Superdry

Superdry folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Superdry

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Superdry korting

Superdry folders

Geen enkel mens ontkomt er aan; het kopen van kleding. De manier waarop je kleding koopt, is uiteraard volledig aan jezelf. Hecht jezelf waarde aan fraaie kleding die ook nog eens van een top kwaliteit is? Dan is het aan te raden om het aanbod van Superdry eens te bekijken. De kledingitems van dit merk zijn van een top kwaliteit, het aanbod is divers en de kleding ziet er ook nog eens erg fraai uit. Dat je voor kwaliteit moet betalen, blijkt wel uit de prijsstelling van Superdry. Het is niet de goedkoopste aanbieder van mode-items, maar je kunt alsnog het nodige geld besparen. Dit doe je door de Superdry folders in de gaten te houden. In de Superdry folders staan de beste promoties van dit moment, waarmee je oprecht veel geld kunt besparen. En er zijn nog meer mogelijkheden om geld te besparen bij dit modemerk. De beste tips daarvoor vind je hieronder.

Superdry België

Bij Superdry draait alles om unieke kleding. Dat is nu het geval, maar was ook al het geval toen Superdry in 1985 opgericht werd. Vanuit het Verenigd Koninkrijk lag de focus eerst op alleen het Verenigd Koninkrijk, maar dat veranderde al snel. Het merk Superdry is nu bijvoorbeeld ook (erg) goed vertegenwoordig in ons land. Dit geldt niet alleen voor ons land, maar voor nog 45 andere landen. Op het moment van schrijven is Superdry in 46 landen actief, waarin het meer dan 500 winkels geopend heeft. In ons land heeft Superdry op het moment van schrijven maar liefst 25 winkels. Deze winkels zijn veelal in de grotere steden te vinden of in grote winkelcentra. Op de website van Superdry vind je een compleet overzicht van deze winkels, inclusief de openingstijden en adresgegevens. Je kunt op de website ook je postcode invullen, waarna je direct de dichtstbijzijnde Superdry vestiging ziet staan.

Inspiratie

Heb je niet echt een idee wat voor kleding je wilt kopen? Of heb je even geen inspiratie voor leuke, nieuwe outfits? Dan is het advies om de webshop van Superdry eens te bekijken. In de webshop van Superdry vind je uiteraard het uitgebreide aanbod, maar je kunt ook veel inspiratie opdoen. Dit doe je bijvoorbeeld door de vele foto’s in de webshop. Met deze foto’s doe je een hoop inspiratie op en zie je bijvoorbeeld in welke mode-items je goed met elkaar kunt combineren. Doordat Superdry véél mode-items aanbiedt, kun je in ieder geval prachtige combinaties creëren.

Superdry wederverkopers

De kleding van Superdry kun je in de officiële webshop kopen, maar kun je ook bij andere (online) wederverkopers kopen. Superdry geeft echter aan dat je de kleding het beste direct bij hen kunt bestellen. Dit heeft vooral met de leveringsvoorwaarden te maken. Zo krijg je de bestelde producten snel thuis bezorgd en kun je deze gratis retourneren. Je hebt, na het in ontvangst nemen van de kleding, 28 dagen de tijd om de kleding te retourneren. Volg hiervoor het stappenplan van Superdry op en de retournering is volledig gratis. Dat is één van de belangrijkste redenen om de kleding rechtstreeks bij Superdry te bestellen.

Aanbod op de website

Als je een liefhebber van online shoppen bent, zit je in de webshop van Superdry goed. In deze webshop is het uitgebreide aanbod te vinden, de webshop is lekker snel en de webshop is ook nog eens overzichtelijk. Dat is vooral te danken aan de categorieën waar Superdry voor gekozen heeft: Heren, Dames en Outlet. Kies je voor de categorie Dames? Dan krijg je de subcategorieën Kleding, Tassen & Accessoires, Schoenen en Trendy te zien. Per subcategorie zie je meer sub-subcategorieën, waarmee Superdry in staat is om het diverse aanbod overzichtelijk aan te bieden. Shoppen in de online webshop van Superdry is wat ons betreft een feestje.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste collecties van Superdry? Of wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van interessante promoties? Meld je dan direct aan voor de nieuwsbrief van dit modemerk. Met deze nieuwsbrief hoef je geen collectie of promotie meer te missen. Bovendien hoef je alleen je e-mailadres in te vullen bij het aanmelden voor de nieuwsbrief.

Contact & social media

Zit je met een vraag? In de webshop van Superdry kun je een live chat starten. Stel je vraag en je wordt direct geholpen. Uiteraard is het ook mogelijk om in één van de Superdry winkels je vragen te stellen. Overigens is het ook aan te raden om Superdry op social media te volgen. Dit modemerk is actief op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram.

Over Superdry

Het Britse kledingmerk Superdry werd in 2003 opgericht door twee Britse mode-ondernemers. Zij besloten om in 2003 hun handen bij elkaar te steken, waarna zij uiteindelijk in 2004 de eerste winkel van hun merk Superdry wisten te openen. Deze winkel was gevestigd in Covent Garden te Londen, waarna al snel meerdere winkels in Engeland zou volgen.

Gaandeweg heeft Superdry ook in andere landen een flinke groei door weten te maken. Ook in ons land is dit merk door de jaren heen steeds populairder geworden, zoals je ook kunt zien aan de hoeveelheid winkels in ons land. Dit Britse merk is de samenwerking met meerdere verkooppunten in ons land aangegaan; op de website kan je op ‘Onze winkels’ klikken, waarna je direct de dichtstbijzijnde winkel kunt vinden.

Het is ook mogelijk om online te shoppen. In de webshop van Superdry vind je daarvoor de volgende categorieën terug: Nieuw Binnen, Heren, Dames en Original & Vintage. Onder de categorie Heren vind je vervolgens vele subcategorieën: Nieuw binnen, Bestsellers, Duurzame kleding, Outerwear, Hoodies, Trui, T-shirts, Hemden, Shirts / Topjes, Ski en Snowboard, Sport, Jeans, Trainingsbroeken, Broeken, Shorts, Tassen en Schoenen. Het aanbod is dus echt héél uitgebreid.

De gewenste artikelen kan je direct via de webshop bestellen. Je hoeft daarbij bovendien géén rekening met verzendkosten te houden; de verzending is geheel kosteloos bij Superdry. Nadat je de artikelen in ontvangst genomen hebt, heb je 28 dagen de tijd om deze artikelen te retourneren. Je dient de retournering via de website van Superdry aan te melden en de retourinstructies op te volgen. De retournering is vervolgens volledig kosteloos.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor een mal sturen naar [email protected] of bellen naar 023 133 789. De klantenservice staat dagelijks voor je klaar en is ook nog via de social media kanalen te bereiken. Via Facebook en Instagram kan je een bericht sturen, op de hoogte blijven van de nieuwste collecties én van de nieuwste promoties.