Bouwmarkt

Toolspecial folders

Toolspecial folders

Ontvang nu korting bij Toolspecial met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer Bouwmarkt folders

GAMMA Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 02.01.2023 t/m 07.02.2023

> Folder bekijken

GAMMA Folder

Geldig van 01.02.2023 t/m 14.02.2023

> Folder bekijken

Zelfbouwmarkt Folder

Geldig van 25.12.2022 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Bouwmat Folder

Geldig van 09.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Zelfbouwmarkt Folder

Geldig van 24.01.2023 t/m 27.02.2023

> Folder bekijken

Diffusion Menuiserie Folder

Geldig van 09.01.2023 t/m 13.02.2023

> Folder bekijken

Bouwmat Folder

Geldig van 09.01.2023 t/m 28.02.2023

> Folder bekijken

Gedimat Folder

Geldig van 01.02.2023 t/m 31.03.2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Bouwmarkt winkels

Verlopen Toolspecial folders

Populaire folders

Tips voor Toolspecial korting

Toolspecial folders

Vind je het leuk om zelf te klussen in of rondom je woning? Of vind je het leuk om klusjes aan je eigen auto uit te voeren? Als je een fervente doe-het-zelver bent, is het belangrijk dat je het juiste gereedschap gebruikt. Het juiste gereedschap koop je bij Toolspecial. Deze firma omschrijft zichzelf als de gereedschapsspecialist van Frankrijk, België en Nederland. En daar is geen woord van gelogen. Bij deze firma kun je namelijk uit onwijs veel soorten gereedschap kiezen. Voor dit gereedschap betaal je normaal gesproken flink wat geld, maar Toolspecial probeert het zo betaalbaar mogelijk te houden. Als je vooral van koopjes wilt genieten, kun je het beste de Toolspecial folders in de gaten te houden. In de Toolspecial folders vind je de beste promoties van dit moment, waarmee je oprecht veel geld kunt besparen. Dit doe je ook nog eens op een gemakkelijke manier. Je hoeft alleen maar de Toolspecial folders op deze website in de gaten te houden en de gewenste producten te bestellen. Gemak dient de klusser!

Toolspecial België

Bij Toolspecial zijn ze gek op gereedschappen. Dat is nu het geval, maar was ook al het geval bij de oprichting van dit bedrijf. Deze oprichting vond in het plaats van onze noorderburen plaats, waarna het bedrijf al snel de stap naar ons land zette. Dit deed Toolspecial overigens niet alleen naar ons land, maar ook naar Frankrijk. In Nederland, Frankrijk en in ons land is Toolspecial inmiddels tot een ware specialist op het gebied van gereedschappen uitgegroeid. Shoppen bij dit Nederlandse bedrijf doe je via de online webshop, maar je kunt ook terecht bij één van de vele winkels/wederverkopers.

Toolspecial winkels

Heb je interesse in nieuw gereedschap? Vind je het alleen belangrijk/fijn om dit gereedschap te kunnen bekijken en in de hand te kunnen houden? Dan bieden de verkooppunten van Toolspecial uitkomst. Dit zijn winkels in ons land waar je het gereedschap kunt bekijken en kunt kopen. Het fijne is dat deze winkels door een groot gedeelte van ons land verspreid zitten, waardoor er veelal een winkel bij jou in de buurt te vinden is. Om hier een overzicht van te krijgen, ga je het beste even naar de website van Toolspecial. Klik op de website op ‘Vind hier de dichtstbijzijnde Toolspecial verkooppunt’ en vul je woonplaats of postcode in. De tool geeft nu direct weer wat voor jou de dichtstbijzijnde winkels van Toolspecial is.

Merken

Heb je al een kijkje in het aanbod van Toolspecial genomen? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat het aanbod echt heel divers is. Dat klopt en dat is grotendeels te danken aan de merken waar Toolspecial mee samenwerkt. Dit merk heeft besloten om met alleen de beste merken samen te werken, maar dan wel met alle goede merken. Dit betekent dat je in het aanbod van Toolspecial van een sublieme kwaliteit verzekerd bent. En dit betekent ook dat je in het aanbod van Toolspecial meer dan voldoende keuze hebt. Je kunt immers uit gereedschap van heel veel merken kiezen.

