Sports Direct

be.sportsdirect.com

Sport

Sports Direct folders

Sports Direct folders

Ontvang nu korting bij Sports Direct met folder aanbiedingen

advertentie

Sports Direct Folder

Nog 2 dagen geldig

Geldig van 15.03.2023 t/m 27.03.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Sport folders

Adidas Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 06.12.2022 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

Adidas Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 06.12.2022 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

Decathlon Folder

Geldig van 11.03.2023 t/m 02.04.2023

> Folder bekijken

Decathlon Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 01.02.2023 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

AS Adventure Folder

Geldig van 02.03.2023 t/m 30.04.2023

> Folder bekijken

Nike Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 20.12.2022 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

Nike Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 15.02.2023 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

Nike Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 16.02.2023 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Sport winkels

Verlopen Sports Direct folders

Populaire folders

Tips voor Sports Direct korting

Sports Direct folders

De online sportwinkel voor sportkleding, schoenen en kleding van A-merken. Dat is de manier waarop de firma Sports Direct zich omschrijf. Een omschrijving die volledig op de waarheid aansluit, aangezien het aanbod van Sports Direct bijzonder uitgebreid te noemen is. Dit is onder meer te danken aan de samenwerkingsverbanden met merken als Nike en Adidas. Om zo goedkoop mogelijk bij Sports Direct te shoppen, doe je er verstandig aan om de Sports Direct folders te checken. In de Sports Direct folders vind je de beste actuele promoties, waarmee je het nodige geld kunt besparen. Ook met de tips die wij je hieronder geven, kun je op een gemakkelijke manier geld besparen bij Sports Direct.

Sports Direct België

Het verhaal van Sports Direct leest eigenlijk als een jongensboek weg. De heer Mike Ashley begon in 1982 met zijn eigen bedrijf, toen nog niet wetende dat Sports Direct uit zou groeien tot één van de grootste sportbedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Door de aanhoudende groei die Sports Direct doorgemaakt heeft, is dit inderdaad één van de grootste bedrijven in de wereld van sportkleding. Inmiddels heeft het bedrijf ook de overstap naar ons land gemaakt, evenals naar Nederland. In ons land heeft Sports Direct ook nog eens tientallen winkels geopend. Deze winkels bevinden zich in grote steden, maar ook in kleinere steden. Op de website van Sports Direct vind je een compleet overzicht van alle winkels in ons land.

Sports Direct merken

Dat Sports Direct zó groot is geworden, is onder meer te danken aan de vele samenwerkingsverbanden. Sports Direct is met allerlei bekende A-merken samen gaan werken, waaronder Nike en Adidas. Inmiddels werkt deze firma met honderden merken samen, waardoor het aanbod alsmaar uitgebreider is geworden. Binnen dit aanbod vind je alle gangbare sportmerken terug, maar ook merken die (nog) aan een opkomst bezig zijn. Belangrijk voordeel hiervan is dat je met elk budget bij deze sportwinkel kunt slagen. Men doet er alles aan om voor iedereen geschikte producten aan te bieden. Als je op de website op ‘Merken’ klikt, krijg je een compleet overzicht van alle merken te zien.

Sports Direct leveringsvoorwaarden

Heb je online een interessant product gevonden? Met een paar klikken op de muisknop bestel je het product bij Sports Direct, waarna je dit product binnen 3 tot 14 werkdagen geleverd krijgt. Voor deze levering moet je nog een paar euro betalen, volledig afhankelijk van het soort levering waar je voor kiest. Sports Direct kiest er namelijk bewust voor om meerdere leveringsmogelijkheden aan te bieden. Voordat je een bestelling plaatst, doe je er verstandig aan om de leveringsvoorwaarden nog even online te checken.

Aanbod op de website

Winkelen bij Sports Direct doe je naar hartenlust in de vele winkels van deze keten. Je kunt echter ook gebruik maken van de uitgebreide webshop, waarin het uitgebreide aanbod op een ideale manier aangeboden wordt. Sports Direct heeft er namelijk voor gekozen om alle producten in verschillende categorieën onder te verdelen. Zo kun je shoppen op ‘Mannen’, ‘Dames’, ‘Kinderen’, ‘Sporten’ en ‘Merken’. Klik je bijvoorbeeld op de categorie ‘Sporten’? Dan krijg je meerdere sporten te zien, waaronder voetbal, training, hardlopen en fietsen. Per categorie vind je een divers aanbod van sportartikelen van de beste merken. Binnen het aanbod van Sports Direct ligt de focus qua sporten op voetbal. Zo kun je uit heel veel voetbalschoenen kiezen, evenals uit heel veel voetbaltenues en accessoires voor voetbal.

Social media

Wil je op de hoogte blijven van Sports Direct? Dit doe je door de Sports Direct folders regelmatig door te bladeren, maar ook door deze firma op social media te volgen. Men is actief op Facebook, Instagram, TikTok en YouTube. Via deze kanalen blijf je op de hoogte van nieuwe producten, het laatste nieuws en de beste promoties. Houd voor de promoties ook de Sports Direct folders dus in de gaten; met de promoties van deze firma kun je oprecht veel geld besparen.

Contact

Zit je met een vraag? Je kunt ervoor kiezen om een live chat te starten of om een mailtje te sturen. Het enige waar je dan wel rekening mee moet houden, is dat je hierbij in het Engels moet communiceren. Een andere optie die je hebt, is om bij een Sports Direct winkel langs te gaan. In de winkel kun je aan de deskundige medewerkers als je vragen stellen. En weet je niet zo goed wat nou voor jou de beste sportkleding of –items zijn? Dan kun je bij de deskundige medewerkers ook terecht voor het juiste advies.

Over Sports Direct

Als je sportartikelen, sportkleding of aanverwante producten aan wilt schaffen, ben je daarvoor bij Sports Direct aan het juiste adres. Deze firma komt van origine uit het Verenigd Koninkrijk, maar heeft ook de overstap naar ons land weten te maken. Voor alle Belgen is het mogelijk om bestellingen via de webshop te plaatsen, waarbij je overigens de keus uit een uitgebreid assortiment hebt.

Sports Direct werkt namelijk samen met alle gerenommeerde merken. Onder meer Puma, Adidas en Nike maken met veel trots onderdeel uit van het assortiment van Sports Direct. Al deze producten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: Mannen, Vrouwen, Kinderen, Accessoires, Sporten, Voetbal, Hardlopen, Fitness & Training en Uitverkoop. Deze categorieën laten ook direct zien dat het assortiment van Sports Direct echt heel uitgebreid is.

Wil je via de webshop een bestelling gaan plaatsen? Dan moet je rekening houden met enkele euro’s aan verzendkosten. De precieze hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van de leveringsoptie waar je voor kiest. Sports Direct biedt in ieder geval meerdere opties aan, waardoor je altijd de juiste keuze voor jezelf kunt maken.

Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan kan je deze retourneren binnen een termijn van 28 dagen. Daarbij benoemt Sports Direct wel dat niet alle artikelen geretourneerd kunnen worden; raadpleeg hier goed de algemene voorwaarden voor.

Shop je liever in een fysieke winkel? Ook dat is mogelijk bij Sports Direct. Deze firma heeft in ons land namelijk meerdere winkels weten te openen. Via de website kan je direct de dichtstbijzijnde winkel vinden; de winkels zitten in ieder geval door ons gehele land verspreid.

Heb je op dit moment vragen? Dan kan je daar een mail voor sturen naar [email protected] of een online contactformulier invullen. Ook ben je in één van de Sports Direct winkels van harte welkom om jouw vragen te stellen!