ReplaceDirect

www.replacedirect.be

Elektronica

ReplaceDirect folders

ReplaceDirect folders

Ontvang nu korting bij ReplaceDirect met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Elektronica folders

Electro Depot Folder

Geldig van 30.10.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Proximus Folder

Geldig van 02.11.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

Apple Store Folder

Geldig van 17.10.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

EuroSys Folder

Geldig van 05.11.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Exellent Folder

Geldig van 02.12.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

Electro Depot Folder

Geldig van 02.12.2022 t/m 08.01.2023

> Folder bekijken

Vanden Borre Magazine

Geldig van 11.11.2022 t/m 31.01.2023

> Folder bekijken

Base Folder

Geldig van 30.11.2022 t/m 31.12.2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Elektronica winkels

Populaire folders

Tips voor ReplaceDirect korting

ReplaceDirect folders

Is één van je huishoudelijke apparaten kapot gegaan? Of ben je op zoek naar een nieuwe oplader voor je smartphone? Voor allerlei soorten onderdelen en accessoires zit je bij ReplaceDirect goed. Ongeacht naar wat voor onderdeel je op zoek bent en wat voor apparaat je hebt. Zo biedt ReplaceDirect onderdelen voor laptops, smartphones, elektrische fietsen en gereedschappen die op accu werken. De slogan van ReplaceDirect is dan ook niet voor niets ‘Voor ieder apparaat een oplossing’. Mocht je bij deze firma nieuwe onderdelen of accessoires aan willen schaffen, raadpleeg je het beste eerste even de ReplaceDirect folders. In de folders van deze firma vind je de beste promoties, waarbij de kortingen tot wel 80% op kunnen lopen. Door de ReplaceDirect folders goed in de gaten te houden, bespaar je dus het nodige geld. Bovendien geven we je hieronder nog enkele handige tips om geld te besparen bij ReplaceDirect!

ReplaceDirect België

Vele jaren terug begon ReplaceDirect als een kleine aanbieder van accessoires en onderdelen. Het concept sloeg al snel aan, waarna ReplaceDirect de overstap naar meerdere landen in Europa maakte. Zo is de firma op dit moment in ons land actief, maar ook in Nederland. Voor beide landen heeft ReplaceDirect een eigen webshop ontwikkeld; alle Belgen kunnen zodoende terecht in de Belgische webshop. Binnen deze webshop valt de diversiteit aan producten op, maar ook de kwaliteit. ReplaceDirect is in staat om accessoires en onderdelen van allerlei A-merken te verkopen. Dit zijn dus géén universele producten, maar zijn officiële producten. Dat ReplaceDirect hiertoe in staat is, is te danken aan de samenwerkingsverbanden met de beste merken. Binnen de bedrijfsvoering staat ook duurzaamheid centraal. Deze firma doet er alles aan om veel apparaten van de afvalhoop te redden.

ReplaceDirect merken

Ben je voor je laptop of smartphone op zoek naar een nieuw onderdeel? Of wil je bijvoorbeeld een nieuwe oplader voor je laptop of smartphone bestellen? Ongeacht wat voor laptop of smartphone je hebt, zit je hiervoor bij ReplaceDirect goed. Deze firma biedt namelijk onderdelen van alle A-merken aan. Onder meer HP, Lenovo, Asus, Acer, Dell, Medion, Apple, Samsung, Sony, Panasonic, Packard Bell, IBM en Toshiba werken samen met ReplaceDirect. Dankzij deze samenwerkingsverbanden zit je voor elk onderdeel en accessoirestuk bij ReplaceDirect goed.

Particulieren & zakelijke klanten

Dat ReplaceDirect een groot bedrijf geworden is, is te danken aan de bedrijfsvoering. Men heeft er namelijk ook voor gekozen om zich op zakelijke klanten te richten. Voor bijvoorbeeld overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen biedt deze firma eveneens de juiste producten aan. Als consument is het uiteraard ook mogelijk om naar hartenlust te shoppen. Dit doe je via de Belgische webshop van ReplaceDirect.