Aanbod op de website

Ben je een fervent liefhebber van online shoppen? Dan zit je in de vernieuwde webshop van Toolspecial goed. In deze webshop vind je het diverse aanbod overzichtelijk aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de categorie Handgereedschap, Chemieproducten, Automotive gereedschap of Persoonlijke bescherming. Per categorie vind je vervolgens het diverse aanbod van A-merken. Overigens ligt de focus bij deze firma deels ook op auto’s. Je kunt bij deze firma namelijk ook universele autodelen kopen. Wil je profiteren van één van de promoties uit de Toolspecial folders? Daarvoor kun je direct naar de website toe gaan en klikken op ‘Aanbiedingen’.

Toolspecial Actiemagazine

Toolspecial brengt niet alleen folders uit, maar ook een zogeheten actiemagazine. Dit actiemagazine wordt niet al te vaak uitgebracht, maar staat wel boordevol met interessante promoties. De kortingen kunnen oplopen tot een paar honderd euro, waardoor het erg interessant is om het Actiemagazine in de gaten te houden.

Nieuwsbrief & social media

Wil je graag op de hoogte blijven van deze firma? Wil je bijvoorbeeld op de hoogte blijven van nieuwe producten en promoties? Dan is het aan te raden om voor je de nieuwsbrief aan te melden. Met de nieuwsbrief van Toolspecial hoef je geen promotie meer te missen. Wat ook interessant is, is om deze firma te volgen via social media. Daarmee blijf je ook op de hoogte van de beste promoties, terwijl je ook nog eens de nodige inspiratie op kunt doen. Toolspecial is actief op Facebook, Twitter en YouTube.

Over Toolspecial

De firma Toolspecial is naar eigen zeggen dé gereedschapsspecialist in de Benelux én in Frankrijk. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland worden veel soorten producten aangeboden in zowel ons land als in Nederland en Frankrijk. Door het uitgebreide assortiment, de prima service en de scherpe prijsstelling heeft Toolspecial in ieder geval een indrukwekkende groei door weten te maken.

In de webshop van Toolspecial kan je het uitgebreide assortiment direct inzien. Om dit assortiment overzichtelijk aan te kunnen bieden, heeft men gekozen voor de volgende categorieën: Automotive gereedschap, Chemieproducten, Elektrische gereedschap, Handgereedschap, Persoonlijke bescherming, Pneumatisch gereedschap, Reiniging, Slangen en appendages, Test- en meetgereedschap, Universele autodelen, Verspanend gereedschap, Werkplaatsuitrusting, Aanbiedingen en Merken.

In het assortiment van Toolspecial vind je louter producten van de beste merken terug. Deze firma werkt hiervoor samen met onder meer Metabo, Makita, Bosch, Hazet en Sonic. Alle grote en gerenommeerde merken zijn in ieder geval terug te vinden in het assortiment van deze groothandel.

Bij Toolspecial geniet je bovendien van een snelle en voordelige levering. Normaliter geldt daarbij ‘Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is al de volgende dag in huis’. Voor deze verzending hoef je bovendien niks te betalen, indien je voor méér dan 50 euro een bestelling plaatst. Bij kleinere orders betaal je 4,95 euro aan verzendkosten.

Je hebt vervolgens 14 dagen bedenktijd. Bevalt het ontvangen product toch niet helemaal? Dan kan je deze binnen de bedenkperiode van 14 dagen retourneren; de kosten van deze retournering komen wel voor eigen rekening.

Als je liever in een fysieke winkel shopt, is dat ook mogelijk bij Toolspecial. Deze firma heeft meer dan 40 verkooppunten in ons land; klik op de website op ‘Toolspecial verkooppunten’ en achterhaal direct waar deze verkooppunten te vinden zijn.
Als je vragen hebt, kan je het beste bellen naar 030 265 03 69. De klantendienst van Toolspecial staat op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur voor je klaar!