Sani-Dump

Sani-Dump folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Sani-Dump

Vergelijkbare winkels

Sani-Dump
Douche Concurrent
REDDY Keukens
Krëfel Keukens
Keukenhuis
Grando Keukens
Sanitairwinkel

Populaire folders

Tips voor Sani-Dump korting

Sani-Dump folders

Dé specialist voor badkamer en tegels. Dat is de manier waarop de firma Sani-Dump zichzelf omschrijft. Dat dit een specialist is, blijkt in ieder geval duidelijk uit het aanbod. Voor alle producten voor in een badkamer ben je bij deze firma aan het juiste adres. Dit geldt dus ook voor de tegels voor op de vloer/wand; het aanbod van tegels is bij Sani-Dump indrukwekkend te noemen. Iets wat ook indrukwekkend te noemen is, is de prijsstelling van Sani-Dump. Deze firma hanteert namelijk lage basisprijzen en stunt ook nog eens met aanbiedingen. Wil je op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen? Dan is het advies om de Sani-Dump folders regelmatig te bekijken. De actuele Sani-Dump folders vind je op deze pagina, dus je kunt nú direct de huidige promoties bekijken. Door van de promoties van Sani-Dump te profiteren, richt je voordelig je nieuwe badkamer in. Er zijn bovendien nóg meer mogelijkheden om geld te besparen bij deze firma. Daarvoor vind je hieronder handige tips.

Sani-Dump België

Ruim 25 jaar geleden opende Sani-Dump haar eerste winkel in Nederland. In die winkel lag de focus vanaf het begin op het aanbieden van voordelige producten voor in de badkamer. Het doel was om voordelige producten aan te bieden, maar daarbij niet in te leveren op de kwaliteit. In dat doel is Sani-Dump in eigen land bijzonder goed geslaagd. Men heeft in Nederland namelijk meer dan 30 winkels weten te openen. Toen Sani-Dump in Nederland erg populair werd, besloot men om de stap naar ons land te maken. Op dit moment heeft Sani-Dump in ons land een populaire webshop én drie megastores. Deze megastores zijn allemaal in het noorden van ons land te vinden; zo dicht mogelijk bij de Nederlandse grens eigenlijk. In deze winkels kun je in ieder geval naar hartenlust shoppen en veel geld besparen.

Sani-Dump winkels

Bij het kopen van sanitair of tegels is het wel zo prettig om de producten met eigen ogen te bekijken. Je kunt gelukkig daarvoor naar één van de winkels in ons land. De winkels van Sani-Dump zijn te vinden in Merksplas en in Antwerpen. In Merksplas zijn twee vestigingen te vinden; één winkel en één afhaalmagazijn. Als je online een bestelling plaatst, kun je de bestelde producten in dit afhaalmagazijn afhalen. In de winkels in Antwerpen en Merksplas vind je in ieder geval het uitgebreide aanbod. Bovendien kun je je in deze winkels perfect laten informeren, adviseren en helpen door de deskundige medewerkers. Zij helpen graag met het maken van een volledig 3D ontwerp van je nieuwe badkamer.

3D ontwerp

Vind je het lastig om zaken te visualiseren? En vind je het daardoor ook lastig om je nieuwe badkamer te ontwerpen? Dan is het advies om langs te gaan bij één van de winkels van Sani-Dump. In deze winkels kun je namelijk gratis en vrijblijvend een ontwerp van je nieuwe badkamer laten maken. De adviseurs van Sani-Dump horen graag je wensen aan en maken – samen met jou – een prachtig 3D ontwerp. Mocht dit ontwerp aan je wensen voldoen, kun je de badkamer uiteraard direct bij Sani-Dump bestellen.

Aanbod op de website

Ben je benieuwd naar het diverse aanbod van Sani-Dump? En wil je mogelijk bepaalde items voor in je badkamer online bestellen? Als je naar de website van deze firma toe gaat, behoort dat tot de mogelijkheden. Online kun je op ‘Showroom uitverkoop’ klikken, waarna je het actuele aanbod van Sani-Dump aantreft. Dit zijn allemaal producten die in de showroom hebben gehangen/gestaan, waardoor je hier een flinke korting op krijgt. Aangezien Sani-Dump graag met kortingen stunt, is dit een prima manier om je badkamer voordelig in te richten.

Inspiratie

Het inrichten van een badkamer is geen gemakkelijke klus. Je doet het niet dagelijks en je kunt hier heel veel kanten mee op. Gelukkig is het bij Sani-Dump mogelijk om online veel inspiratie op te doen. Eén van de mogelijkheden die je hiervoor hebt, is om online het inspiratiemagazine aan te vragen. Dit magazine is volledig gratis en biedt veel hulp bij het samenstellen van je nieuwe badkamer. Je kunt via de website van Sani-Dump bovendien alle informatie vinden over de actuele trends.

Contact & social media

Voor vragen staat de klantenservice van Sani-Dump graag voor je klaar. Je kunt hiervoor mailen naar [email protected] of bellen naar 014 74 82 99. Je kunt deze firma ook op social media volgen. Men is actief op Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Via deze social media kanalen blijf je ook op de hoogte van de actuele promoties en nieuwste producten.

Over Sani-Dump

Vele jaren geleden zag in Nederland de sanitair specialist Sani Dump voor het eerst het levenslicht. De oprichters van dit merk wilden eigenlijk de gehele sanitair-wereld even opschudden. Dit wilden zij gaan doen door een uitgebreid aanbod van sanitair producten aan te gaan bieden tegen voordelige prijzen. Dat concept sloeg bijzonder snel aan, waarna Sani Dump al snel meer winkels in Nederland ging openen. Op het moment van schrijven heeft deze firma meer dan 40 winkels in Nederland, waarmee het de grootste zelfstandige sanitair keten van dat land is.

Ook in ons land heeft Sani Dump een flinke groei door weten te maken. Deze firma heeft namelijk óók in ons land meerdere vestigingen weten te openen; deze vestigingen zijn te vinden in Schoten-Antwerpen, in Geel-Westerlo en in Merksplas. Op de website van Sani Dump vind je meer informatie over winkels. Het is óók mogelijk om direct via de website een online afspraak bij één van deze winkels te maken.

Wil je liever de nodige inspiratie op doen? Dat is ook mogelijk via de website van Sani Dump. Je kunt daarvoor op de website klikken op ‘Brochure’ of ‘Inspiratie’. Je krijgt direct allerlei prachtige badkamers en verschillende sanitair producten voorgeschoteld. Wil je liever al het sanitair tegen nóg lagere prijzen aanschaffen? Dan kan je daarvoor op de website op ‘Showroomuitverkoop’ klikken. Je ziet dan direct welke sanitair producten in de verschillende winkels in de aanbieding zijn.

Over de kwaliteit van de producten hoef je je in ieder geval géén zorgen te maken. Sani Dump biedt namelijk alleen maar producten van gerenommeerde merken aan, zoals Villeroy & Boch en Grohe.

Mocht je vragen hebben, kan je daarvoor een online contactformulier via de website invullen. Ook is het mogelijk om rechtstreeks naar één van de winkels in ons land te bellen of te mailen; alle contactgegevens van de Sani Dump winkels zijn op de website te vinden.