Aanbod op de website

Ongeacht naar wat voor product je op zoek bent, is de kans heel groot dat je dit product bij ReplaceDirect kunt kopen. Om je zoektocht naar het juiste onderdeel zo makkelijk mogelijk te maken, heeft ReplaceDirect voor een slimme workflow gezorgd. Je kunt je apparaat, merk en model op de website invoeren, waarna de website direct de juiste onderdelen en accessoires toont. Heb je het typenummer toevallig bij de hand? Dan kun je ook de gewenste onderdelen en accessoires via dit typenummer opzoeken. Feit is dat het aanbod bijzonder divers is; je kunt uit duizenden producten bij ReplaceDirect kiezen. Bovendien ben je bij een online bestelling van prima voorwaarden verzekerd. De bestelde producten worden bijvoorbeeld snel bezorgd, je krijgt 30 dagen bedenktijd en je kunt de producten gratis retourneren.

Informatie & advies

Heb je met een probleem met een elektronisch apparaat te maken? Je kunt hiervoor het beste even contact opnemen met de klantenservice van ReplaceDirect. De medewerker hoort graag het probleem aan en komt daarna met een oplossing op maat. Voor deze oplossing bestel je bij ReplaceDirect uiteraard direct de juiste onderdelen en accessoires. Door op deze manier te werk te gaan, hoef je in ieder geval geen nieuw (duur) apparaat te kopen. Nee, in plaats daarvan maak je het zo makkelijk mogelijk voor jezelf. De klantenservice van ReplaceDirect doet bovendien zijn werk meer dan prima. Alle medewerkers van de klantenservice zijn deskundig en denken graag met je mee.

Social media & nieuwsbrief

Om op de hoogte van ReplaceDirect te blijven, kun je de firma via social media volgen. De firma is actief op Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube. Op de hoogte blijven doe je ook middels de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief van deze firma vind je niet alleen de laatste nieuwtjes, maar ook de beste promoties. Met dank aan deze promoties is het shoppen bij ReplaceDirect leuker én voordeliger.

Over ReplaceDirect

Is jouw smartphone kapot gegaan? Is de toner van jouw printer onverhoopt helemaal op? Of doet jouw boormachine het niet meer naar wens? Bij veel defecte apparaten is de oplossing dichterbij dan je denkt; mogelijk is het vervangen een bepaald onderdeel al voldoende om het apparaat weer aan het werk te krijgen. Voor het aanschaffen van dergelijke onderdelen ben je bij de firma ReplaceDirect aan het juiste adres.

Deze firma heeft zich sinds de oprichting volledig gefocust op het aanbieden van een zo’n uitgebreid mogelijk assortiment. Dat is absoluut gelukt, aangezien het assortiment echt héél uitgebreid te noemen is. Bovendien is deze firma behoorlijk gegroeid, aangezien ReplaceDirect hedendaags in meerdere landen actief is.

Voor alle Belgen is het in ieder geval mogelijk om gebruik te maken van de Belgische webshop van ReplaceDirect. Via deze webshop kan je het uitgebreide assortiment shoppen, waarbij je de keus tussen de volgende categorieën hebt: Alles voor je apparaat, Accu’s en batterijen, Adapters en laders, Inkt, Onderdelen, Accessoires, Kabels en Herstellen. Per categorie vind je een divers aanbod van onderdelen waarmee je jouw apparaat weer in oude ere kunt herstellen.

Het is op de website ook mogelijk om per product te shoppen. Zo kan je kiezen tussen de productcategorieën Computer en Kantoor, Multimedia, Huishoudelijk, Verzorging en Werk en Vervoer.

De gewenste producten kan je direct bestellen en thuis laten bezorgen voor een bedrag van 4,95 euro aan verzendkosten. Bestel je voor meer dan 100 euro? Dan geniet je van een kosteloze verzending. Wil je de ontvangen artikelen vervolgens retourneren? Dat is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen; je dient hiervoor de retourinstructies op te volgen, waardoor je geniet van een gratis retournering.

De klantendienst van ReplaceDirect is via enkele kanalen te bereiken: via een online contactformulier of via telefoonnummer 011 98 83 06. De klantendienst is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.