Switch

Switch folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Switch

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Over Switch

Ben je een grote liefhebber van de producten van Apple? Kan je het echter niet veroorloven om zoveel geld aan bijvoorbeeld een nieuwe Macbook of nieuwe iPhone uit te geven? Of wil je dat liever niet? In dat geval kan je terecht bij de Belgische premium reseller Switch. Deze firma heeft zich volledig gericht op het aanbieden van producten van Apple.

Deze producten worden – onder meer via de webshop – met mooie kortingen aangeboden. Mede hierdoor is het voor jou interessant(er) om de Apple producten bij Switch aan te schaffen. Daarnaast biedt Switch ook nog een extra korting van 6% aan alle studenten en leerkrachten. Wat wens je nog meer?

In de webshop van Switch kan je naar hartenlust shoppen. In deze webshop heb je daarvoor de keus tussen de volgende categorieën: Mac, iPad, iPhone, Apple Watch, Apple TV, Accessoires en Promo. Per categorie vind je dus allerlei producten van Apple tegen voordelige prijzen.

Als je één van de producten wilt bestellen, hoef je geen rekening te houden met verzendkosten. De bestelde artikelen worden namelijk altijd gratis door Switch bezorgd. Normaliter heb je de bestelde artikelen binnen enkele werkdagen al in huis. Wil je de ontvangen artikelen uiteindelijk weer retourneren? Dat is mogelijk in een termijn van 14 dagen. Nadat Switch het artikel weer retour heeft ontvangen, krijg je het volledige aankoopbedrag weerretour.

Shop je liever in een fysieke winkel? Ook dat is mogelijk bij deze premium reseller. Switch heeft door de jaren heen maar liefst 21 winkels weten te openen, waardoor er altijd wel een winkel bij jou in de buurt zit. Op de website van Switch kan je op ‘Winkels’ klikken, waarna je een compleet overzicht van alle winkels in ons land te zien krijgt.

Voor vragen, suggesties en opmerkingen kan je contact opnemen met het hoofdkantoor van Switch. Je kunt daarvoor via de website een online contactformulier invullen. Uiteraard kan je ook in één van de Switch winkels jouw vragen stellen.