instagram.

Over Renmans

De heer Henri Renmans was al op jonge leeftijd volledig verliefd geraakt op het slagersvak. Zijn vader was namelijk ook slager en leidde met veel plezier jarenlang de verswarenafdeling van een grote supermarktketen in ons land. Uiteindelijk besloot Henri Renmans om hetzelfde vak te gaan beoefenen als hij zijn vader; Henri besloot alleen om het nét iets anders aan te pakken. In 1980 opende hij namelijk samen met zijn partner Nicole Albert de deuren van de eerste Renmans beenhouwerij. Deze beenhouwerij was gevestigd in een supermarkt van Aldi.

De groei van de Aldi zorgde ook direct voor de groei van Renmans. De heer Henry Renmans kon meer en meer vestigingen openen in de toenemende hoeveelheid Aldi supermarkten. Uiteindelijk wist Renmans in 1989 de eerste winkel in Frankrijk te openen en in 1992 de eerste winkel in Luxemburg. Tot op heden is de beenhouwerij Renmans nog steeds in handen van de familie Renmans.

Op de website van Renmans kan je direct de dichtstbijzijnde winkel achterhalen. Vul jouw woonplaats in en de website toont direct waar de verschillende winkels bij jou in de buurt gevestigd zijn. Ook vind je hier direct de adresgegevens en openingstijden, zodat je direct jouw bezoek aan één van de beenhouwerijen van deze keten in kunt plannen.

Overigens vind je via de website van deze keten ook een hoop informatie over het uitgebreide assortiment. Op de website kan je hiervoor op ‘Producten’ klikken, waarna je alle producten inclusief prijskaartje ziet staan. Ook is het mogelijk om deze producten direct online te bestellen; op het afgesproken tijdstip kan je de bestelde artikelen vervolgens afhalen bij de geselecteerd beenhouwerij van Renmans bij jou in de buurt.

Heb je vragen? De klantendienst van Renmans staat elke dag voor je klaar. Je kunt hiervoor mailen naar [email protected] of bellen naar 0800 900 02.