Street one

Street One folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Street One

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Street One korting

Street One folders

Vind je shoppen leuk? Of ben je juist geen liefhebber van shoppen? In beide gevallen ben je bij het modemerk Street One aan het juiste adres. Dit modemerk biedt namelijk voor zowel dames als heren een divers aanbod van mode-items aan. Doordat je uit zoveel items kunt kiezen, kun je altijd de geschikte kleding vinden. Heb je juist een hekel aan shoppen? Dan is het fijn dat je in de webshop van Street One makkelijk de items kunt filteren, waardoor je snel de gewenste kledingitems vindt. En het shoppen bij Street One wordt alleen maar leuker dankzij de Street One folders. In de Street One folders vind je alle promoties van dit moment, waarmee je het nodige geld kunt besparen. De ervaring leert ons dat de promoties bij dit modemerk behoorlijk hoog op kunnen lopen. De actuele Street One folders vind je overigens op onze website. Houd onze website in de gaten en creëer daarmee een flinke besparing voor jezelf. Ongeacht of je shoppen wel of niet leuk vindt, bieden de promoties uit de Street One folders altijd uitkomst!

Street One België

In het jaar 1983 werd het modemerk Street One in Duitsland opgericht. In de buurt van Hannover begon een klein team met het ontwikkelen van kleding. Binnen het ontwikkelen van de eerste collecties lag de focus op creativiteit, trends en een fijne pasvorm. Het doel was om kleding aan te bieden waarin men zich zelfverzekerd en lekker voelt. Een doel waarin Street One goed geslaagd is, aangezien het modemerk een flinke groei doorgemaakt heeft. Op dit moment wordt de kleding van Street One vanuit meer dan 4.000 verkooppunten in Europa verkocht. Ook in ons land heeft Street One een flinke hoeveelheid winkels geopend óf is men samen gaan werken met wederverkopers. Als je op de website van Street One op ‘Storefinders’ klikt, kun je ons land selecteren. Vervolgens kun je je postcode selecteren, waarna je direct ziet welke vestigingen bij jou in de buurt te vinden zijn.

Dames & heren

Het aanbod van Street One richt zich op zowel dames als heren. Ongeacht of je voor jezelf of voor een ander kleding wilt kopen, zit je bij dit modemerk dus altijd goed. Niet alleen de diversiteit binnen het aanbod is opvallend, maar ook de doorloopsnelheid. Street One komt meerdere keren per jaar met nieuwe collecties op de proppen, waardoor je het gehele jaar door naar hartenlust kunt shoppen bij dit modemerk. Street One leveringsvoorwaarden Het shoppen in één van de Street One winkels is fijn, maar je moet hiervoor wel je woning verlaten. Als je het liefste gewoon vanaf je luie stoel shopt, zit je in de webshop van Street One goed. In deze webshop bekijk je op het gemakje het aanbod en plaats je je bestelling. Daarbij ben je van prima leveringsvoorwaarden verzekerd. Zo betaal je slechts 0,99 euro aan verzendkosten en heb je 6 weken herroepingsrecht. De bestelling wordt ook nog eens binnen 2 werkdagen bezorgd, waardoor je niet al te lang op je nieuwe kleding hoeft te wachten. Ben je toch niet tevreden met de ontvangen kleding? Binnen een termijn van 6 weken retourneer je de ontvangen producten geheel gratis.

Aanbod op de website

Als je op de website van Street One uitkomt, kun je direct een keuze maken tussen Dames en Heren. Nadat je dit gedaan hebt, krijg je meerdere subcategorieën te zien. Zo kun je kiezen voor alle nieuwe items, voor alle items die in de promotie zijn of voor de categorie ‘Kleding & Accessoires’. Als je voor die categorie kiest, krijg je nog meer subcategorieën voorgeschoteld. Dankzij deze subcategorieën wordt het uitgebreide aanbod van Street One erg overzichtelijk aangeboden.

Inspiratie & advies

Wil je nieuwe kleding kopen, maar weet je niet precies wat? Ga dan naar de webshop van Street One en klik in de menubalk op ‘Inspirations’. Je ziet nu allerlei foto’s van toffe outfits die door Street One aangeboden worden. Om inspiratie op te doen, zit je bij Street One dus absoluut goed. Dat is ook het geval als je van goed advies voorzien wilt worden. Hiervoor kun je naar één van de Street One winkels toegaan, maar je kunt ook contact opnemen met de klantenservice. Dit doe je op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur door te bellen naar 0800 100 92.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van exclusieve acties en stylingstips. Het is mogelijk met de nieuwsbrief van Street One. En als je je nu voor deze nieuwsbrief aanmeldt, krijg je ook nog 10% korting op je eerstvolgende bestelling. Genoeg reden dus om je direct aan te melden voor de nieuwsbrief van dit modemerk.

Over Street One

In 1983 werd het unieke kledingmerk Street One opgericht. Dit merk werd in Duitsland opgericht en maakte al snel een indrukwekkende groei. Deze indrukwekkende groei kwam onder meer door de unieke collecties tot stand. Street One richt zich vanaf de oprichting al op het aanbieden van creatieve items die aansluiten op de hedendaags trends. Daarnaast is het volgens Street One van belang dat je je lekker en zelfverzekerd in de kleding van dit merk voelt.

Al snel wist Street One dus een flinke groei door weten te maken. Hedendaags heeft het bedrijf meer dan 4600 verkooppunten in heel Europa, waaronder ook in ons land. Via de website kan je razendsnel achterhalen waar de verkooppunten van dit merk bij jou in de buurt te vinden zijn.

Het is gelukkig ook via de webshop mogelijk om te shoppen bij Street One. In de webshop kan je daarvoor kiezen tussen de volgende productcategorieën; Accessoires, T-shirts & Tops, Blouses, Broeken, Denim & Jeans, Rokken & Jurken, Jassen, Blazers, Gebreide artikelen & Sweatshirts en Poncho’s & Capes.

Bestel je voor meer dan 24 euro? Dan betaal je slechts 0,99 euro aan verzendkosten. Met deze minieme verzendkosten vraagt Street One om een symbolische bijdrage aan de verzending, waarmee het tracht om het aantal verzendingen en retourneringen naar beneden te brengen. Street One is namelijk een behoorlijk duurzaam bedrijf. Nadat je de artikelen besteld hebt, ontvang je deze binnen 2 werkdagen op het gewenste adres. Vervolgens heb je 42 dagen de tijd om deze artikelen te retourneren. Met dank aan de retoursticker is de retournering – in de meeste gevallen - ook volledig kosteloos.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur contact opnemen met de klantendienst van Street One. Daarvoor bel je naar 0800 100 92 of vul je een online contactformulier in.